MSc in Electrical Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

116063_DSC_1164.JPG

Doel van het programma

Master-programma (MSc) in de elektrotechniek heeft als doel om studenten opleiden met de competenties in zowel theoretische als praktische problemen oplossen op het gebied van elektrische energie complexe operaties op basis van intelligente automatiseringssystemen en up-to-date elektrische stroomapparatuur van zowel hoog- als laagspanning levels.

Belangrijkste voordelen

Afgestudeerden van het programma zijn hoog opgeleid voor professionele activiteiten op het gebied van elektrische energie en elektrische apparatuur bij multinationale bedrijven in verschillende landen. Onze studenten verwerven vaardigheden en ontwikkelen professionele competenties in de werking van energiestroomsystemen op basis van geavanceerde intelligente technologieën.

Onze afgestudeerden ontwikkelen theoretische en praktische competenties waardoor ze kunnen deelnemen aan onderzoek en ontwikkeling, evenals aan het testen en bedienen van moderne elektrische energietechnische systemen. Beurzen om in het Engels in het buitenland te studeren aan een van de Europese partneruniversiteiten (een semester of een zomerschool).

Program Partners

  • Brandenburg University of Technology (Duitsland)
  • Leibniz Instituut voor Plasmawetenschappen en -technologie (Duitsland)
  • Technische Universiteit Kosice (Slowakije)
  • Lappeenranta University of Technology (Finland)
  • RWTH Aachen University (Duitsland)

Leer methodes

  • Een effectieve combinatie van traditionele en afstandsonderwijstechnologieën op basis van studiemateriaal in het Engels.
  • Gebruik van geavanceerde laboratoriumapparatuur bij zowel SPbPU als partneruniversiteiten binnen het programma van internationale academische mobiliteit.
  • Meer focus op het ontwikkelen van praktische vaardigheden van studenten die nodig zijn voor verdere professionele activiteiten.

Omdat het programma erg populair is bij buitenlandse studenten, hebben we drie mogelijke individuele onderwijstrajecten ontworpen waaruit een masteropleiding kan kiezen.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University was founded in 1899. Recently SPbPU became "National Research University", also known in Russia and abroad as Polytechnic Institute — a recognized ... Lees meer

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University was founded in 1899. Recently SPbPU became "National Research University", also known in Russia and abroad as Polytechnic Institute — a recognized Russian and world-wide leader in the field of higher engineering and economic education. Lees Minder