MSc in Education Studies en TESOL

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als je al enige ervaring hebt met lesgeven of een opleiding, maar meer wilt leren, is deze Masters-cursus ideaal voor jou. Het combineert een sterk educatief element met een focus op Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL). Het ontwerp van de cursus maakt het ook geschikt als u andere vakken dan het Engels wilt geven.

Je studeert af met een solide basis in de beginselen van het leren en onderwijzen van talen, evenals een begrip van onderzoeksmethoden in TESOL. Tijdens je studie zul je les krijgen van TESOL-professionals die ervaring hebben met werken over de hele wereld, maar ook lokale scholen bezoeken om meer te weten te komen over de pastorale rol van leraren - met name met betrekking tot kwesties van verschil, diversiteit en inclusie.

Of je nu van plan bent om les te geven op een lokale of internationale school, onze Education Studies en TESOL-graad zullen je een breder begrip van de onderwijstheorie en -praktijk geven, waardoor je je beter kunt richten op studenten met een brede achtergrond.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 1e geplaatst in Schotland voor onderwijs - The Guardian University Guide 2018

# 2 Bezoek lokale scholen en ervaar uit de eerste hand ervaring met de pastorale rollen van leerkrachten

# 3 Werk met thuis- en internationale studenten om je vaardigheden te verbeteren

Cursus Doelstellingen

Onze Education Studies- en TESOL-cursus is ontworpen om je het volgende te geven:

  • een basis in de principes van het onderwijzen en leren van taal
  • een goed begrip van onderzoeksmethoden die relevant zijn voor het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen
  • ervaring om uw vaardigheden te gebruiken bij schoolbezoeken
  • vaardigheden die kunnen worden toegepast bij het aanleren van een reeks onderwerpen

Stages

Je bezoekt lokale scholen om meer te weten te komen over de pastorale rol van leraren - in het bijzonder met betrekking tot kwesties van verschil, diversiteit en inclusie.

In het buitenland studeren

Als een van onze TESOL-studenten kun je van de gelegenheid gebruik maken om waardevolle waardevolle werkervaring op te doen door in andere Europese landen te spreken in 33 Europese landen via Erasmus traineeships of door onze samenwerking met de staatsuniversiteit van São Paulo in Brazilië. Deze plaatsingsmogelijkheden bieden u ook de kans om te netwerken met collega's in andere instellingen en waardevolle kennis te delen.

Cursus details

Vergroot uw kennis van onderwijskundige theorie en praktijk en open voor de deur naar internationale onderwijskansen.

Onderwijs

De lesmethoden van elke module zijn afgestemd op de inhoud van de module, maar kunnen ook lezingen, workshops en presentaties van studenten bevatten. U profiteert ook van input van belangrijke spelers op het gebied van TESOL, die worden uitgenodigd om workshops en seminars te geven in onze Engelse taalcursus Teaching and Research.

Beoordeling

Voor elke module met 20 studiepunten wordt u gevraagd een werk te produceren dat overeenkomt met een essay van 3.000 woorden dat overeenkomt met de leerresultaten van de module. Deze stukken kunnen presentaties, geannoteerde bibliografieën, essays of onderzoeksvoorstellen omvatten.

In het buitenland studeren

Als student van onze MSc Education Studies en TESOL-cursus, heb je de fantastische kans om waardevolle werkervaring op te doen door Engelse les te geven aan sprekers van Engels als vreemde taal in 33 Europese landen via Erasmus traineeships.

De University of Stirling heeft ook nauwe samenwerkingsverbanden ontwikkeld met twee universiteiten over de hele wereld om het vinden van een plaatsing zo naadloos mogelijk te maken en u op maat gemaakte onderwijs- en leermogelijkheden te bieden. Als u aan de geschiktheidscriteria voldoet, kunt u een plaatsing aanvragen bij:

Leuphana University of Lüneburg, Duitsland

Maak klasobservatie, supervisie door kleine groepen en onderwijsondersteuning op een lokale middelbare school. Tijdens de schoolvakantie, krijg je de kans om te werken met materiaalontwikkeling of met schrijfondersteuning aan de universiteit.

Széchenyi István University, Hongarije

Doe mee met klasobservatie en lesgeven aan de universiteit of de praktijkschool van de universiteit.

Applicatie-informatie zal worden verstrekt aan studenten die onze MSc Education Studies en TESOL volgen.

Course director

Dr David Bowker

david.bowker@stir.ac.uk
44 (0) 1786 467607

Vergoedingen - 2018/2019

  • Home / EU: £ 6,300
  • Overzees: £ 15.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder