MSc in Economie en Bedrijfskunde - Internationale bedrijfsontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de zakelijke wereld van vandaag zijn sterke vaardigheden voor bedrijfsontwikkeling een essentieel, centraal onderdeel van bedrijfsbeheer en ontwikkeling geworden. Bedrijven en organisaties moeten hun bedrijven, bedrijfsmodellen en processen snel en efficiënt ontwikkelen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften en eisen van klanten en de samenleving. Om deze reden nemen steeds meer bedrijven bedrijfsontwikkelaars in dienst om belangrijke management- en ontwikkelingstaken uit te voeren om hun bestaande markten te beschermen en een concurrentievoordeel te behalen in nieuwe markten.

Wees een van de zakelijke ontwikkelaars van morgen

Het MSc-programma in Economics and Business Administration - International Business Development heeft als doel de business-ontwikkelaars van morgen op te bouwen. Het programma richt zich op bedrijfsontwikkeling en de implementatie van strategieën gerelateerd aan bedrijfsontwikkelingsprocessen. Het biedt studenten de analytische besluitvormingstools die ze nodig zullen hebben om professionele beslissingen te nemen die gericht beheer van de kenniswerkers van het bedrijf zullen garanderen, evenals innovatie en optimalisatie van de bedrijfsactiviteiten en processen van het bedrijf. Het programma is bedoeld voor studenten die inzicht en inzicht willen verwerven in de bedrijfsontwikkeling bij grote internationale bedrijven en kleine en middelgrote bedrijven.

Unieke bedrijfssamenwerking en vacatures

Het ministerie van bedrijfsontwikkeling en technologie in Herning heeft een unieke samenwerking met het regionale bedrijfsleven, en onze bedrijfssamenwerkingen verbinden de academische wereld met de eisen van het bedrijfsleven. Als student van het programma profiteer je van dit unieke netwerk. U kunt uw kennis, modellen en tools testen in een zakelijke context. Je zult in staat zijn om je persoonlijke en professionele vaardigheden te versterken, en je leert theorie en academische kennis om te zetten in de ontwikkeling van nieuwe zakelijke gebieden voor het bedrijf waarmee je wilt werken. Samenwerken en communiceren met bedrijven tijdens je studie zal je kansen op werk vergroten en je professionele netwerk uitbreiden.

Studentenleven

Studenten International Business Development studeren aan het Department of Business Development and Technology, dat is gevestigd in Herning in het centrum van Jutland. De campus staat erom bekend de interactie tussen haar verschillende opleidingen op continue basis te bevorderen - een waardevol bezit voor studenten die zich voorbereiden op de internationale, interdisciplinaire zakenwereld. De afdeling met 1.600 studenten vormt een levendige, hechte gemeenschap van studenten en docenten. Er zijn veel buitenschoolse opties op de afdeling, waaronder een Deense favoriet - de wekelijkse vrijdagbar - evenals een studentenhuis, een fitnessruimte en opties om lid te worden van verschillende commissies.

Wees een bedrijf met voorkennis

De MSc in Economie en Bedrijfskunde - International Business Development geeft je diepgaande kennis en ervaring van het werken binnen een bedrijf. Met behulp van die kennis van het bedrijf en zijn markten, kunt u de interne processen van het bedrijf kritisch analyseren om deze te optimaliseren. U kunt een professionele analyse maken van het marktpotentieel van een nieuw bedrijfsgebied, product of dienst. Je bent ook goed uitgerust om de strategie van het bedrijf te ontwikkelen.

Waar je studeert

Herning

Jaarlijks collegegeld

EU / EER / Zwitserse burgers: gratis

Anderen: EUR 10.000


www.masters. AU .dk / intbusinessdevelopment

Aarhus BSS

Aarhus BSS (School of Business and Social Sciences) is een van de vier faculteiten van Aarhus University . Met ongeveer 13.000 voltijdstudenten, enkele duizenden deeltijdstudenten, meer dan 230 Ph.D. studenten, en meer dan 590 faculteitsleden, behoort Aarhus BSS tot de grootste business schools in Europa en is de grootste business and social sciences-eenheid van Denemarken op universitair niveau. Voortbouwend op zijn brede academische basis, omvat het zowel traditionele zakelijke als sociale wetenschappen.

Leren in een internationale context

Bij Aarhus BSS doen we onderzoek en onderwijs op het hoogste academische niveau. We zijn toegewijd om onze studenten precies de kennis, vaardigheden en ervaring te bieden waar de vraag naar is - de vaardigheden die essentieel zijn om deel te nemen aan professionele zakelijke activiteiten op een wereldwijde markt.

Onze brede scope stelt ons in staat om onderzoekers, docenten en studenten van over de hele wereld aan te trekken. Met hun hulp hebben we een internationale omgeving opgebouwd waarin academische en culturele opvattingen worden uitgewisseld, ervaringen worden verzameld en vriendschappen worden gevormd.

Onze studenten worden aangemoedigd om een ​​semester naar het buitenland te gaan in een van Aarhus BSS's ongeveer 300 partneruniversiteiten over de hele wereld. Studeren in het buitenland biedt u een uitstekende kans om academisch, cultureel en persoonlijk uw horizon te verbreden en om waardevolle internationale ervaring en kwalificaties te verwerven waar veel vraag naar is in bedrijven en organisaties overal ter wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Aarhus University is an academically diverse and strongly research-oriented institution that creates and shares knowledge. The university was founded in 1928 and today it has several world class resea ... Lees meer

Aarhus University is an academically diverse and strongly research-oriented institution that creates and shares knowledge. The university was founded in 1928 and today it has several world class research fields. Lees Minder
Aarhus , Herning , Kopenhagen , Emdrup , Beijing + 4 Meer Minder