MSc in Economics

Lazarski University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MSc in Economics

Lazarski University

Economie is een fascinerende discipline, maar het is ook vrij veeleisend. Kennis van economie is essentieel om de steeds veranderende wereld van vandaag te begrijpen.

Via dit programma zullen studenten hun vaardigheden en professionele interesse in economie ontwikkelen om belangrijke spelers in het bedrijfsleven te worden, ongeacht de geografische locatie van hun toekomstige baan, door zich te specialiseren in International Business Economics.

Afgestudeerden van Lazarski's economische programma's leren innovatieve benaderingen van zakelijke en financiële analyses, die ervoor zorgen dat ze voldoen aan de eisen van de moderne en dynamisch concurrerende markt.

Met excellente academici, afkomstig van de beste Poolse en buitenlandse universiteiten, die ervaring hebben met werken in hogere functies in het bedrijfsleven en het openbaar bestuur, zullen studenten van dit programma praktische analytische vaardigheden verwerven, kennis van de internationale markt, zij zullen leren over economische processen, financiële activiteiten, maar ook om hun kennis toe te passen in zakelijke en internationale omgevingen.

  • Het MSc in Economics-programma is een tweejarig programma dat eindigt met een Master's Degree in Economics van Lazarski University . Een specialisatie in informatie-economie maakt ook deel uit van het programma.
  • Het programma wordt volledig in het Engels gegeven en de lessen worden de hele week doorlopen, van maandag tot vrijdag, gemiddeld 14 uur per week.

Specialisatie Internationale bedrijfseconomie Internationale bedrijfseconomie is een specialisatie die deel uitmaakt van het 2-jarige Engelstalige MA in Economics-programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 EUR
per semester een niet-terugvorderbare aanvraagkosten van 200 EUR.
Locations
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates