MSc in Digital Project Management & Consulting

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Leid strategische initiatieven in een wereldwijde en digitale omgeving

Vanwege de concurrerende internationale zakelijke omgeving investeren bedrijven in het werven van getalenteerde mensen die zijn opgeleid tot consultingstrategen of als managers van internationale bedrijfsprojecten, om strategische initiatieven te leiden in een wereldwijde en digitale omgeving. Het programma bereidt je voor op carrières als strategen of projectmanagers binnen een bedrijf of als consultants, door je professionele vaardigheden en netwerken te ontwikkelen.

Dit internationale programma omvat drie intensieve cursussen op de campussen in Madrid en Berlijn en een periode van professionalisering om de masterproef en een bedrijfsstage af te ronden. Het programma is ontworpen om de eerste stap te zijn in een succesvolle en internationale professionele carrière.

Leren door te doen

Ons lesprincipe combineert een managementcurriculum en een seminar in Silicon Valley met echte businesscases, live case studies en het Digital International Consulting Project (ICP). Deze combinatie verbetert de ontwikkelingservaring van studenten door een praktische benadering bij onze partnerbedrijven.

Toelatingseisen

- Een bachelor- of masterdiploma op elk studiegebied: minimaal 180 ECTS

- Geavanceerd Engels niveau: C1

  • TOEFL IBT: 100
  • TOEFL PBT: 600
  • TOEFL-computer gebaseerd: 250
  • IELTS: 7

- 12 maanden professionele ervaring wordt aanbevolen

Toelatingsprocedure

Aanvragen worden onderzocht in de volgorde van hun aankomst; ze moeten zo snel mogelijk worden ingediend. We hebben rollende opnames. Nadat het aanvraagpakket is beoordeeld door de toelatingscommissie, wordt de kandidaat op de hoogte gebracht of hij / zij wordt uitgenodigd voor het toelatingsexamen en het individuele interview.

Aanmeldingskosten

Een betaling van € 130 voor aanvraagkosten verschuldigd aan CCIP ESCP.

Houd er rekening mee dat dit niet restitueerbaar is.

vergoedingen

De kosten voor het studiejaar 2020/2021 zijn vastgesteld op € 20.000 (voor alle studenten, zowel EU als niet-EU).

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder