MSc in Digital Marketing Strategie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MSc in Digital Marketing Strategy aangeboden door Trinity College Dublin zal studenten kennis laten maken met het algehele ecosysteem van digitale marketing, met de nadruk op de vaardigheden die je nodig hebt om effectief strategieën te plannen, ontwerpen en implementeren die waarde toevoegen aan organisaties.

Trinity Business School bevindt zich in het centrum van Dublin, in het hart van Trinity College Dublin, in de internationale universiteit met een rijke geschiedenis. QS Wereldranglijst 101st. 131233_TBSPiccollage.jpg

Programma-informatie

MSc Digital Marketing Strategie richt zich op digitaal ontwerp en gebruikerservaring, evenals de digitalisering van interacties tussen betalende klanten, gratis gebruikers en bedrijven om te begrijpen hoe bedrijven zaken doen in een digitale wereld. Studenten zullen ook professionele certificeringen uitvoeren, zoals het Advanced Google AdWords-certificaat en het Google Analytics-certificaat.

Het programma heeft een sterke focus op de industrie en partnerschap met digitale en marketingbedrijven in Dublin, de thuisbasis van de tech- en start-up hub van Europa, de 'Silicon Docks'. Gastdocenten en sprekers zijn onder meer voormalige en huidige leidinggevenden van multinationale bedrijven, waaronder Google, Facebook, Twitter, HubSpot en Microsoft.

Admissions

Aanvragen voor de volgende intake in september 2021 gaan open in oktober 2020. Aanvragen worden doorlopend beoordeeld, dus we raden aan om zo vroeg mogelijk in te schrijven voor dit populaire programma om teleurstelling te voorkomen.

Naar wie zoeken wij?

Trinity Business School-studenten komen uit een breed scala aan niet-gegradueerde disciplines en komen van locaties over de hele wereld. Onze ambitieuze studenten staan ​​klaar om te beginnen aan een succesvolle en bevredigende loopbaan in het bedrijfsleven door nieuwe vaardigheden te leren en bestaande vaardigheden te verbeteren. Ze nemen een besef weg van winst en nemen de impact van het bedrijfsleven op de economie en de samenleving in ruimere zin op. We verwachten van onze afgestudeerden dat ze 'gedurende hun hele loopbaan meer dan alleen de economie en de samenleving in zich opnemen'.

Toelatingseisen

  • Een eerste of hogere tweede klas honours degree, of internationaal equivalent. Als je je diploma nog niet hebt afgerond, dien je je meest recente transcripties in. Als uw transcript niet in het Engels is, geef dan ook een beëdigde vertaling op.
  • Twee academische scheidsrechters
  • Een IELTS- of TOEFL-score: niet-moedertaalsprekers hebben een IELTS-score van 7,0 nodig, zonder band onder de 6; of een TOEFL-score van meer dan IBT 90. Als uw primaire graad in het Engels was, kunt u deze vereiste negeren.

MSc Digital Marketing Strategy Career Opportunities

Onze MSc Digital Marketing Strategiestudenten studeren af ​​als een marketingspecialist die u zal helpen om u te integreren in de industrie of subdiscipline van marketing die u echt interesseert.

Onze afgestudeerden volgen hun carrière in een aantal sectoren, waaronder sociale media, consulting, financiële diensten, operaties, farmaceutica, transport, reizen, onderwijs en overheid, verkoop en marketing en sociale ondernemingen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... Lees meer

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Lees Minder