MSc in Digital Marketing Communications

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Digitale marketingcommunicatie is essentieel voor het succes van moderne bedrijven. Krijg gevraagde expertise en een in de branche erkende kwalificatie.

Overzicht

De manier waarop we communiceren, adverteren en klanten bereiken, is drastisch veranderd in het digitale tijdperk. Dit nieuwe marketinggebied breidt zich snel uit en de mogelijkheden voor werkgelegenheid groeien over de hele wereld.

Geaccrediteerd door het Institute of Data and Marketing, dit is een gespecialiseerde cursus ontworpen om uw kennis en vaardigheden te ontwikkelen in evidence-based, toegepaste digitale marketingstrategie en campagneplanning. We verwelkomen studenten van over de hele wereld, die een passie voor digitaal hebben en hun professionele praktijk willen ontwikkelen en hun marketingloopbaanperspectieven willen verbeteren.

Je ontwikkelt je kennis en vaardigheden door een combinatie van samenwerkend lesgeven en groepsworkshops met vakbekwame, onderzoeksactieve academici, live client-briefs en gespecialiseerde gastcolleges.

De nieuwste inzichten uit de industrie

Deze cursus is ontworpen rond de nieuwste ontwikkelingen in de digitale omgeving met eenheden waarmee u gespecialiseerde digitale marketingvaardigheden kunt ontwikkelen die door werkgevers worden gezocht.

Onderwezen door ervaren digitale experts, krijg je unieke inzichten en de essentiële vaardigheden die nodig zijn om te slagen in deze snelgroeiende sector.

Een wereld van kansen

Buiten de cursus bieden onze stage- en netwerkmogelijkheden je de kans om je vaardigheden op de proef te stellen en waardevolle contacten te leggen.

Wat uw favoriete loopbaanrichting ook is, intern, bureau of freelance, bij ons studeren helpt u bij het vinden van uw passie en zorgt ervoor dat u over de kennis en vaardigheden beschikt om te slagen als strategische digitale marketeer.

Lengte

 • 1 jaar
 • * 2 jaar bij stage lopen (beschikbaar vanaf september 2020)

Kenmerken en voordelen

 • Een toegankelijke masteropleiding - Geschikt, ongeacht uw niveau van marketingervaring.
 • Brancheverbindingen - Leer van ons team van ervaren marketingprofessionals en profiteer van hun links binnen de wereldwijde gemeenschap van digitale en sociale media.
 • Studeer in Manchester - Een van de meest opwindende digitale steden van het VK zit vol met creatieve bedrijven die op zoek zijn naar getalenteerde afgestudeerden.
 • Geen examens - Beëindig je diploma zonder examens onder druk te nemen. Beoordeling is 100% cursussen.
 • Toegepast leren - Breng uw nieuw verworven digitale vaardigheden in praktijk met het werken aan een live klantenvoorlichting. U zult praktijkervaring opdoen en beginnen met het opbouwen van uw professionele portfolio.
 • Stages - Ontdek stagemogelijkheden bij agentschappen en industriële partners in de regio. Hiermee kun je mogelijke carrièrepaden testen en je werkervaring opbouwen.
 • Inzetbaarheid - Studeer af met een in de branche erkende kwalificatie waarmee u kunt concurreren voor een breed scala aan senior functies in de digitale omgeving.
 • Academische expertise - Je krijgt les van ervaren academici op het gebied van onderzoek, analyse en publicatie.

Accreditaties, Awards en aanbevelingen

 • De Business School is geaccrediteerd door de Association of MBA's. AMBA-accreditatie vertegenwoordigt het hoogste prestatieniveau in het postdoctorale bedrijfsonderwijs.
 • De Business School is geaccrediteerd door de Association om Collegiate Schools of Business te bevorderen. Dit betekent dat we internationaal worden erkend voor het voldoen aan wereldwijde normen van uitmuntendheid in bedrijfs- en managementopleidingen.
 • Dit programma is geaccrediteerd door het wereldberoemde Institute of Data and Marketing. Dit betekent dat onze syllabus is goedgekeurd door het Instituut en studenten de mogelijkheid biedt om een inzetbaarheidsverhogende beroepskwalificatie te volgen.

Carriere vooruitzichten

Tegen de tijd dat je afstudeert, heb je waardevolle vaardigheden en de kritische kennis ontwikkeld om te slagen in deze opwindende, constant evoluerende industrie.

Digitale marketing raakt nu de meeste sectoren. De kansen op werk breiden zich wereldwijd uit. Het vinden van rollen als een digitale marketingmanager, digitale brandmanager, sociale media of digitale accountmanager of manager, of als een contentmaker of -manager zijn slechts enkele van uw opties, u zult ook in staat zijn rollen te verkennen in spannende nieuwe gebieden van deze industrie zoals:

 • CRM-technologie
 • Marketingautomatisering
 • Programmatische marketing
 • Advies voor digitale marketing

Operationele en strategische planningsrollen op hoog niveau kunnen ook binnen uw bereik zijn, waar u kunt werken aan evoluerende digitale campagnes. Met je nieuw verworven kennis en vaardigheden, zul je ook in staat zijn om een ​​freelance carrière in digitale marketingcommunicatie na te streven of zelfs je eigen bureau te creëren.

Onze afgestudeerden werken in spannende functies over de hele wereld, met bedrijven zoals:

 • BP
 • De coöperatieve bank
 • McCann
 • TBWA
 • De Hut Group
 • SE10 PR

92% van de afgestudeerden gaat binnen zes maanden na afstuderen direct aan het werk of studeert verder.

DLHE-enquête 2017, voor alle respondenten beschikbaar voor werk of verder onderzoek en waarvan de bestemmingen bekend zijn.

Toelatingseisen

Je hebt een minimum 2: 2-graad of gelijkwaardig, uit marketing- of zakelijke onderwerpen, of uit een discipline in de geesteswetenschappen, wetenschap of technologie.

Voor internationale aanvragers is IELTS vereist met een overall score van 6,5 met niet minder dan 5,5 in elke categorie, of een equivalent geaccepteerde Engelse kwalificatie.

Let op: om je aan te melden voor deze cursus, hoef je maar één referentie op te geven.

Ontmoet de experts

cursus details

Het digitale tijdperk heeft ons leven veranderd - en marketing is daarmee veranderd, gelijke tred houdt en het beste haalt uit elke innovatie. Het is een snel evoluerende wereld en, met de juiste vaardigheden, een die vol kansen is.

Het is een cursus die u helpt ontdekken wat er nodig is om gerichte digitale marketingcampagnes te leveren, te monitoren en te meten. Cruciaal is dat je ook de kans krijgt om de theorie in de praktijk toe te passen, of je nu werkt aan een live klantenopdracht of een stage volgt.

De thuisbasis van een bloeiende creatieve en digitale sector, Manchester is een ideale locatie om uw professionele portfolio te ontwikkelen. Kortom, er zijn weinig betere locaties om een ​​carrière in digitale marketing na te streven.

Jaar 1

Je bestudeert in totaal negen kernonderwerpen, waaronder gebieden voor strategie voor digitale en digitale meting en evaluatie. Van daaruit ga je over op studievaardigheden op masterniveau die je nodig hebt om een groot stuk werk aan te pakken, voordat je verder gaat met je proefschriftproject. Je zult ook in staat zijn om je studies aan te passen met een keuze van de optie-eenheid.

De onderstaande eenheden geven de cursusinhoud aan voor deelname in september 2020.

Core Units

Strategie voor digitaal

Digitale marketing blijft nooit stilstaan. Meer informatie over nieuwe technieken en best practices in de branche. Je ontwikkelt de vaardigheden om een winnende strategie voor digitale communicatie te creëren, je succes te meten en een naadloze ervaring voor klanten te creëren.

Toegepast onderzoeksvoorstel

U maakt een geavanceerd voorstel voor een onderzoeksproject. In deze substantiële korte beschrijving identificeert en structureert u het complexe probleem dat u in uw toegepast onderzoeksproject zult onderzoeken.

Toegepast onderzoeksproject

Nu je je voorstel hebt voltooid, is het tijd om je onderzoeksproject te schrijven. Je onderzoekt het probleem dat je eerder hebt geïdentificeerd en presenteert je conclusies en reflecties.

Contentstrategie

Met verschillende digitale kanalen, beïnvloeders en door gebruikers gegenereerde inhoud tot uw beschikking, kunt u spannende inhoud voor uw doelgroepen maken. Leer de theorie en technieken achter wat er nodig is om digitale inhoud te maken, meten en optimaliseren.

Digitale meting en evaluatie

U zult uw campagnes nooit verbeteren als u niet begrijpt wat werkt en wat niet. Met een op feiten gebaseerde aanpak om de prestaties te meten, evalueert u communicatiestrategieën en gebruikt u analyses om het succes te meten.

Organische en betaalde digitale praktijk

Om te slagen in digitale marketing, moet u de nuances van de verschillende kanalen begrijpen. Ontdek sociale media, video, zoekmachines en e-mailmarketing. Leer hoe u deze kanalen kunt gebruiken om kosteneffectieve organische en betaalde campagnes te maken.

Uitgebreide gebruikerservaring

Rijke gebruikerservaring kan de aandacht van mensen trekken en vertrouwen opbouwen. Je zult dit opkomende concept verkennen, de methoden en modellen leren die je nodig hebt om een digitale communicatie-ervaring te creëren en testen.

Digital Masters Level Learning

Studeren op een gevorderd niveau betekent dat je sterke kritische denk- en studievaardigheden nodig hebt. Je leert methodiek, analyse en referenties, alles in de context van digitale marketingcommunicatie.

Marketing in de praktijk

Ga verder dan de theorie en kijk naar marketing in de praktische context. We zullen de verschillende principes en modellen van strategische marketing onderzoeken en onderzoeken hoe ze werken in een concurrerend bedrijf.

Beoordeling wegingen en contacturen

10 studiepunten staan gelijk aan 100 uren studie, wat een combinatie is van lezingen, seminars en praktische sessies, en onafhankelijke studie. Een Masters-kwalificatie bestaat meestal uit 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. De exacte samenstelling van je studietijd en beoordelingen voor de cursus is afhankelijk van je optiekeuzes en leerstijl, maar dit kan zijn:

Studie

 • Voltijds: 50% lezingen, seminars of iets dergelijks; 0% plaatsing; 50% onafhankelijk onderzoek

Beoordeling

 • Voltijds: 100% cursussen; 0% praktisch; 0% onderzoek
Plaatsingsopties

Je kunt nuttige werkervaring opdoen via het Postgraduate Stageprogramma van de Business School. Met een stage voor de korte termijn laat je niet alleen potentiële werkgevers zien dat je klaar bent om aan het werk te gaan, maar krijg je ook wat essentiële ervaring en een aantal waardevolle verbindingen voor je professionele netwerk.

Terwijl een stage minstens 100 uur werk inhoudt - beginnend tussen november en begin augustus - is de manier waarop je die uren uitvoert flexibel. Je zou fulltime kunnen werken tijdens een pauze in je studie, of je kunt een dag of twee per week doen gedurende de hele periode, passend bij je studie.

Optioneel stagejaar (vanaf september 2020)

Wanneer je je onderwezen eenheden met succes hebt afgerond, heb je de mogelijkheid om een stage van 36-48 weken te volgen. U wordt ondersteund door ons stagebureau, dat uitgebreide contacten heeft met de branche en meer dan 25 jaar ervaring heeft in het helpen van studenten bij het vinden van stages.

Het stagebureau adverteert met verschillende mogelijkheden, ondersteunt en adviseert over het sollicitatie- en wervingsproces en blijft u ondersteunen terwijl u weg bent van de universiteit.

Voor deze stage geldt een toeslag.

Afdeling Marketing, Retail en Toerisme

Onze afdeling Marketing, Retail en Toerisme is een van de grootste aanbieders van onderwijs in marketing, digitale marketing, reclame en branding, public relations, retailmanagement, plaatsbeheer en toerismebeheer in het VK. De missie van de afdeling is om haar studenten te ontwikkelen tot zeer inzetbare, sociaal en ecologisch verantwoorde professionals, het leveren van onderwijs- en onderzoeksexcellentie, door cursussen die zijn geaccrediteerd door belangrijke brancheorganisaties.

vergoedingen

Britse en EU-studenten
 • Britse en EU-studenten: voltijdtarief: £ 9.250 per jaar. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhalingsjaren of pauzes in studie).
Niet-EU- en Channel Island-studenten
 • Niet-EU internationale studenten en studenten op Channel Island: Voltijdtarief: £ 16.500 per jaar. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhalingsjaren of pauzes in studie).
Extra informatie

Een Masters-kwalificatie omvat typisch 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van de studie, mits de cursus wordt voltooid in de normale tijd (geen herhaling jaar of pauzes in studie).

Deeltijdstudenten mogen elk academiejaar maximaal 90 studiepunten nemen.

Bijkomende kosten

Alle boeken die nodig zijn voor de cursus zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek. De universiteit heeft ook pc-laboratoria en een leenservice voor laptops. Veel studenten kiezen er echter voor om enkele van de kernboeken voor de cursus en / of een laptop te kopen. Studenten moeten mogelijk ook hun opdrachten en andere documenten afdrukken. De afdrukkosten op de campus beginnen vanaf 5 cent per pagina. Geschatte kosten zijn £ 300 voor een laptop, tot £ 100 voor boeken en afdrukken. Totale optionele kosten: £ 400.

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Lees meer

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Lees Minder

Accreditaties