Overzicht

De manier waarop we communiceren, adverteren en klanten bereiken, is drastisch veranderd in het digitale tijdperk. Dit nieuwe marketinggebied breidt zich snel uit en de mogelijkheden voor werkgelegenheid groeien over de hele wereld.

Met deze voltijdse postgraduaatsopleiding ontwikkel je een goed begrip van moderne marketingtechnieken en leer je hoe je ze effectief kunt toepassen in de digitale arena. Je beheerst een reeks sociale media en digitale marketingtools en leert hoe je je marketingcampagnes kunt richten op specifieke doelgroepen in het digitale landschap.

Deze master in digitale marketingcommunicatie leert u niet alleen hoe u complexe digitale marketingcampagnes moet plannen en beheren, maar ook hoe u hun succes kunt meten en evalueren.

Communicatiestrategie, toegepast op de echte wereld

Deze cursus is ontworpen rond de nieuwste ontwikkelingen in de digitale omgeving met eenheden waarmee u gespecialiseerde digitale marketingvaardigheden kunt ontwikkelen die door werkgevers worden gezocht.

Onderwezen door ervaren digitale experts, krijg je unieke inzichten en de essentiële vaardigheden die nodig zijn om te slagen in deze snelgroeiende sector.

Kenmerken en voordelen

 • Een toegankelijke masteropleiding - Geschikt, ongeacht uw niveau van marketingervaring.
 • Brancheverbindingen - Leer van ons team van ervaren marketingprofessionals en profiteer van hun links binnen de wereldwijde gemeenschap van digitale en sociale media.
 • Study in Manchester - een van de meest opwindende digitale steden in het Verenigd Koninkrijk zit vol met creatieve bedrijven die op zoek zijn naar getalenteerde afgestudeerden.
 • Geen examens - Beëindig je diploma zonder examens onder druk te nemen. Beoordeling is 100% cursussen.
 • Toegepast leren - Breng uw nieuw verworven digitale vaardigheden in praktijk met het werken aan een live klantenvoorlichting. U zult praktijkervaring opdoen en beginnen met het opbouwen van uw professionele portfolio.
 • Belangrijkste inzichten - Leer van experts uit de industrie over de langstlopende parttime Masters in Digital Marketing in het Verenigd Koninkrijk.
 • Stages - Ontdek internemogelijkheden met agentschappen en industriepartners in de regio. Hiermee kunt u mogelijke loopbaantrajecten testen en uw werkervaring opbouwen.
 • Inzetbaarheid - Afgestudeerd met een door de industrie erkende graad waarmee je kunt strijden voor een breed scala aan senior rollen in de digitale omgeving.
 • Academische expertise - je wordt onderwezen door ervaren academici op het gebied van onderzoek, analyse en publicatie.

Carriere vooruitzichten

Tegen de tijd dat je afstudeert, heb je waardevolle vaardigheden en de kritische kennis ontwikkeld om te slagen in deze opwindende, constant evoluerende industrie.

Digitale marketing raakt nu de meeste sectoren. De kansen op werk breiden zich wereldwijd uit. Het vinden van rollen als een digitale marketingmanager, digitale brandmanager, sociale media of digitale accountmanager of manager, of als een contentmaker of -manager zijn slechts enkele van uw opties, u zult ook in staat zijn rollen te verkennen in spannende nieuwe gebieden van deze industrie zoals:

 • CRM-technologie
 • Marketingautomatisering
 • Programmatische marketing
 • Advies voor digitale marketing

Operationele en strategische planningsrollen op hoog niveau kunnen ook binnen uw bereik zijn, waar u kunt werken aan evoluerende digitale campagnes. Met je nieuw verworven kennis en vaardigheden, zul je ook in staat zijn om een ​​freelance carrière in digitale marketingcommunicatie na te streven of zelfs je eigen bureau te creëren.

Toelatingseisen

Je hebt een minimum 2: 2-graad of gelijkwaardig, uit marketing- of zakelijke onderwerpen, of uit een discipline in de geesteswetenschappen, wetenschap of technologie.

Voor internationale aanvragers is IELTS vereist met een overall score van 6,5 met niet minder dan 5,5 in elke categorie, of een equivalent geaccepteerde Engelse kwalificatie.

cursus details

Het digitale tijdperk heeft ons leven veranderd - en marketing is daarmee veranderd, gelijke tred houdt en het beste haalt uit elke innovatie. Het is een snel evoluerende wereld en, met de juiste vaardigheden, een die vol kansen is.

Het is een cursus die u helpt ontdekken wat er nodig is om gerichte digitale marketingcampagnes te leveren, te monitoren en te meten. Cruciaal is dat je ook de kans krijgt om de theorie in de praktijk toe te passen, of je nu werkt aan een live klantenopdracht of een stage volgt.

De thuisbasis van een bloeiende creatieve en digitale sector, Manchester is een ideale locatie om uw professionele portfolio te ontwikkelen. Kortom, er zijn weinig betere locaties om een ​​carrière in digitale marketing na te streven.

Je bestudeert in totaal negen kernthema's, met inbegrip van onderwerpen zoals Strategie voor Digitale en Digitale Meting en Evaluatie. Van daaruit stap je over naar mastervaardigheid op studievaardigheden die je nodig hebt om een ​​groot stuk werk aan te pakken, voordat je je dissertatieproject gaat voltooien.

Core Units

 • Marketing in de praktijk
 • Strategie voor digitaal
 • Organische en betaalde digitale en sociale media-praktijken
 • Uitgebreide gebruikerservaring
 • Contentstrategie
 • Digitale meting en evaluatie
 • Marketing Masters Level Learning
 • Live Client Brief
 • Dissertatie / uitgebreid onderzoeksvoorstel

vergoedingen

Britse en EU-studenten

Britse en EU-studenten: voltijdtarief: £ 9.250 per jaar. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van uw cursus, mits u het in de normale tijd afwerkt (geen herhaling van jaren of pauzes in de studie).

Niet-EU- en Channel Island-studenten

Niet-EU internationale studenten en studenten op Channel Island: Voltijdtarief: £ 16.500 per jaar. Collegegeld blijft hetzelfde voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhaling van jaren of pauzes in de studie).

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 44 andere vakken van Manchester Metropolitan University »

Laatst bijgewerkt op November 16, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
16,500 GBP
per jaar Niet-EU- en Channel Island-studenten | Britse en EU-studenten: £ 9.250 per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019