MSc in Cyberspace-operaties

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De Cyberspace Operations-cursus is bedoeld om professionals te ontwikkelen die hun manoeuvre ondersteunen in cyberspace, in betwiste operaties en als onderdeel van geïntegreerde planning. Studenten zijn UK Military en ander overheidspersoneel dat belast is met het ondersteunen van operaties in cyberspace, in hun huidige of verwachte rol. De cursus zal zich specifiek richten op antwoorden op serieuze huidige en opkomende bedreigingen in het informatiedomein. De cursus stelt de student in staat om de context van het cyberdomein te begrijpen. Hoewel een technisch inzicht een voordeel is, biedt deze cursus studenten met verschillende achtergronden de mogelijkheid om de drivers en beperkingen binnen cyberoperaties te begrijpen en hoeveel rollen moeten worden geïntegreerd om een effectieve en samenhangende werking te bieden. De cursus evalueert specifiek de huidige doctrine en planningsprocedures in verschillende militaire en civiele contexten. Het evalueert ook de impact van cyber op controlesystemen, leiderschap en besluitvorming in de commando- en besturingsomgeving.

Cursus structuur

De cursus wordt gegeven door een flexibele mix van verplichte residentiële cursussen, online Virtual Learning Environment (VLE) -activiteiten en interactie en projectmatig leren. Het heeft drie componenten: een onderwezen component bestaande uit tien, 10 studiepunten (PgCert / PgDip / MSc); een 20-creditmodule; een 80-credits onderzoeksproject beoordeeld op proefschrift (MSc).

Voorbeeld modules

Verplicht:

 • Stichtingen: Management van Cyber,
 • Risico's begrijpen,
 • Cyberaanval - Bedreigingen en kansen,
 • Sociale technologieën,
 • Cyberwarfare in inlichtingen en militaire operaties,
 • Data Led Decision Support,
 • Probleembehandeling,
 • Cybersystemen denken en oefenen,
 • Onderzoeksmethoden,
 • Studievaardigheden,
 • Proefschrift

electieve:

 • De menselijke dimensie,
 • Kritieke netwerken en procescontrole,
 • Toegepast Cyber Concepts-project.

Individueel project

Studenten die de MSc / PgDip volgen, maken een 20-creditsproject af, gericht op een werkgerelateerd probleem. Dit stelt de student in staat om de toepassing van kennis en vaardigheden die zijn verworven in de aangeleerde modules te ontwikkelen en aan te tonen voor een praktisch probleem in de context van een voortdurend veranderende cyberomgeving.

Toekomstige carriëre

Deze kwalificatie neemt je mee naar een van de volgende generaties individuen die manoeuvres kunnen ondersteunen in cyberspace, in betwiste operaties en als onderdeel van geïntegreerde planning. Bovendien biedt het u zowel het theoretische als praktische begrip van cyberspace binnen een organisatie, waardoor u een van de volgende generatie leiders kunt worden.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse graad; of 3e klas diploma met drie jaar relevante ervaring; of sla een diploma af met een relevante ervaring van vijf jaar; of HND / C met een relevante ervaring van zeven jaar. Uitzonderlijke kandidaten kunnen worden aanvaard met een relevante ervaring van tien jaar in een verwante rol.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder