MSc in Cyber Security Engineering (CSE)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in Cyber Security Engineering is ontworpen voor diegenen die een carrière als professional in cybersecurity willen ontwikkelen.

Waarom is Cyber Security belangrijk

Cyberspace omvat het netwerk van digitale apparaten, gebruikt om informatie op te slaan, te wijzigen en te communiceren. Onze wereld wordt steeds meer gevormd door cyberspace. Kansen voor interactie ontstaan op manieren, alleen bedacht door vorige generaties. Naarmate de invloed van cyberspace in ons leven blijft toenemen, neemt ook het bijbehorende beveiligingsrisico toe. Terwijl organisaties over de hele wereld gebruikmaken van de mogelijkheden van cyberspace, creëren ze een enorme vraag naar professionals in cybersecurity. Cybersecurity-professionals die kunnen werken op verschillende lagen binnen een organisatie - serverruimte, operatiekamer, boardroom - u kiest. Hun taak is verleidelijk eenvoudig: het goede inschakelen en het slechte voorkomen.

GCHQ-certificering

GCHQ, de Nationale Technische Autoriteit van de Britse overheid voor Informatieborging, identificeerde het tekort aan cyberprofessionals als een probleem dat moest worden aangepakt. Een deel van hun strategie was om cybersecurity-masteropleidingen te identificeren die "... toekomstige studenten zouden helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen bij het zoeken naar een zeer gewaardeerde cybersecurity-kwalificatie". Aan de Universiteit van Warwick hebben we specifiek MSc Cyber Security Engineering ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van GCHQ. MSc Cyber Security Engineering heeft in 2015 een voorlopige certificering ontvangen van GCHQ. Als u een EU- of internationale student bent, moet u GCHQ-certificering waarderen, net zoveel als elke Britse student. De inhoud van de cursus is internationaal van toepassing.

Cursusstructuur

Het curriculum is verdeeld in acht onderwezen modules en het project. Elke module wordt in blokken van een week onderwezen. Meestal staan deze ongeveer drie weken uit elkaar. Het is gedurende deze periode tussen modules dat u beoordeelde opdrachten uitvoert. CSE bestaat uit acht verplichte modules met 15 studiepunten en een proefschrift met 60 studiepunten. Voor de inzending voor 2018 kunnen extra modules worden toegevoegd. Kijk voor de laatste informatie op: warwick.ac.uk/wmgmasters/courses/cse

Kernmodules

  • Beveiligingsarchitecturen en netwerkdefensie
  • Cryptosystemen en gegevensbescherming
  • Informatie Risicobeheer en Governance
  • Industriële spionage en namaak
  • Digitaal forensisch onderzoek
  • Cyberintelligentie en operaties
  • Cyber-fysieke systemen
  • Enterprise Cyber Security

Het individuele project begint in februari. Tegen juni zal het je studietijd volledig bezetten met aangeleerde modules die meestal in mei worden afgerond. Het aantal aangeleerde modules en de weging van het project in MSc Cyber Security Engineering verschilt van de meeste andere programma's in de WMG aangeleerde WMG .

Let op: onze cursus- en module-inhoud en het schema worden voortdurend herzien en bijgewerkt om de nieuwste onderzoeksexpertise in Warwick weer te geven. Het is daarom erg belangrijk dat u de website controleert op de meest recente informatie voordat u zich aanmeldt en wanneer u een aanbieding accepteert.

Nadat je bent afgestudeerd

Afgestudeerden kunnen een snelle loopbaanontwikkeling verwachten binnen een breed scala van organisaties met betrekking tot cybersecurity in verschillende rollen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

WMG is an academic department of the University of Warwick, one of the UK’s top ten universities and a member of the elite Russell Group organisation of universities signifying the very best in resear ... Lees meer

WMG is an academic department of the University of Warwick, one of the UK’s top ten universities and a member of the elite Russell Group organisation of universities signifying the very best in research, teaching and learning experience with unrivalled links with industries. Lees Minder
Coventry , Coventry + 1 Meer Minder