MSc in Cyber ​​Security

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het hoofddoel van MSc Cyber Security is om professioneel opgeleide afgestudeerden voor te bereiden op de industrie. Het is ontworpen om afgestudeerden de mogelijkheid te bieden om een dieper begrip van cybersecurity als een discipline te ontwikkelen. De focus binnen dit programma op de principes, technologieën en praktijken van cybersecurity helpt u om de juiste vaardigheden voor toekomstige doctoraatsstudies en onderzoeksloopbanen te verwerven en om competente beoefenaars te worden. Het programma omvat specifieke ontwikkelingen op het gebied van beveiliging met een stevige basis in academisch onderzoek en biedt u ook de mogelijkheid om geselecteerde onderwerpen in geavanceerde informatica te bestuderen.

Inbegrepen in het programma is de mogelijkheid om branchegerelateerde vaardigheden te verbeteren met onderzoek in ISO27001 leidende uitvoerder en ethisch hacken. Deze vaardigheidsgebieden werden benadrukt door oud-alumni en vakmensen uit de industrie voor opname in het programma. Daarom hebt u de mogelijkheid aanvullende kwalificaties te behalen in de gecertificeerde ISO / IEC 27001 leidende uitvoerder; en CEH v8 Ethical Hacking.

Dit programma voorziet in een aanhoudende groeiende vraag naar specialisten op dit gebied door een manier te bieden voor personen in de huidige baan met relevante ervaring in de sector, evenals pas afgestudeerden om te studeren en hun vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen. Het MSc Cyber Security-programma zal daarom afgestudeerden aantrekken die hun undergraduate-studies in informatica willen uitbreiden met geavanceerde beveiligingsstudies om hen uit te rusten voor hogere functies met verantwoordelijkheid voor de IT-technische en managementgebaseerde beveiliging van een organisatie. Daarnaast moedigt het programma mensen met relevante branchekennis aan om zich te specialiseren in cybersecurity of om hun bestaande expertise te verfijnen en te ontwikkelen.

Professionele accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd door de British Computer Society.

Het is ook voorlopig gecertificeerd door GCHQ.

Onze ISO 27001 Lead Auditor Training is gecertificeerd door de Professional Evaluation and Certification Board (PECB).

107985_CS_logos.jpg

Toelatingseisen

 • 2: 2 of hoger in de informatica, computertechniek, informatica of andere computergerelateerde onderwerpen (waaronder managementdisciplines zoals financiën, economie, bedrijfskunde enz.) Van een erkende graadverlenende instantie.
 • Kandidaten die niet voldoen aan de normale toelatingseisen maar over een uitgebreide industriële ervaring in een gerelateerd gebied beschikken, worden op individuele basis behandeld.

Engelse taalvereisten

 • IELTS op 6.0 of het equivalent

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Het MSc-programma in Cyber Security is bedoeld om te reageren op de huidige academische uitdagingen die voortvloeien uit de toenemende afhankelijkheid van computers en netwerken voor de kernactiviteit van het bedrijf en om tegemoet te komen aan commerciële behoeften van werknemers die in staat zijn.

modules

Kern

 • Bedrijfssystemen Beveiliging (COS7035-B)
 • Netwerken en protocollen (COS7024-B)
 • Foundations of Cryptography PG (COS7031-B)
 • Internetbeveiliging en protocollen (COS7023-B)
 • ISO27000 Framework (Information Security Management System) (COS7030-B)
 • Ethisch hacken (COS7029-B)
 • Dissertatie (COS7004-E)

Leren en beoordelen

Het programma omvat innovatieve en actieve leermethoden. Gedurende uw hele programma maken we gebruik van casestudy's, zodat u uw theoretisch inzicht kunt toepassen op praktische zaken. Op deze manier worden abstracte concepten tot leven gewekt door praktische activiteiten.

We gebruiken ook methoden die zijn gekoppeld aan het "flipped classroom" waar inhoud buiten het klaslokaal is, waardoor er meer tijd en ruimte overblijft voor activiteiten en actief leren in zelfstudie- en lezingenessies.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Home / EU: £ 8570 per jaar
 • Internationaal: £ 19,890 per jaar

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt om plannen te verduidelijken door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal ingerichte workshops.

Carriere vooruitzichten

De cursus is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten voor hogere functies met verantwoordelijkheid voor de IT-gebaseerde beveiliging van een organisatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder