MSc in Cyber ​​Security

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Word een digitale misdaadbestrijder.

Overzicht

Netwerkcomputers besturen onze wereld. Van huizen tot ziekenhuizen, luchthavens tot banken en alle tussenstops, alles is verbonden - maar deze systemen zijn gevoelig voor infiltratie en aanvallen. Bestudeer onze MSc Cyber Security en je krijgt de expertise om deel uit te maken van de verdediging.

Door te leren ontwerpen, implementeren en beheren van computergebaseerde systeembeveiliging, ontwikkelt u de vaardigheden en het vertrouwen om te slagen in een breed scala aan cyberbeveiligingsrollen, waaronder beveiligingsontwerper, ethische hacker en digitale forensische functionaris.

Beginnend met de basisprincipes, krijgt u een breed begrip van de verschillende niveaus van computer- en netwerkbeveiliging. Naarmate je verder komt, zul je zowel de technische aspecten als de logistiek van het plannen en implementeren van netwerkbeveiligingsbeheer verkennen. Je leert ook hoe je systemen kunt onderzoeken na een inbreuk.

Overal wordt u ondersteund door zeer professioneel personeel met praktische ervaring in de voorhoede van dit dynamische landschap. En werken in onze gespecialiseerde laboratoria met de nieuwste hardware en software geeft u praktische projectervaring in real-world netwerkbeveiligingsscenario's.

Het resultaat? Je wordt een specialist op een gebied met kansen in vrijwel elke sector - met alles wat betekent voor je toekomstige loopbaanperspectieven.

Niet-middelgeteste leningen tot maximaal £ 10.000 zullen beschikbaar zijn voor postdoctorale masterstudenten.

Lengte

 • 1 jaar: voltijds
 • 2 jaar: deeltijd

Kenmerken en voordelen

 • Uitstekende faciliteiten - De school heeft een uitgebreid assortiment apparatuur in onze eigen gespecialiseerde laboratoria, samen met de steun van onze toegewijde technische staf.
 • Baanbrekend onderzoek - Ons onderzoek is beoordeeld als 'internationaal uitstekend', met wat beoordeeld als 'wereldleider' in het 2014 Research Excellence Framework (REF).
 • Uitstekende normen - De school is erkend voor onze expertise en is lid van de Oracle Academy en een academische partner van het Institute of Information Security Professionals (IISP).
 • Professionele focus - Als Academy of the Computer Technology Industry Association (CompTIA), leveren we hun partnerprogramma dat een Pathway biedt voor studenten naar een lonende, snelgroeiende IT-carrière.
 • Bloeiende technologiesector - Door in Manchester te zijn, staat de grootste creatieve en digitale technologiesector buiten de hoofdstad voor de deur.
 • Digitale stad - Manchester wil tegen 2020 een van de 20 beste digitale steden ter wereld zijn en heeft £ 350 miljard geïnvesteerd in zijn digitale en technologische infrastructuur om de groei te ondersteunen.
 • Athena SWAN-prijs - Manchester Metropolitan University inzet van de Manchester Metropolitan University om gendergelijkheid bij STEM-onderwerpen te bevorderen en vooruit te helpen, is erkend met een Bronzen Athena SWAN-prijs.

Carriere vooruitzichten

De geavanceerde vaardigheden en inzichten die u tijdens onze MSc-cursus zult ontwikkelen, kunnen u meenemen naar cybersecurity-functies in verschillende sectoren, zowel in de publieke als in de private sector. Je zou kunnen solliciteren op banen als informatiebeveiligingsspecialist, software-ingenieur voor informatiebeveiliging, ethische hacker, beveiligingsontwerper of beveiligingstester, om er maar een paar te noemen.

Je meesters zouden ook een basis kunnen vormen voor verdere studies - ze gaan promoveren - of ze nu in Manchester Met blijven of ergens anders heen gaan.

Je hebt de specialistische ondersteuning van onze loopbaan vanaf de eerste dag en drie jaar nadat je ons hebt verlaten. Tussen de diensten die beschikbaar zijn via de School of Computing, Mathematics and Digital Technology en de Career Service van de universiteit, heb je toegang tot alles, van werkgeversevenementen en carrièresbeurzen tot workshops over inzetbaarheidsvaardigheden en toegewijde adviseurs.

Professionele accreditatie

De school is een educatieve partner van de British Computing Society, het Chartered Institute for IT in het VK (BCS), lid van de Oracle Academy en een Academy for the Computer Technology Industry Association (CompTIA). Veel van de opleidingen van de school zijn geaccrediteerd door BCS.

De school is ook een academische partner van het Institute of Information Security Professionals die onze expertise op het gebied van informatie en cybersecurity erkennen. Wiskunde opleidingen zijn goedgekeurd door het Institute of Mathematics and its Applications.

Toelatingseisen

Je hebt een goede Britse graad nodig - minimaal een 2: 2 - of het internationale equivalent, in een computergerelateerd vak met kennis van programmeren en netwerken. We kunnen uw toepassing ook overwegen als u een ander soort computerkwalificatie hebt, samen met aanzienlijke ervaring in een computergerichte rol.

Voor internationale aanvragers is IELTS vereist met een overall score van 6,5 met niet minder dan 5,5 in elke categorie, of een equivalent geaccepteerde Engelse kwalificatie.

Pre-zittingen Engelse cursussen zijn beschikbaar om u te ondersteunen bij het voldoen aan de Engelse taalvereisten.

Let op: om je aan te melden voor deze cursus, hoef je maar één referentie op te geven.

cursus details

Je bestudeert vijf kerneenheden, met betrekking tot gebieden als geavanceerde netwerkbeveiliging, cryptografie en codering en computerforensisch onderzoek en beveiliging. Je gaat dan verder om een diepgaand masterproject aan te pakken.

Ons onderzoek in de informatica

Manchester Metropolitan University Departement Computing and Mathematics van de Manchester Metropolitan University is de thuisbasis van het Informatics Research Centre (IRC), een interdisciplinair centrum dat toonaangevend werk verricht op het gebied van fundamentele en toegepaste informatica. Onderzoeksgebieden zijn onder meer intelligente systemen, beeld- en sensorische berekeningen, logica, peer-to-peer computing, berekeningen, nieuwe en natuurlijke informatica, informatica en computational fluid dynamics. Onderzoek in de school werd internationaal als uitstekend beoordeeld, met een aantal als toonaangevend in het Research Excellence Framework 2014.

Het centrum kenmerkt zich door een onderscheidende mix van expertise, onderzoekssterkten en disciplineoverschrijdend werken. Het overkoepelende doel is om computerwetenschap te gebruiken om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken en ervoor te zorgen dat onderzoek een significante impact heeft op gebieden zoals gezondheidszorg, toekomstige steden en veiligheid.

Jaar 1

Deze cursus kan full-time worden gegeven over 1 jaar, of part-time 2 jaar. Indien full-time wordt onderwezen, worden alle eenheden binnen 1 jaar genomen.

Core Units:

 • Inleiding tot computerforensisch onderzoek en beveiliging
 • Geavanceerde netwerkbeveiliging
 • Cryptografie en versleuteling
 • Geavanceerde computernetwerken en besturingssystemen
 • Masters Project
Beoordeling wegingen en contacturen

10 studiepunten staan gelijk aan 100 uren studie, wat een combinatie is van lezingen, seminars en praktische sessies, en onafhankelijke studie. Een Masters-kwalificatie bestaat meestal uit 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. De exacte samenstelling van je studietijd en beoordelingen voor de cursus is afhankelijk van je optiekeuzes en leerstijl, maar dit kan zijn:

Studie

 • Voltijds: 50% lezingen, seminars of iets dergelijks; 0% plaatsing; 50% onafhankelijk onderzoek

Beoordeling

 • Voltijds: 75% cursussen; 0% praktisch; 25% onderzoek
Aanvullende informatie over deze cursus

Van studenten wordt verwacht dat ze zich professioneel en zakelijk gedragen tijdens het plaatsen of uitvoeren van projecten met externe partners.

Plaatsingsopties

Deze MSc-cursus is een kort, intensief programma, dat niet veel ruimte laat voor een plaatsing. Maar er zijn werkgevers die stageplaatsen op korte termijn kunnen bieden. Met onze regelmatige 'meet the employer'-evenementen, samen met de ondersteuning van ons carrièresteam, zullen we er zijn om u te helpen de beschikbare kansen optimaal te benutten.

Afdeling Informatica en Wiskunde

Onze afdeling informatica en wiskunde is een levendige gemeenschap van medewerkers en studenten, die trots is op interne en externe samenwerking.

De afdeling zet zich in voor onderwijs en onderzoek dat maatschappelijke uitdagingen aanpakt door middel van disciplines zoals kunstmatige intelligentie, big data, computational fluid dynamics, cyberbeveiliging, dynamische systemen, het internet der dingen, slimme steden, robotica en virtual reality.

vergoedingen

Britse en EU-studenten
 • Britse en EU-studenten: voltijdse vergoeding: £ 8.500 per jaar. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhalingsjaren of pauzes in studie).
 • Britse en EU-studenten: deeltijd: £ 1417 per 30 studiepunten per jaar. Het collegegeld blijft hetzelfde voor elk jaar van je cursus, op voorwaarde dat je het in de normale tijdspanne voltooit (geen herhaaljaren of pauzes tijdens de studie).
Niet-EU- en Channel Island-studenten
 • Niet-EU internationale studenten en studenten op Channel Island: Voltijdtarief: £ 15.500 per jaar. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhalingsjaren of pauzes in studie).
 • Niet-EU internationale studenten en Channel Island-studenten: deeltijdtarief: £ 2584 per 30 studiepunten per jaar. Het collegegeld blijft hetzelfde voor elk jaar van je cursus, op voorwaarde dat je het in de normale tijdspanne voltooit (geen herhaaljaren of pauzes tijdens de studie).
Extra informatie

Een Masters-kwalificatie omvat typisch 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van de studie, mits de cursus wordt voltooid in de normale tijd (geen herhaling jaar of pauzes in studie).

Deeltijdstudenten mogen elk academiejaar maximaal 90 studiepunten nemen.

Bijkomende kosten

Specialistische kosten

Alle boeken die nodig zijn voor de cursus zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek. De universiteit heeft ook pc-laboratoria en een leenservice voor laptops. Veel studenten kiezen er echter voor om enkele van de kernboeken voor de cursus en / of een laptop te kopen. Studenten moeten mogelijk ook hun opdrachten en andere documenten afdrukken. De afdrukkosten op de campus beginnen vanaf 5 cent per pagina. Geschatte kosten zijn £ 300 voor een laptop, tot £ 100 voor boeken en afdrukken. Totale optionele kosten: £ 400.

Professionele kosten

Studenten kunnen ervoor kiezen om op elk moment in hun studie lid te worden van de BCS. Het is niet verplicht maar is handig. De jaarlijkse kosten worden vastgesteld voor elk jaar. Er is ook een optie om een cursuslidmaatschap te nemen voor £ 57.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Lees meer

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Lees Minder