MSc in Cultural Foundations of Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De lidstaten in culturele stichtingen van onderwijs zijn ontworpen om een ​​fundamenteel onderzoek naar de aard van het onderwijs te bevorderen en te ondersteunen. Studenten maken gebruik van geschiedenis, filosofie, sociologie en andere disciplines om dergelijke kwesties in het onderwijs te analyseren als ongelijkheid, handicap, populaire cultuur, massamedia, de filosofie van multiculturalisme en racisme.

CFE graduate-programma's zijn ontworpen voor de student op zoek naar een brede opleiding met disciplinaire competentie, in plaats van een beperkt gespecialiseerd studieprogramma. Onze interdisciplinaire structuur stelt je in staat om verschillende conceptuele kaders te onderzoeken voor het evalueren van onderwijsideeën en -praktijken, evenals voor sociaal beleid. We moedigen je aan om je bewust te worden van de complexiteiten, sterke en zwakke punten van verschillende intellectuele benaderingen en om speciale competenties te ontwikkelen in een of meer van deze.

We zijn een hechte gemeenschap van geleerden. CFE sponsort regelmatig mogelijkheden voor studenten en docenten om hun werk te delen, actuele onderwerpen te bespreken en actuele artikelen te bekritiseren. Wij geloven dat de sociale en persoonlijke aspecten van de gemeenschap belangrijk zijn voor studenten om te floreren.

Wat moet ik toepassen?

  • Optioneel schrijfvoorbeeld
  • De online applicatie van Syracuse University voltooid

Wat is de deadline voor aanvragen?

Aanvragen worden op voortgezette basis beoordeeld. Studenten die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van School of Education Scholarships moeten echter ook plannen indienen om hun aanvragen in te dienen op 15 januari.

Neem voor algemene informatie over de toelating tot en de studie van afgestudeerden contact op met Speranza Migliore via gradrcrt@syr.edu of 315-443-2505.

Programmacontact

Maryann Barker, kantoorcoördinator
mabarker@syr.edu
315-443-3343

Kal Alston, programmacoördinator
kalston@syr.edu

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of the Syracuse University School of Education is to prepare thoughtful and socially just leaders who bridge scholarship and practice. Through collaborative partnerships and multifaceted i ... Lees meer

The mission of the Syracuse University School of Education is to prepare thoughtful and socially just leaders who bridge scholarship and practice. Through collaborative partnerships and multifaceted inclusive approaches, we enhance student learning and success, physical activity and health, and mental health and wellbeing across communities. Lees Minder