MSc in Creative Computing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verleg de grenzen van digitale creativiteit op onze MSc Creative Computing-cursus.

Maak gebruik van creatieve technologie om interactieve ervaringen te ontwerpen die nieuwsgierigheid inspireren.

Ontwikkel vaardigheden in digitaal vertellen, creatief onderzoek en projectleiderschap.

Verfijn uw co-werkvaardigheden via interdisciplinaire creativiteit en inzichten in de branche.

Creative Computing is overal. De botsing van goede ideeën en technologische innovatie blijft verbeteren hoe we communiceren, leren, spelen, werken en leven. Onze groeiende afhankelijkheid van computerhulpmiddelen en -ervaringen vereist echter een nieuwe vorm van talent - mensen die technisch en toch creatief zijn, analytisch maar toch speels, en experimenteel maar ook zakelijk ingesteld.

MSc Creative Computing is ontworpen om te beantwoorden aan deze groeiende behoefte binnen de creatieve industrie. Je onderneemt modules die ontworpen zijn om je begrip en toepassing van technologie in een creatieve context te verbeteren en tegelijkertijd essentiële vaardigheden te verwerven in creatief onderzoek, interdisciplinaire samenwerking en ondernemerschap.

Overzicht

MSc Creative Computing richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige postgraduates die de output en het traject van elk digitaal bureau kunnen verbeteren. Je leert de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om creatief onderzoek uit te voeren, een product vorm te geven tot een 'marktklaar' stadium en productief samen te werken met professionals op onbekende terreinen.

Dit is een flexibele cursus die reageert op uw praktijk - of u nu een game-ontwerper, softwareontwikkelaar, animator, webtechnoloog of meer bent. Je onderneemt modules die zijn ontworpen om je kennis van de creatieve industrie en digitale creativiteit op grotere schaal te vergroten, maar dan op je eigen voorwaarden, met de nadruk op het inzetten van je eigen creatieve en technologische vaardigheden in nieuwe, lonende contexten.

MSc Creative Computing helpt u een goed afgeronde en capabele creatieve technoloog te worden met de capaciteit om originele ideeën te genereren, hun sociaal-culturele en commerciële impact te evalueren, prototypen en vervolgens de meest effectieve routes naar de markt te identificeren. Gedurende het gehele proces wordt u ondersteund door een team van getalenteerde artiesten en ontwikkelaars die elk aanzienlijke ervaring hebben op het gebied van creatief computergebruik in zowel onderzoeks- als bedrijfsomgevingen.

Cursus structuur

Story Lab

Ondervraag het snijvlak van verhalen vertellen en digitale creativiteit. Je gaat samenwerken met studenten van Creative Computing en Publishing om artefacten te maken die informeren, overtuigen of entertainen.

Hackspace

Hackspace neemt een experimentele aanpak. U ontwikkelt aantoonbare proof-of-concept-artefacten die een selectie creatieve gereedschappen en technologieën targeten.

Onderzoeksmethoden

Verkrijg essentiële kennis van projectscoping, objectieve setting, dataverzameling en analysemethoden en effectieve documentatie.

Creatief leiderschap

Leer hoe je teams kunt leiden om originele sociale ondernemingen of commerciële ideeën voor de markt vorm te geven. Je werkt samen met leden van het Creative Computing-team om projectstudenten te begeleiden en te ondersteunen die onderhandelen over een interne creatieve incubator.

Opgestelde projecten

Een praktijkgericht onderzoek op het gebied van Creative Computing. Hier hebt u de mogelijkheid om uw creatieve en technologische vaardigheden te verfijnen, onderzoeks- en ontwikkelingsvaardigheden toe te passen en, belangrijker nog, iets te maken dat nog nooit door iemand is gemaakt.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

MSc Creative Computing is volledig cursussen beoordeeld. Je levert een gevarieerde en uitgebalanceerde verzameling computerartefacten, tech-experimenten en interactieve ervaringen. Projectwerk wordt ondersteund door contextuele essays, onderzoeksrapporten, reflecterende commentaren, schetsboeken, ontwikkelingsdocumenten en presentaties.

Hoe krijg ik les?

Je krijgt les in creatieve workshops, technische laboratoria, seminars en individueel mentorschap. Daarnaast zijn er mogelijkheden om studenten BSc (Hons) Creative Computing en belangrijke spelers bij verschillende digitale bureaus en technische bedrijven in het zuidwesten te betrekken.

Kansen

Stages, branchelinks en stages

We werken samen met verschillende digitale bureaus, technologiebedrijven en creatieve technologen in Bath, Bristol en daarbuiten. Onze studenten worden uitgenodigd om samen te werken met de creatieve industrie, waaronder door medewerkers geleide onderzoekswerkzaamheden en commissies. U kunt ook gebruikmaken van onze netwerken om stage- en stagemogelijkheden te helpen veiligstellen.

Een kleine selectie van onze contacten en medewerkers omvatten:

 • IBM Watson
 • Bristol Virtual Reality Lab
 • Pervasive Media Studio
 • Volledige controle
 • Maak studio's
 • TechSpark
 • Netwerk N

Careers

Carrières voor afgestudeerden van MSc Creative Computing zijn breed. Opties zijn onder meer:

 • Creatieve technoloog (verschillende rollen)
 • Rollen binnen digitale marketing
 • Ontwikkeling van web en mobiele apps
 • Producerrollen bij digitale bureaus
 • Computer grafische ontwerper
 • Interface- en interactieontwerper
 • PhD-onderzoek

Kosten

 • VK / EU-studenten fulltime - 2019/20 toegang £ 7,195
 • Deeltijds studenten VK / EU - inschrijving 2019/20 £ 3.600
 • Internationale studenten fulltime - 2019/20 toegang £ 13,300
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Lees meer

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Lees Minder