MSc in Construction Project Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Er is een zeer grote vraag naar gekwalificeerde bouwprojectmanagers in de wereldwijde bouwsector. Dit programma produceert gekwalificeerde projectmanagers van de kwaliteit die wordt vereist door de bouwsector in het Verenigd Koninkrijk, het Midden-Oosten en de wereld, zowel wat betreft hun onmiddellijke vermogen om te presteren als hun strategisch potentieel voor de langere termijn. Vanuit het perspectief van bouwprojectbeheer, met principes die veel verder gaan dan deze sector, biedt het programma studenten toegang tot zowel een solide theoretische basis als huidige en toekomstige strategieën in praktisch projectbeheer.

Professionele erkenning

Het programma is geaccrediteerd door zowel de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) als door het Chartered Institute of Building (CIOB).

Januari nieuwkomers

Studenten die het programma in januari starten, moeten opmerken dat het full-time werkt voor een proefschrift van 2 semesters (12 maanden) (februari tot april, 3 maanden) (totaal 16 maanden), of part-time loopt voor 4 semesters (24 maanden) proefschrift ( Maart tot augustus, 6 maanden) (totaal 30 maanden).

Studenten die zich inschrijven voor de intake-programma's van januari hoeven tijdens de zomervakantie niet op de campus te zijn

Cursusinhoud

Voltijdstudenten ondernemen vier cursussen in semester één en nog eens vier cursussen in semester twee.

Onderwezen cursussen zijn onder meer:

  • Projectmanagement: theorie en praktijk
  • Contracten en inkoop
  • Projectbeheer: strategische kwesties
  • Waarde- en risicobeheer
  • Mensen en organisatiebeheer
  • Bouw Financieel Management
  • Bouwpraktijken en informatietechnologie
  • Duurzaamheid in civiele techniek (optioneel)
  • Constructietechnologie (optioneel)

Naast deze onderwezen cursussen ondernemen studenten die de masteropleiding volgen een onderzoeksproject. Studenten kunnen individuele cursussen studeren om te voldoen aan de voortdurende professionele leervereisten van de beroepen in de gebouwde omgeving.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad