MSc in Construction Project Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze innovatieve postdoctorale bouwcursus is bedoeld voor afgestudeerden die al een bouwgerelateerde baan hebben of hebben gehad, en die streven naar hogere functies op het gebied van projectmanagement. Deze cursus is bedoeld om uw bewustzijn te vergroten van het belang van bouwprojecten voor klanten en de context en beperkingen waarbinnen projecten worden aangeschaft en uitgevoerd.

Je krijgt meer kennis en begrip van de theorieën, concepten, principes, technieken en intellectuele en praktische vaardigheden die nodig zijn voor het projectmanagement van bouwprojecten. U krijgt de gelegenheid om een persoonlijk onderzoeksproject met betrekking tot projectbeheer te plannen en uit te voeren. De cursus maakt gebruik van webgebaseerde technologieën en er wordt veel gebruik gemaakt van onderzoekend leren om vaardigheden voor een leven lang leren te verbeteren.

De blended learning-aanpak biedt flexibele toegang tot de kerninhoud, terwijl de discipline en structuur van regelmatige aanwezigheid aan de universiteit nog steeds aanwezig zijn. Het ontwerp van de deeltijdopleiding erkent de grote uitdagingen van het combineren van een postdoctorale studie met een voltijdse professionele baan.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat u in deze cursus gaat bestuderen.Kernmodules

 • Bouw proefschrift of werk gerelateerd project
 • Bedrijfsbeheer
 • Economie van de bouwsector
 • Inkoop
 • Levering van projectmanagement
 • Risicobeheer voor projecten
Optionele modules
 • Building Design Management
 • Bouw projectplanning
 • Effectieve projectteams ontwikkelen

Toelatingseisen

Kandidaten voor de voltijdse cursus moeten doorgaans een minimumdiploma van de Upper Second Class Honours hebben in een verwant onderwerp zoals constructie, architectuur of civiele techniek of een minimale onderscheiding voor lagere tweede klas in een verwant onderwerp, en zijn in of hebben zijn geweest, relevante tewerkstelling in een professionele of leidinggevende hoedanigheid.

Je kunt ook lid worden van een erkende bouwgerelateerde professionele instantie die je bereikt via examens en / of een professioneel interview en professionele of bestuurlijke ervaring hebt in een bouwgerelateerde functie. Bij wijze van uitzondering zal rekening worden gehouden met aanvragers die niet over standaardkwalificaties beschikken, maar over aanzienlijke relevante professionele of bestuurlijke ervaring beschikken.

Als uw eerste taal geen Engels is, hebt u een IELTS-score van minstens 6,5 (of equivalent) nodig met een minimumscore van 6,0 voor elke component.

CareersCarriere

Veel van onze studenten zijn al begonnen aan een carrièrepad in de bouwsector. Of het nu architecten, interieurontwerpers, landmeters, ingenieurs, bouwmanagers of projectontwikkelaars zijn, wat ze gemeen hebben, is dat ze streven naar hogere managementfuncties in de bouwsector. Sommigen willen Chartered Surveyor of Chartered Builders worden.Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder