MSc in Computer Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Computer Engineering (Engels - Thesis, non-Thesis) - Programmadefinitie

De MS in Computer Engineering Program is ontworpen om onze studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in de industrie en de academische wereld door hun ervaring en kennis in nieuwe technologieën in bestaande en nieuwe gebieden van de computertechnologie en informatica-disciplines. Ons programma moedigt onze afgestudeerden ook aan om professionaliteit en een gevoel van maatschappelijke en ethische verantwoordelijkheid bij al hun inspanningen te tonen.

In het Graduate Programme Computer Engineering zijn cursussen gericht op vier specifieke gebieden:

Specialisatie in Computer Science (CS):

Het is een module gericht op mensen die geïnteresseerd zijn in het Basic Computer Engineering Program en die bereid zijn om competentie te hebben in applicaties en technische gebieden, zoals parallel computing, computerarchitecturen, programmeertalen en ontwerppatronen.

Specialisatie in computernetwerken en mobiele communicatie (CNMC):

Het is een module die zich richt op mensen die geïnteresseerd zijn in mobiel computergebruik, draadloze communicatie en internettechnologieën en die bereid zijn om bekwaamheid te hebben in toepassingen en technische gebieden, zoals cellulaire netwerken, 3G- en 4G-systemen, multimediacommunicatie, internet, netwerkanalyse, netwerk beveiliging en codering.

Specialisatie in kunstmatige intelligentie (AI):

Het is een module gericht op mensen die bereid zijn om de methoden en toepassingen van financiën, verzekeringen, telecom en analyse in de industriële sector te leren waarin gegevensmodellering en analysemethoden worden gebruikt.

Computer Vision (CV):

Het is een module gericht op mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van geavanceerde methoden en algoritmen die worden gebruikt om problemen met het echte gezichtsvermogen op te lossen, zoals objectherkenning, bewegingsanalyse en scène-reconstructie en gezichtsdetectie en modellering.

Computer Engineering (Engels - Thesis) - Cursusplan

Cursusstructuur diagram met credits

Computer Engineering (Engels - non-Thesis) - Cursusplan

Cursusstructuur diagram met credits

Computer Engineering (Engels - Thesis, non-Thesis) - Programmastructuur

Computer Engineering Master Program wordt aangeboden met scriptie en niet-scriptie-opties. Scriptieprogramma bestaat uit 7 cursussen (gelijk aan 21 studiepunten) en masterproef. Het non-thesis-programma bestaat uit 10 cursussen (gelijk aan 30 studiepunten) en een project. De duur die wordt gegeven voor de voltooiing van het project is één semester.

Computer Engineering Master Program-cursussen worden gedurende 14 weken voortgezet in Bahçeşehir University Beşiktaş Campus tijdens zowel het herfst- als het voorjaarssemester. Cursussen worden op weekdagen gehouden tussen 19:00 en 20:00 uur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Lees meer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Lees Minder
Istanbul , Turkije online + 1 Meer Minder