MSc in Computer Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als student MSc Computer Engineering ben je in staat je te specialiseren in relevante studierichtingen die verband houden met systeem- en instrumentontwikkeling met software, hardware en communicatietechnologie. Afhankelijk van de door jou gekozen specialisatie krijg je na afronding van de opleiding de titel Master of Science in Engineering (Computer Engineering) of Master of Science and Technology (Computer Engineering).

Keuze van studiepakketten

Het eerste jaar van de MSc bestaat uit twee basisstudiepakketten en twee gespecialiseerde studiepakketten. Alle studenten volgen de basisstudiepakketten, maar je kunt je eigen gespecialiseerde studiepakketten kiezen uit de onderstaande opties. Elk studiepakket bedraagt 15 ECTS. Het tweede jaar bestaat uit een keuzeprogramma en een scriptie.

Onderwijs

Bij Aarhus University je in nauw contact met de docenten en onderzoekers op een manier die je bij andere universiteiten zelden ervaart. Academisch personeel is direct beschikbaar als je verduidelijking van het studiemateriaal nodig hebt. Een deel van het onderwijs is in de vorm van hoorcolleges die nieuwe invalshoeken op de cursusstof introduceren, en theoretische en praktische oefeningen vinden plaats in kleine groepen, waar je relevante kwesties grondig bestudeert.

Careers

Afgestudeerden van Computer Engineering vinden werk in een breed scala van vakgebieden en instellingen. Er is veel vraag naar IT-afgestudeerden op het gebied van instrumentontwikkeling. Veel afgestudeerden werken met succes als software-architecten, ontwikkelaars van grote instrumenten en systemen, of worden softwareontwikkelaar of projectmanager voor grote IT-systemen.

Voor studenten uit de Verenigde Staten

Studeer aan een toonaangevend instituut in Denemarken. We bieden meer dan 50 Engelstalige programma's aan. Ga met ons mee naar Scandinavië in een van de gelukkigste landen ter wereld.

Financiering en beurzen

Aarhus University biedt een beperkt aantal beurzen aan de meest getalenteerde kandidaten van buiten Europa.

Het collegegeld voor onze masteropleidingen ligt tussen de € 8.000-14.500 per jaar.

Leningprogramma

Aarhus University ook deel aan het William D. Ford Direct Loan Program.

Maak contact met onze studenten!

Overweeg je je aan te melden voor een programma aan Aarhus University van Aarhus University maar heb je nog steeds veel vragen? Waarom praat je dan niet met een van onze huidige Amerikaanse studenten om hun mening te krijgen over het studentenleven in Denemarken.

Levens kosten

Denemarken wordt vaak als duur beschouwd voor internationale studenten, maar studentenhuisvesting is vaak zeer betaalbaar in vergelijking met andere landen en diensten zoals medische behandeling zijn gratis. Bekijk een voorbeeldbudget voor een maand in Aarhus. Houd er rekening mee dat de uitgaven vaak van persoon tot persoon verschillen.

Geschat studentenbudget voor één maand in Aarhus
Huur: $ 500 *
Voedsel en nutsvoorzieningen: $ 330
Telefoon en internet: $ 50
Lokaal transport: $ 30
Boeken en studiebenodigdheden: $ 30
Andere uitgaven - zoals lidmaatschap van een sportschool, streaming enz.: $ 110
Totaal: $ 1050

* Huur in studentenwoningen varieert tussen $ 360-600 per maand. Sommige hebben internet inbegrepen.

Denemarken is voor mij niet duurder gebleken dan ik gewend was. De meeste dingen kosten hier ongeveer hetzelfde als in een stad in de VS. Sommige dingen, zoals huren, zijn eigenlijk goedkoper. Dingen die in eerste instantie duur lijken, zoals restaurantmaaltijden of kapsels, kosten uiteindelijk hetzelfde omdat je hier geen fooi hoeft te geven. En veel van mijn klasgenoten houden van koken, dus we komen vaak samen voor potluck-maaltijden, of we nemen allemaal wijn en snacks mee en hebben een gezellige avond. Ik raad iedereen met een beperkt budget ten zeerste aan om hun Deense klasgenoten te vragen wat ze doen om hun uitgaven laag te houden. Ik heb op die manier veel goede tips gekregen, zoals welke supermarkten goedkoper zijn of welke winkels en restaurants studentenkortingen geven.


Elisabeth Lauer, student, MA in Intercultural Studies-programma , uit de Verenigde Staten

Studentenleven

Student zijn aan Aarhus University van Aarhus University kan verschillen van de VS. Allereerst worden veel niet-academische activiteiten zoals sport en muziek niet georganiseerd door de universiteit. Toch zijn er een heleboel activiteiten voor studenten in Aarhus, dus je zult hier zeker een geweldige tijd hebben.

Een plek om te beginnen is Studenterhus Aarhus, dat activiteiten biedt voor alle studenten in Aarhus. Deze omvatten een wekelijkse internationale avond, reizen door Denemarken en nog veel meer. Het is ook mogelijk om als vrijwilliger mee te doen en daarmee je netwerk in Denemarken te laten groeien.

Geïnteresseerd in meer informatie over onze programma's en wat Aarhus University te bieden heeft? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Aarhus University is an academically diverse and strongly research-oriented institution that creates and shares knowledge. The university was founded in 1928 and today it has several world-class resea ... Lees meer

Aarhus University is an academically diverse and strongly research-oriented institution that creates and shares knowledge. The university was founded in 1928 and today it has several world-class research fields. Lees Minder
Aarhus , Herning , Kopenhagen , Emdrup , Beijing + 4 Meer Minder