MSc in Communicative Electronics

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Elke specialisatie omvat een reeks verplichte vakken, die basiskennis en vaardigheden biedt. Een reeks gemeenschappelijke keuzevakken vullen de kernkennis aan met flexibiliteit en geselecteerde loopbaantrajecten in de moderne, dynamische en convergerende technologiesector. Elke afgestudeerde doet praktische ervaring op door projectmatige samenwerking met de industrie.

leerplan

De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan belangrijke onderzoeksprojecten of betrokken te zijn bij samenwerkingsprojecten met de industrie (bv. 5G / IoT slimme systemen, sensorica, biomedische toepassingen, meting van materiaalkwaliteit, ontwikkeling van productietechnologie, enz.). De projecten en teams zijn vaak interdisciplinair en combineren elektronische communicatie, automatisering, mechatronica, zowel hardware als software.

De onderzoeks- en studieruimtes bevinden zich in moderne faciliteiten en zijn uitgerust met moderne computers, software, meetapparatuur en hulpmiddelen die de studenten uitstekende mogelijkheden bieden om te studeren of onderzoek te doen. Studenten van het IT-veld krijgen al tijdens de studies praktische stage- en vacatures aangeboden in Estland of in het buitenland die professionele ervaring in het veld bieden.

Waarom dit programma?

 • Ontwikkelt vaardigheden op hoog niveau in aspecten van halfgeleider, embedded elektronica en communicatietechnologie.
 • Docenten zijn specialisten in het veld en betrokken bij belangrijke onderzoeksprojecten.
 • Projectmatige praktijk met de industrie.
 • Programma verbetert en verbreedt uw carrièremogelijkheden in de snel veranderende communicatieve elektronica-industrie.

Toekomstige carriëre

De IT-industrie heeft specialisten nodig, die de kennis en vaardigheden hebben om snel slimme productieprocessen, slimme producten en slimme bedrijfsmodellen te ontwikkelen en te verbeteren. Dit betekent het creëren van complexe autonome systemen die gegevens verzamelen, uitwisselen en verwerken en die zich efficiënt kunnen aanpassen aan de veranderingen in de operationele omgeving. Elektronica zet verschillende fenomenen en processen in de echte wereld om in betekenisvolle digitale gegevens. Communicatie maakt deze data beschikbaar voor de gebruiker (zowel mens als machine).

De snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën en concepten om ze toe te passen, biedt afgestudeerden van Communicatieve Elektronica een breed scala aan vacatures, variërend van startende innovatiebedrijven tot internationale bedrijven.

Admissions

Studenten voor internationale opleidingen van TalTech worden toegelaten op basis van de toelatingsdrempel. Alleen online sollicitatiegesprekken worden gevoerd met kandidaten die de voorlopige evaluatie hebben doorstaan. De maximale score voor het online interview is 10 punten. Een aanvrager die minimaal 5 punten ontvangt, wordt toegelaten.

Programma specifieke vereisten

Bachelor diploma of gelijkwaardig in ICT, Mechatronica, Telecommunicatie

Om in aanmerking te komen voor de studies aan de Tallinn University of Technology , moet een kandidaat minimaal 60% van de hoogst mogelijke CGPA hebben.

Motivatiebrief

Geef het volgende op:

 • markeer waarom je het gekozen programma zou willen bijwonen;
 • eerdere ervaring in het gerelateerde veld - zowel educatieve als beroepservaring kan worden beschreven;
 • uw toekomstige academische en carrièredoelen.

NB! Het is belangrijk om alle bronnen die worden gebruikt in uw motivatiebrief (citaten, publicaties, ideeën, enz. Die niet van u zijn) correct te vermelden en te verwijzen. Het negeren van de regels voor het verwijzen en citeren wordt beschouwd als plagiaat en zal resulteren in de diskwalificatie van uw aanvraag.

Online interview

Het doel van het interview is om je academische potentieel, motivatie en geschiktheid voor je gekozen cursus te begrijpen.

Vragen zijn samengesteld om uw:

 • probleemoplossend vermogen;
 • intellectuele flexibiliteit en analytische vaardigheden;
 • assimilatie van nieuwe ideeën en informatie;
 • kennis over elektronica en telecommunicatie.

De duur van het interview is ongeveer 15 minuten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Lees meer

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Lees Minder