MSc in Classics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De aangeleerde MSc in Classics geeft je de kans om je interesses te ontwikkelen in een van de grootste Classics-afdelingen in het Verenigd Koninkrijk.

Dit programma geeft je de kans om je interesse in klassiekers over de hele discipline te ontwikkelen. Je krijgt de gelegenheid om specifieke periodes en regio's van de klassieke beschaving te bestuderen, de literaire betekenis van teksten te analyseren en je taalvaardigheden in het Grieks en het Latijn te ontwikkelen.

Op basis van de uiteenlopende interesses van onze wetenschappelijke staf is de inhoud van het programma zeer flexibel, waardoor u een gespecialiseerd pad of een meer interdisciplinaire aanpak kunt kiezen.

We bieden je ook de mogelijkheid om te horen van vooraanstaande sprekers in de wekelijkse klassikale onderzoeksseminarenserie en om je onderzoek te delen met je collega's op het eindexamencollege van Classics. En daarnaast studeer je in Edinburgh, het Athene van het noorden, een verbluffend mooie stad met een wereldwijde reputatie als culturele en academische hoofdstad!

Breed scala aan expertise

Als afgestudeerde student werk je nauw samen met medewerkers van Classics. De afdeling omvat specialisten in de centrale gebieden van Griekse en Latijnse literatuur en gedachte, Griekse en Romeinse geschiedenis, en Klassieke kunst en archeologie; maar we hebben een brede kijk op de discipline, met expertise in (bijvoorbeeld) de late oudheid en de receptiegeschiedenis.


Programmastructuur

De modulaire structuur van het programma stelt u in staat u te concentreren op gebieden van bijzonder belang, terwijl u toch een breed scala aan dekking biedt.

Er is één vereiste cursus over klassieke onderzoeksmethoden en -vaardigheden die over de twee onderwijssemesters loopt (20 studiepunten). Deze cursus is speciaal ontworpen voor classicisten en heeft tot doel u kennis te laten maken met vakgebieden buiten uw eigen specialiteiten en om u te helpen met de praktische vaardigheden van het vinden en presenteren van informatie; het voorziet je ook van de onafhankelijke vaardigheden die je nodig hebt om je proefschrift te voltooien.

Daarnaast kies je vijf cursussen uit een lijst met opties (elk 20 credits), afhankelijk van beschikbaarheid. Deze stellen je in staat om met toenemende onafhankelijkheid aan geavanceerde beurzen te werken en je voor te bereiden op de laatste fase van de Masters, het proefschrift (60 studiepunten).

Onderwezen cursussen

Je neemt verschillende cursussen in twee semesters van het lesgeven, inclusief een verplichte cursus en een reeks optionele cursussen.

Proefschrift

Je gaat een onderzoeksproject starten en een dissertatie maken die half augustus wordt ingediend op een toegewezen datum.


Toelatingseisen

Lees meer over de toelatingscriteria en vereiste kwalificaties voor de MSc in Classics.

Je hebt een UK 2: 1 honours degree, US GPA 3.4 of een ander internationaal equivalent, nodig in een onderwerp gerelateerd aan dit programma, bij voorkeur Classics, Classical Civilization, Ancient History of Classical Archaeology. We zullen ook een honours degree in een ander onderwerp overwegen als uw persoonlijke verklaring laat zien hoe u bent uitgerust om het programma te ondernemen.

Relevante ervaring of professionele of andere kwalificaties worden ook overwogen.

Gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties

Leidraad voor de gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties wordt verstrekt door het International Office. Als u twijfelt over de gelijkwaardigheid van uw diploma, geeft het International Office informatie per land.

Engelse taalvereisten

Als u niet uit een Engelstalig Engelstalig land komt, zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration, moet u een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van uw gesproken en geschreven Engels.

  • IELTS: totaal 7,0 (minimaal 6,0 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 20 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minimaal 169 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Je Engelse taalkwalificatie mag niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Als alternatief kunnen we mogelijk ook een diploma accepteren dat is onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekende meerderheid voor toegang (zoals gedefinieerd door UK Visas


Careers

Ontdek waar je diploma je kan brengen.

Ontworpen om een ​​breed scala van studenten aan te spreken, kan dit diploma de springplank vormen naar vele carrièremogelijkheden, zoals verder academisch onderzoek, museum en kunstcuratie, literaire vertaling of analyse, educatie of openbaar erfgoed.

Je hebt ook een toolkit van overdraagbare vaardigheden in organisatie, onderzoek en analyse die op elk werkterrein zeer gewaardeerd zullen worden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Lees meer

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Lees Minder