MSc in Civil and Environmental Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het Departement voor Civiele en Milieutechniek (CEE) is een interdisciplinaire afdeling die flexibele en grondige opleidingen biedt binnen de intellectueel rijke omgeving van onze hoogst gerangschikte universiteit. Door middel van voltijdse en deeltijdse opleidingen leiden CEE-afgestudeerden studenten op als experts in de natuurlijke en gebouwde omgeving en brengen ze de terreinen van milieugezondheid, technische mechanica, structurele systemen, Geosystems en waterhulpmiddelen samen om belangrijke maatschappelijke vraagstukken met betrekking tot hoe en waar we wonen, werken en communiceren.

Cruciaal is dat onze programma's lesgeven in de klas combineren met praktische leerervaringen en nauwe mentoring om onze studenten te helpen de kennis en hulpmiddelen op te doen om professionele ingenieurs te worden en / of een loopbaan te volgen in een verscheidenheid aan traditionele en opkomende gebieden, inclusief die met betrekking tot infrastructuur, milieu en water resources engineering, milieurisico's, duurzaamheid, klimaatverandering en data-analyse.

Onze afstudeerprogramma's, waaronder Doctor of Philosophy (Ph.D.), Master's of Science (MS), en certificaatprogramma's, zijn zeer geschikt voor studenten met verschillende achtergronden, waaronder die uit niet-technische velden.

Vakgebieden

 • Applied Data Science
 • Environmental and Water Resources Engineering
 • Milieugezondheid
 • Geosystems Engineering
 • Constructietechniek en mechanica

Daarnaast neemt het ministerie van Civiele en Milieutechnologie deel aan andere Tufts-afdelingen in de volgende programma's:

 • Water: Systems, Science and Society (WSSS) (certificaat)
 • Bioengineering (MS): Environmental Biotechnology
 • Materials Science and Engineering (Ph.D.)

Degree-programma's

Het ministerie van Civiele Techniek en Milieutechniek biedt verschillende studieprogramma's, waaronder de Doctor of Philosophy (Ph.D.) en de Master of Science (MS) -graden. Het MS-programma wordt aangeboden op een volledige of een part-time basis. Een voltijds MS-programma kan in één of twee jaar worden afgerond. Zie onze Admissions-pagina voor meer informatie over solliciteren.

 • Doctor of Philosophy (Ph.D.)
 • Master of Science (MS)

Master of Science

Een Master of Science wordt uitgereikt in Civiele en Environmental Engineering, met studenten die gespecialiseerd zijn in de hierboven genoemde vakgebieden. Studenten moeten de gevolgde opleiding voltooien voor hun gekozen specialisatie. Er is geen vereiste voor een vreemde taal. Het programma is bedoeld voor personen die doctoraatsopleiding en onderzoek of een carrière in de ingenieurspraktijk willen volgen in de private of publieke sector.

Al onze MS-programma's kunnen in één jaar worden afgerond zonder een proefschrift of in twee jaar met een proefschrift. Studenten worden toegelaten en gekoppeld aan een academisch / onderzoeksadviseur.

MS Thesis Optie

Het onderwerp van het proefschrift wordt meestal geselecteerd om synergetisch te zijn met het onderzoek van een bepaald lid van de faculteit. Van de studenten wordt verwacht dat ze een scriptiecommissie vormen en een scriptievoorstel indienen bij hun commissie binnen twaalf (12) maanden na aanvang van het MS-programma. MS-scriptiecommissies moeten bestaan ​​uit ten minste drie leden, waarbij de voorzitter de adviseur van de student binnen de afdeling is. Daarnaast kan een van de commissieleden van buiten de afdeling Civiele en milieutechniek komen. Hoewel het acceptabel is om commissieleden van buiten de universiteit te selecteren, moet de meerderheid van de commissie bestaan ​​uit leden van de faculteit aan de Tufts University.

Het afstudeeronderzoek mondt uit in een mondelinge verdediging die openstaat voor het publiek. MS-studenten moeten hun proefschrift niet eerder dan zes (6) maanden na de eerste vergadering van het proefschriftvoorstel verdedigen. De scriptie zal worden opgesteld in het formaat dat is gespecificeerd in het handboek Arts, Science and Engineering Graduate Student; een hoofdgedeelte van het proefschrift moet echter de vorm aannemen van een peer-reviewed tijdschriftartikel. Van MS-studenten wordt verwacht dat ze ten minste één manuscript indienen bij een collegiaal getoetst dagboek voordat ze kunnen afstuderen.

uitkomsten

De resultaten van het afstudeerprogramma voor het Master of Science-programma zijn:

 • Een vaardigheid om kennis van technische vaardigheden toe te passen bij het werken in een van de trajecten Civiel en Milieu (Milieugezondheid, Milieutechniek en Water Resources, Geosystems Engineering, en Structural Engineering and Mechanics).
 • Een vermogen om onderzoek uit te voeren en te beoordelen, met mentorschap, gerelateerd aan onderwerpen in een subdiscipline van Civiele en Milieutechniek.
 • Schriftelijke en mondelinge mededeling van onderzoek en technische resultaten.

Applicatievereisten

 • Aanvraagkosten
 • CV / CV
 • Persoonlijke verklaring
 • Officiële GRE-scores
  • GRE-scores zijn niet vereist voor aanvragers van Fall 2021.
 • Officiële TOEFL of IELTS, indien van toepassing
 • Afschriften
 • Drie aanbevelingsbrieven
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university ... Lees meer

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university with the strengths of a top-ranked liberal arts college. Lees Minder