MSc in Civiele Techniek - major in technische structuren

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector met groeiende eisen gericht op innovatieve, duurzame technologie en bouwmanagement vereisen moderne professionals met nieuwe competenties voorbereid op internationale markten. We zullen werken aan die nieuwe vaardigheden in de internationale omgeving van studies en met behulp van up-to-date tools. De academische staf zal bestaan uit zowel Poolse als internationale professionals die bekwaam zijn in constructie, management en architecturale ontwerpen.

We zullen u voorbereiden om te werken in een internationale omgeving, inclusief vaardigheden die omgaan met verschillende culturele, geografische omstandigheden. Na het 2e semester kun je je kennis en vaardigheden verdiepen en krijg je de kans om gebruik te maken van stageprogramma's in bedrijven die ervaring hebben met het uitvoeren van projecten in internationale teams. Je zult ook in staat zijn om te profiteren van studentenuitwisseling in Erasmusstudenten (studies in het buitenland voor een semester en stage).

Onze afgestudeerden zullen een baan vinden in bouwbedrijven, ontwerpbureaus, onderzoeksinstellingen. Managers van verschillende bedrijven zijn op zoek naar afgestudeerden die bekwaam zijn om in internationale teams te werken, klaar voor nieuwe uitdagingen, met zeer goede communicatievaardigheden, die onderzoeksresultaten kunnen voorbereiden en presenteren. Studeren in een internationale omgeving geeft je de mogelijkheid om met mensen van verschillende culturele achtergronden te werken, met een beter begrip van andere standpunten, om te leren hoe te onderhandelen en hoe je teamwerk kunt begrijpen.

Je diploma zal niet verschillen van de typische Poolse als zowel professionele als academische licenties worden overwogen. In uw diplomasupplement worden al uw academische prestaties in het Engels vermeld, inclusief de eventuele studieperiode aan buitenlandse universiteiten. ECTS-punten worden gebruikt om uw studieresultaten te tonen. 1,5 jaar in Szczecin doorbrengen en een groeiend aantal mensen op de universiteit en daarbuiten ontmoeten, biedt je een uitstekende gelegenheid om je professionele carrière in Polen of in het buitenland te plannen.

Major in technische structuren

De belangrijkste aandacht wordt besteed aan het opleiden van een moderne bouwingenieur, klaar om te werken in een internationaal bouwbedrijf, bijvoorbeeld: complexe beton- en metaalconstructies, wiskunde, problemen in hedendaagse bouwfysica, geprefabriceerde betonconstructies, constructietheorie, speciale funderingen, structurele dynamiek , Structurele betrouwbaarheidstheorie, elasticiteitstheorie en plasticiteit. Geavanceerde hulpmiddelen voor het ontwerpen van een engineeringstructuur verrijkt met managementvaardigheden en duurzaamheid in structuren, bijvoorbeeld: beheer van bouwprojecten, duurzame bouw, computermethoden, CAD, kostenbeheer in de bouw.

Aanvullende componenten ter voorbereiding op een baan in een internationaal team, bijvoorbeeld: geschiedenis van architectuur of kunst, geschiedenis van technische structuren, ethiek in het bedrijfsleven, technisch Engels, Poolse taal en cultuur, praktische stage bij een bouw- of ontwerpbedrijf bij een internationaal team.

Opmerking: alleen afgestudeerden van civiele techniek (bachelor) worden tot dit programma toegelaten.

Inschrijvingsprincipes

De inschrijving voor de studies aan de West Pomeranian University of Technology , Szczecin wordt tweemaal per jaar gehouden:

 • Zomerinschrijving (mei - juli) - voor studies, beginnend in het wintersemester.
 • Winterinschrijving (januari - februari) - voor studies vanaf het zomersemester (alleen van toepassing op tweedegraads studies).

Kandidaten voor de tweedegraads studies worden gekwalificeerd op basis van de graad van universitair onderwijs.

Inschrijving in studies bestaat uit verschillende fasen:

 1. Registratie in het online registratieplatform.
 2. Eerste verificatie van bewijsstukken ter bevestiging van vooropleiding.
 3. Indiening van een set vereiste documenten.
 4. Bevestiging van de resultaten van de kwalificatie.

Online registratie

Het online registratieplatform (ISR) is het eerste en noodzakelijke element van inschrijving voor studies in het hoger onderwijs. Elke kandidaat moet zich registreren bij de ISR volgens het voor een bepaalde inschrijving gepubliceerde schema.

In de ISR vullen kandidaten de informatie in over:

 • Persoonlijke gegevens.
 • Schooldocumenten (einddiploma middelbare school, diploma's, enz.) Samen met de cijfers die worden aangevuld.

Taalvereisten

 • Voor de programma's die in het Engels worden gegeven, moet de kandidaat een document overleggen waarin zijn kennis van het Engels wordt bevestigd op een minimumniveau van B2.
 • Buitenlandse documenten over onderwijs.
 • Buitenlandse schoolverlaters / diploma's worden naar behoren gelegaliseerd of voorzien van een apostille.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its education ... Lees meer

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its educational offer and location make it an attractive place of study for ambitious young people ready to invest in their career and willing to build an innovative, knowledge-based society in the future. Lees Minder