MSc in Chemical Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

BEURS

Khalifa University of Science and Technology biedt Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) beurzen aan ter ondersteuning van gekwalificeerde internationale studenten die zijn ingeschreven in graduate-programma's.

De beurs biedt een royale vergoeding en voordelen die omvatten:

 • Volledige dekking van collegegeld.
 • Medische verzekering voor studenten onder het Khalifa University-visum.
 • Ondersteuning bij het bijwonen van internationale onderzoeksconferenties.
 • Het indicatieve maandelijkse stipendium voor GRTA Scholarship is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

Applicatie openen!

We beginnen met het starten van aanvragen vanaf 1 november 2018 voor de volgende intake op 1 september 2019.

De graad van Master of Science in Chemical Engineering (M.Sc. in CE) wordt toegekend voor het met succes voltooien van de vereisten van een opleiding, die zowel cursussen als een proefschrift omvat. Het proefschrift is een onafhankelijk onderzoek van gespecialiseerde gebieden binnen het algemene veld van de chemische technologie en aanverwante disciplines. De M.Sc. in CE biedt kandidaten de mogelijkheid om hun kennis op het brede gebied van CE te verdiepen en bij te dragen aan het proces van ontdekking en kenniscreatie door het uitvoeren van origineel onderzoek. Kandidaten voor deze graad worden onderwezen en begeleid door ervaren faculteit en zullen naar verwachting in hun werk initiatief tonen in hun aanpak en innovatie. Naast het met succes afronden van het vakonderdeel van het programma, bereiden kandidaten voor en presenteren ze een proefschrift over hun gekozen gebied. Onderzoek kan worden uitgevoerd in verschillende onderwerpen die overeenkomen met de aandachtsgebieden die door de universiteit zijn geïdentificeerd.

Doelen

De educatieve doelen (doelstellingen) van de M.Sc. in Chemical Engineering programma zijn om afgestudeerden te produceren die:

 1. Professioneel vooruitgaan en erkend worden als leiders in hun gekozen vakgebied.
 2. Hun technische expertise toepassen om op een kritische, creatieve, ethische en innovatieve manier tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving.
 3. Verdere ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden door middel van graduate onderwijs en professionele scholen.

Leerresultaten

Een student die afstudeert met de M.Sc. in Chemical Engineering kan:

 1. Demonstreer geavanceerde kennis van wetenschappen (wiskunde, natuurkunde, scheikunde) en engineering.
 2. Een veilig en economisch ontwerp van chemisch-technische processen en systemen die aan ecologische en maatschappelijke beperkingen voldoen, begrijpen en uitvoeren.
 3. Ontwerp en voer theoretisch en / of experimenteel werk uit, evenals analyse en interpretatie van gegevens.
 4. Identificeer, formuleer, analyseer en los problemen in de chemie op door kennis van chemische engineeringconcepten toe te passen.
 5. Gebruik computationele en processimulatietools die nodig zijn voor de chemische engineering.
 6. Effectieve en professionele communicatie in het Engels (zowel mondeling als schriftelijk)
 7. Functioneert autonoom en neemt de verantwoordelijkheid voor het beheer van professionele werkwijzen, werk, processen of systemen; Demonstreer bewustzijn en begrip van hedendaagse milieu- en sociale problemen in de regionale en mondiale context.
 8. Een passie voor levenslang leren en zelfstudie inprenten; Leer van ervaringen die in verschillende contexten zijn opgedaan en pas nieuwe kennis en vaardigheden toe in de praktijk; Demonstreer professionele integriteit en ethische verantwoordelijkheid.
 9. Neem verantwoordelijkheid en handel om creatieve oplossingen te formuleren voor complexe problemen

Algemene structuur en vereisten

De M.Sc. in Chemical Engineering (CE) programma bestaat uit een minimum van 36 credit-uren. De vereiste studiepunten worden als volgt verdeeld: 12 studiepunten van programma-kerncursussen, 12 studiepunten van keuzevakken voor keuzevakken en 12 studiepunten van scripties van CE-master. Een student kan de selectie van de keuzevakken die relevant zijn voor het thema van de masterproef organiseren met toestemming van de onderzoeksleider. De onderstaande tabel geeft een samenvatting van de M.Sc. in de structuur en eisen van de CE-opleiding. Alle M.Sc. in CE-programma's, met uitzondering van het seminar in onderzoeksmethoden en de masterproef, hebben ze een credit rating van elk drie credits.

Samenvatting van M.Sc. in de structuur en vereisten van het CE-gradenprogramma

Categorie

Program Core

12

Seminar in onderzoeksmethoden

Programma keuzevakken

12

CE Master's Thesis

12

Totaal

36

Programma-eisen

Studenten op zoek naar de graad van M.Sc. in CE moet met succes ten minste 36 gecrediteerde uren hebben voltooid zoals gespecificeerd in de categorieën die in deze sectie worden beschreven, met een minimum Cumulatief Grade Point Average (CGPA) van 3,0.

Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Ins ... Lees meer

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Institute into one world-class, research-intensive institution, seamlessly integrating research and education to produce world leaders and critical thinkers in applied science and engineering. Khalifa University endeavors to be a leader among research intensive universities of the 21st century, while catalyzing the growth of Abu Dhabi and the UAE’s rapidly developing knowledge economy. Lees Minder