MSc in Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MSc Business Management-programma is bedoeld voor studenten uit elke discipline die essentiële inzichten in de wereld van het bedrijfsleven en de belangrijkste managementvaardigheden willen ontwikkelen die het concurrentievoordeel bieden dat nodig is om een succesvolle managementcarrière te starten.

Het programma erkent dat we in een steeds meer onderling verbonden, complexe en veranderende wereld leven. Daarom helpen we u, naast het beheren van de kernactiviteiten, om de sociale, economische en ecologische implicaties van managementbeslissingen in verschillende sectorale en internationale zakelijke contexten te evalueren. Ons doel is u te helpen een effectieve manager te worden die creatieve oplossingen kan bieden voor verschillende zakelijke uitdagingen.

Onderscheidende kenmerken

 • Cardiff Bootcamp: een uitgebreide introductie speciaal ontworpen om u te integreren in het programma en de Cardiff-leergemeenschap.
 • De Career Enhancer Service: ondersteuning van professionele adviseurs om uw toegang tot de werkplek te verbeteren en uw carrièreambities te vervullen, inclusief workshops over het zoeken naar werk, CV schrijven, beoordelingscentra en interviewtechnieken en toegang tot beurzen voor banen, vacatures en bedrijfsnetwerken.
 • Business in Action - een integrale sluitsteenmodule die zich richt op echte uitdagingen.
 • De mogelijkheid om over te stappen naar ons tweejarige programma met een Professional Plaatsingsjaar.
 • Programma van spraakmakende zakelijke sprekers en bedrijfsbezoeken.
 • Toegang tot ons wereldwijde alumninetwerk.
 • Realistische zakelijke uitdagingen begrijpen in verschillende contrasterende contexten.
 • Een laatste Team Consultancy-uitdaging waarmee u uw leren vanuit het hele programma kunt integreren om een organisatorisch probleem aan te pakken.
 • Kansen om een verschil te maken voor de maatschappij en de economie door studie en buitenschoolse activiteiten in lijn met Public Value.

Toelatingscriteria

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij minimaal 2: 1 (GPA 3.0 / 4.0) heeft op het bachelorniveau van een erkende instelling.

Niet-afgestudeerden met goedgekeurde beroepskwalificaties en / of werkervaring kunnen ook worden overwogen.

Aanvragers wier eerste taal niet Engels is, moeten een IELTS-score van minimaal 6,5 behalen met een minimum van 6,0 in elke categorie (of een vergelijkbare kwalificatie voor de Engelse taal).

Structuur

De MSc Business Management is opgebouwd rond blokken van zes modules, plus een Consultancy Challenge. De eerste en laatste moduleblokken staan op zichzelf gepland als inleidende en sluitende leerervaringen. De vier andere modules zijn in paren gepland.

We erkennen dat je een overgang maakt van het ene studiegebied naar het andere, naar een hoger niveau van leren, en mogelijk naar een andere leercultuur. Bijgevolg biedt de blokstructuur een verrijkende mogelijkheid voor uitgebreide leeractiviteiten, klasseninteractie en evaluatie van leren om het begrip te vergroten. Het stelt ons ook in staat om individuele studenten extra ondersteuning te bieden om hun zelfvertrouwen op te bouwen.

De inleidende module vormt het decor voor de rest van het programma door de belangrijkste kenmerken van de bedrijfsomgeving te overwegen en hoe dit organisaties en hun beslissingen vormt. Vervolgens onderzoekt u kernbeheerconcepten en -praktijken die horen bij een reeks functionele gebieden.

De modules die volgen helpen u bij het overwegen van de nieuwste onderzoeken en praktijken in bedrijfsbeheer, inclusief kerngebieden zoals marketing, strategie, financiën, logistiek, economie en human resources.

Uw uitgebreide kennis en vaardigheden zullen worden geïntegreerd en toegepast in een sluitsteen-module 'Business in Action'. Hier zult u een reeks grootschalige en complexe wereldwijde problemen onderzoeken die aanzienlijke dilemma's opleveren voor een effectief management van de onderneming.

Keuze en specialisatie zijn ingebed in modules. De module 'Business in Action' biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om u te concentreren op een hedendaags debat of onderwerp dat van bijzonder belang is voor uw toekomstige carrière.

Het programma wordt afgesloten met een Consultancy Project. Als gevolg van de teamgebaseerde structuur van hedendaagse organisaties, werk je in een groep om praktische oplossingen voor een bedrijfsprobleem te analyseren, diagnosticeren en aan te bevelen in een realistische en relevante zakelijke context, waaronder liefdadigheidsinstellingen en non-profitbedrijven.

Je ontwikkelt en past de belangrijkste technische en zachte vaardigheden toe die nodig zijn voor effectief bedrijfsbeheer in elke module. U zult zien dat uw vertrouwen als toekomstige manager in het hele programma wordt opgebouwd, omdat u meerdere kansen krijgt om te reageren op praktische uitdagingen op het gebied van bedrijfsbeheer.

Alle modules worden ondersteund door een zorg om de contrasterende politieke, economische, sociaal-culturele, technologische, juridische en milieufactoren te onderzoeken die de besluitvorming van het management in verschillende internationale zakelijke contexten beïnvloeden. Als u deze dynamiek begrijpt, kunt u nadenken over de verschillende factoren die kansen en beperkingen bieden bij de besluitvorming van het management.

De getoonde modules zijn een voorbeeld van het typische curriculum en zullen voorafgaand aan het academiejaar 2020/21 worden herzien. De laatste modules zullen tegen september 2020 worden gepubliceerd.

Kernmodules

Module titel Module code credits
Inzicht in organisaties en de zakelijke omgeving BST710 20 studiepunten
Wereldwijde marketing BST711 20 studiepunten
Mensen begeleiden BST712 20 studiepunten
Financiële prestaties analyseren BST713 20 studiepunten
Strategische en operationele besluitvorming BST714 20 studiepunten
Bedrijf in actie BST715 20 studiepunten
Consultancy uitdaging BST720 60 studiepunten

128700_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Leren en beoordelen

Hoe krijg ik les?

Een actieve leerbenadering is ingebed in de MSc Business Management. Wij geloven dat effectief leren gebaseerd is op jouw betrokkenheid bij diverse ervaringen en de manier waarop je die ervaringen begrijpt, zowel individueel als met anderen. Een team dat bestaat uit academici uit meerdere disciplines en artsen uit verschillende functies en sectoren zal de modules vergemakkelijken. Dit weerspiegelt de praktijk op de werkplek en stimuleert de kruisbestuiving van verschillende perspectieven.

Elk leerblok omvat een verscheidenheid aan activiteiten, zoals casestudy's, video's, mini-teamuitdagingen, rollenspellen, bedrijfsbezoeken en sprekers in de branche, allemaal ontworpen om nieuwe ideeën te introduceren en uw begrip te ontwikkelen.

We zullen je helpen om de reflectieve vaardigheden te verbeteren waarmee je tijdens je eerste graad bent geïntroduceerd, inclusief observatie, analyse en synthese om ervoor te zorgen dat je in staat bent om uitgebreid inzicht en duidelijke conclusies over deze ervaringen te ontwikkelen.

Het delen van uw inzicht met anderen is ook belangrijk voor het opbouwen van nieuwe inzichten in de aard van bedrijfsbeheer in verschillende contexten. U wordt aangemoedigd om in verschillende teams samen te werken om een reeks alternatieve inzichten en werkwijzen te overwegen.

Nieuw leren uitproberen is ook belangrijk. Je zult nieuwe inzichten, samen met nieuwe vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer, integreren en toepassen in praktische taken die in elk leerblok zijn ingebed, en in formele cursusactiviteiten.

Hoe zal ik worden ondersteund?

De universiteit biedt een schat aan ondersteuning voor postdoctorale studenten. Waaronder:

Careers

Onze toegewijde plaatsingsmanager biedt advies over beschikbare stages, stages, werkervaring en mogelijkheden om je CV te verbeteren en je horizon te verbreden. Ondersteuning voor sollicitaties en interviewtechnieken is ook verkrijgbaar bij de interne Careers Consultant van de Business School.

Centraal leren

Learning Central is de virtuele leeromgeving van de universiteit. Alle programma- en module-materialen worden hier geplaatst voor studenten die toegang hebben voor, tijdens en na de colleges.

bibliotheken

Een verscheidenheid aan harde en elektronische kopieën van boeken, tijdschriften en databases zijn beschikbaar voor deelnemers aan het programma. De bibliotheek van Aberconway bevindt zich op de hoofdsite van de Business School en extra bronnen zijn beschikbaar in andere bibliotheken op de campus. Veel tijdschriften en boeken zijn ook elektronisch beschikbaar.

Persoonlijk tutorsysteem

Elke student krijgt een persoonlijke tutor toegewezen. Dit lid van de academische staf houdt een overzicht bij van uw leer- en educatieve ervaringen. Als u problemen ondervindt, is uw persoonlijke tutor er om te luisteren en waar mogelijk professionele begeleiding te bieden of u naar de juiste bron van ondersteuning te leiden.

De studentenadviesdienst

Een gratis, onpartijdige, niet-oordelende en vertrouwelijke service wordt aangeboden aan studenten over een breed scala van persoonlijke, financiële en academische zaken.

Onbekwaamheid

Vertrouwelijk advies en ondersteuning worden geboden aan studenten die gehandicapt zijn of een specifieke leerprobleem hebben (bijvoorbeeld dyslexie) of een langdurige medische aandoening.

Begeleidingsdienst

De Cardiff University Counseling Service biedt leden van de universitaire gemeenschap de mogelijkheid om kwesties te onderzoeken die hen beletten hun volledige potentieel te maximaliseren en opties voor verandering te verkennen. De adviesdienst is vertrouwelijk en gratis. Het heeft internationale erkenning gekregen als een Centre for Excellence voor individuele en groepsbegeleiding.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

De blokprogrammastructuur biedt voldoende mogelijkheden om informeel te reflecteren op je leer- en ontwikkelingsniveau. Korte kennis / vaardigheid review-activiteiten zijn ingebouwd in elke module om u te helpen uw voortgang te controleren en uw benadering van leren te verbeteren. Dit zal uw zelfvertrouwen vergroten en uw benadering van formele beoordelingstaken verbeteren.

Een verscheidenheid aan formele beoordelingstaken biedt de mogelijkheid om concepten en modellen op een creatieve en praktische manier te verkennen. Deze omvatten posterpresentaties, case studies, groepspresentaties, rapporten en video's. Je werkt individueel en als onderdeel van een team, net zoals op de werkplek.

Alle formele beoordelingen worden binnen elke module voltooid. Dit maakt diepgaandere consolidatie en toepassing mogelijk voor succesvolle prestaties bij beoordelingstaken op basis van het complexe functionele niveau werk uitgevoerd door professionele managers. Het geeft ook realistische tijdschema's weer voor het voltooien van taken. De sluitsteenmodule richt zich expliciet op de uitdaging van multifunctioneel werken en veelzijdige problemen.

Welke vaardigheden zal ik oefenen en ontwikkelen?

Kennis

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Gebruik kennis van relevante functionele gebieden om oplossingen te ontwerpen voor complexe problemen met bedrijfsbeheer.
 • Evalueer kritisch managementkaders, modellen, debatten en bewijsmateriaal in een veranderende context.
 • Evalueer kritisch de effectiviteit van verschillende onderzoeksbenaderingen voor het begrijpen van managementproblemen.
 • Debatteer relevante kwesties van bedrijfsbeheer in de context van het contrast tussen de politieke, economische, sociaal-culturele en juridische factoren.
 • Blijk geven van een kritisch bewustzijn van het belang van de economische en sociale bijdrage van een organisatie aan de samenleving.

Intellectuele vaardigheden:

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Analyseer methoden voor het genereren van gegevens die relevant zijn voor specifieke contexten.
 • Informatie kritisch analyseren en synthetiseren.
 • Evalueer de praktische toepassing van theorie op praktijk.
 • Ontwikkel en communiceer evidence-based aanbevelingen.

Professionele praktische vaardigheden:

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Onderzoek uitvoeren om bedrijfsproblemen aan te pakken.
 • Gebruik boekhoudtechnieken.
 • Ontwikkel effectieve werkrelaties en teamwerkvaardigheden.

Overdraagbare / belangrijkste vaardigheden:

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Problemen oplossen.
 • Communiceer met verschillende doelgroepen via verschillende media.
 • Toon zelfbewustzijn en onderneem zelfreflectie.
 • Zelfstandig werken.
 • Gebruik digitale technologie.

Carriere vooruitzichten

Dit programma geeft je nieuwe kansen voor een baan in het bedrijfsleven, als aanvulling op de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan in je eerste graad om voort te bouwen op wat je hebt geleerd en de vaardigheden die je in je eerste graad hebt opgedaan met managementinzicht, tools en technieken om je een toegevoegde waarde te geven voordeel wanneer u de werkplek betreedt.

Collegegeld

 • Britse en EU-studenten: £ 9,950
 • Studenten van buiten de EU: £ 21,950
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder