MSc in Business Information Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Ons MSc Business Information Management-programma biedt een sterke en vrij unieke combinatie van praktische, analytische en theoretische cursussen. Het zal uw expertise opbouwen en een uitgebreide training bieden voor alle bedrijfsmanagement en software-engineering.

Het programma legt niet de nadruk op computerprogrammeren, maar op het ontwikkelen van relevante analytische en projectmanagementvaardigheden om ervoor te zorgen dat u een uitstekende communicator / manager kunt worden die opereert tussen hard-core softwareontwikkelaars en bedrijfsmanagers.

Studenten kunnen zich specialiseren in gebieden zoals e-commerce, online leren en IT-projectbeheer. Het programma bestudeert IT, maar vereist niet dat studenten programma's ontwerpen of software schrijven.

Deze aanpak biedt onze afgestudeerden in de computerwetenschappen de best mogelijke perspectieven voor het nastreven van een onderzoek, software-vereisteningenieur, bedrijfs- en IT-analyse of carrière in IT-journalistiek.

Cursusinhoud

Voltijdstudenten volgen elk semester 4 cursussen en moeten normaal gesproken alle hoofdvakken volgen.

Kern vakken

 • Database- en informatiesystemen
 • Digitaal en kenniseconomie
 • Systemen voor informatiesystemen
 • Onderzoeksmethoden en projectplanning
 • Masters-project en proefschrift

Optionele cursussen

 • Geavanceerd interactieontwerp
 • Big Data Management
 • Concurrerende strategie
 • Project management
 • Software Engineering Foundations
 • Statistische modellering en analyse

Na semester 2 blijven studenten fulltime aan het MSc-project werken.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad