MSc in Business Engineers

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Dubbele expertise in technologie en management om uw carrière te versnellen

Een echte business developer, business engineers zijn gespecialiseerd in Business-to-Business omgevingen en onderhandelen over complexe oplossingen, producten en services met een hoog rendement. Ze beheren niet alleen hun bedrijfsportfolio, maar stellen ook globale, alomvattende oplossingen voor aan hun klantbedrijven.

Door zichzelf te positioneren als de interface tussen commerciële en technische teams, coördineren en implementeren bedrijfsingenieurs grote projecten van het begin tot het einde.

Het Business Engineering Programma is al 30 jaar specifiek afgestemd op wetenschappelijke of technische profielen. Het doel van het programma is om commerciële en managementcompetenties op het hoogste niveau te ontwikkelen, zodat onze alumni kunnen uitweiden over bedrijfsstrategieën en het beheer van innoverende projecten.

Geprezen door innovatieve bedrijven, reageert dit programma op opkomende problemen binnen hightech en industrieën met een hoge toegevoegde waarde.

Waarom kiezen voor dit programma?

Dubbele expertise in technologie en management

In een wereld van snelle verandering waarderen bedrijven vaardigheden, waardoor we technologieën kunnen omzetten in mogelijkheden om te innoveren en nieuwe activiteiten te creëren. De leeromgeving is ook 100% technologie en B2B-gecentreerd.

Een internationaal docententeam bestaande uit academische en professionele professoren

Vaste docenten leveren het programma samen met professionals van grote hightechbedrijven. Zowel hun oorsprong als hun ervaringen zijn internationaal.

Ervaringspedagogiek

Het programma biedt leermethoden die studenten in professionele simulaties rollenspellen, door het bedrijf ontwikkelde projecten en workshops met ontwerpers en ingenieurs.

Een programma geprezen door bedrijven

De vaardigheden die door dit programma zijn ontwikkeld, worden geprezen door bedrijven uit industriële sectoren zoals de luchtvaart, IT, elektronica, energie, milieu, telecommunicatie, civiele techniek, transport.

Salaris starten bij 38K € (Frankrijk) met 95% van de afgestudeerden werkzaam in de eerste 6 maanden.

Een krachtig alumni-netwerk

Binnen een netwerk van meer dan 60.000 afgestudeerden zijn 2 500 alumni afkomstig van het Business Engineering-programma. KEDGE BS geeft u toegang tot een wereldwijde gemeenschap van verbonden professionals.

Sleutel figuren

300 studenten - 13 nationaliteiten (Mexico, Taïwan, Marokko, Armenië, Britten, Malgash, Gabon, Guinee, Servië, Ivoorkust, Turkije, enz.) - 2500 programma-alumni

Vaardigheden ontwikkeld

  • Het creëren van uitgebreide oplossingen en het sluiten van zakelijke deals
  • Multidisciplinair projectmanagement
  • Het genereren van innovatie, het stimuleren van waardecreatie-activiteiten
  • Een ondernemersgeest ontwikkelen
  • Leiderschapsontwikkeling

Beurzen

Bij KEDGE zijn wij er rotsvast van overtuigd dat financieringskwesties studenten niet mogen beletten toegang te krijgen tot de cursus van hun keuze.

We erkennen dat het op zich nemen van een diploma zowel motivatie als persoonlijk en financieel engagement vereist. Om u te helpen uw eigen weg te vinden naar uw droomcarrière biedt de school een reeks beurzen aan ambitieuze en getalenteerde internationale studenten.

Wie kan een studiebeurs aanvragen?

Alleen niet-Franse studenten die solliciteren op onze internationale BBA, onze gespecialiseerde masteropleiding en onze masteropleiding Management Grande Ecole-programma's komen in aanmerking voor die beurzen. Uitwisselingsstudenten komen niet in aanmerking voor deze beurzen.

Early Bird Scholarship

Aanvragen die tijdens de Early Bird-kortingsperiode zijn ontvangen, krijgen automatisch een korting van 10% op het collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten alle vereiste documenten voor hun aanvraag tot 28 februari 2019 indienen op join.kedge.edu.

Terwijl vroege vogels kortingen kunnen worden gecumuleerd met op verdiensten gebaseerde beurzen.

Verdienste beurzen

Academisch begaafde studenten kunnen een aanvraag indienen voor op verdiensten gebaseerde beurzen: de Achievement Scholarship of de Academic Excellence Scholarship . Om hun aanvragen te ondersteunen, moeten de kandidaten voor verdienste studiebeurzen een motivatieoverzicht en het bewijs van hun academische prestaties leveren.

Beide Merit Scholarships zijn toegewijd aan uitzonderlijk getalenteerde studenten. Uw aanvraag wordt beoordeeld op twee criteria: het cijfer dat is behaald tijdens uw interview met ons academische team en het interview en het academisch dossier (GPA, GMAT, GRE, etc.).

Om hun sollicitaties te ondersteunen, wordt van de studenten verwacht dat zij een motivatie-verklaring en elk bewijs van academische excellentie of extra-leerplanprestaties leveren.

Achievement Scholarship

15% korting op het collegegeld

Academic Excellence Scholarship

20% korting op het lesgeld

De op verdiensten gebaseerde beurzen zijn niet-cumulatief (dat wil zeggen dat er slechts één verdienste-beurs kan worden toegekend per student) maar kan cumulatief zijn met Early Bird Scholarship tot 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Deze beurs is beschikbaar voor studenten uit de Verenigde Staten van Amerika , die een diploma van een Amerikaanse universiteit hebben behaald en die willen toetreden tot het ISLI MSc-programma . Deze beurs wordt toegekend in de herinnering Kirsten Hoey, een getalenteerde alumnus van het ISLI-programma. Elk jaar ontvangt een geselecteerd aantal Amerikaanse studenten met uitstekende academische records 50% korting op hun collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten een motivatiebrief online indienen die wordt ingediend bij de familie van Kirsten HOEY en de directeur van het MSc-programma.

Het Kristen Hoey Scholarship kan niet worden gecumuleerd met andere beurzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder

Accreditaties