MSc in Business Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus is voor

Afgestudeerden die hun carrière willen starten in de toepassingen van bedrijfsanalyses.

Overzicht

Word een zakelijk leider van de toekomst. Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van informatietechnologie, kwantitatieve methoden voor data-analyse en het maken van geoptimaliseerde beslissingen.

U leert hoe u gegevens kunt verkrijgen, opschonen, verwerken en visualiseren. Word een expert in het verwerken en analyseren van big data. Ontwikkel inzicht, inzicht en overdraagbare hulpmiddelen en vaardigheden.

U hebt toegang tot de nieuwste bedrijfsanalysesoftware dankzij onze samenwerking met IBM en SAS.

Tier 4 visumregeling

Profiteer van een gestroomlijnd visumaanvraagproces en krijg zes maanden verlof na uw cursus.

We zijn een van een kleine groep Britse universiteiten die is geselecteerd om deel te nemen.

Belangrijkste voordelen

 • Een MSc in Business Analytics opent een reeks carrièremogelijkheden. Je zult in staat zijn om je vaardigheden in te brengen in sectoren zoals financiën, gezondheidszorg, logistiek en marketing
 • U zult genieten van onze speciale relaties met analytische giganten IBM en SAS. Dompel jezelf onder in geavanceerde software voor bedrijfsanalyse
 • Profiteer van onze kleine, zorgvuldig geselecteerde klassengroottes. Je krijgt veel contact met academici en meer individuele coaching
 • Afgestudeerd met de vaardigheden die wereldwijde werkgevers willen. Het belang van big data voor bedrijven neemt toe, en er is veel vraag naar experts
 • Krijg waardevolle ervaring met de mogelijkheid om een ​​praktijkgericht proefschrift te doen. Je werkt samen met een partnerbedrijf aan een echt zakelijk probleem
 • Werk aan projecten met internationale organisaties. Je kunt deze ervaringen meenemen op de internationale arbeidsmarkt

Inhoud en structuur

Semester één: leseenheden

Verplichte eenheden

Je neemt deze eenheden:

 • Databases en business intelligence
 • Modellering van spreadsheets
 • Operations management
 • Bedrijfsstatistieken en prognoses
 • optimalisatie

De bedrijfsstatistieken en prognose-eenheid is een unit for Forecasters (IIF) van een International Institute of Forecasters.

De beste student ontvangt US $ 100, een Certificate of Achievement en één jaar gratis lidmaatschap van het instituut.

Semester twee: leseenheden

Verplichte eenheden

Je neemt deze eenheden

 • Analytics in de praktijk (onderwezen in samenwerking met IBM)
 • Datamining
 • Heuristieken en simulatie

Optionele eenheden

U selecteert een van deze eenheden:

 • Duurzaam bedrijfsbeheer
 • Project management
 • Operatiestrategie
 • Analytics in context

Proefschrift

De cursus wordt afgesloten met een proefschrift. Je zult een uniek stuk onderzoek produceren met technieken die je het hele jaar door hebt geleerd.

Onderwijzen en leren

Je leert van academici die experts zijn op het gebied van business analytics. Uw leerervaring zal worden verrijkt door de onderzoeksactiviteiten en samenwerkingsverbanden van academisch personeel.

We bieden ook een breed scala aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Deze worden geleverd door specialisten in onze Careers Service, Academic Skills Centre en Library, of in samenwerking met de Students 'Union.

Alle eenheden worden op de campus onderwezen.

Je zult een verscheidenheid aan lesmethoden ervaren, waaronder:

 • lezingen
 • seminars
 • tutorials
 • project Werk
 • presentaties

Beoordelingsmethoden

Eenheden worden beoordeeld door een combinatie van formele examens en cursussen.

Bijkomende kosten

Naast de kosten van boeken, moet u ook de kosten van fotokopiëren, afdrukken en inbinden dekken. U moet hiervoor ten minste £ 100 budgetten.

Sommige cursussen hebben betrekking op bezoeken buiten de universiteitscampus en mogelijk moet u sommige of alle kosten van reizen, accommodatie en verblijf voor dergelijke reizen betalen.

Deze cursus wordt geregeld door de Raad voor het financieren van het hoger onderwijs voor Engeland.

Behaal je carrièredoelen

Studeer met ons om je carrièredoelen te helpen bereiken. Je ontwikkelt de juiste vaardigheden en werkt vanaf de eerste week van de cursus met werkgevers.

Onze afgestudeerden hebben een geweldige staat van dienst. De meesten gaan door naar loopbanen in een aantal gebieden, beginnen hun eigen bedrijf of beginnen aan een doctoraat.

Toelatingseisen

Britse studenten

2: 1 of hoger (of het internationale equivalent daarvan) wordt meestal verwacht. We kunnen een aanbieding doen op basis van een lagere rang als u kunt aantonen dat u geschikt bent voor de opleiding.

Type diploma

Je moet minimaal een 2: 1 hebben op een niet-gegradueerd niveau.

Je bent beter geschikt voor deze cursus als je eerste graad in business / management zit of een onderwerp met een hoge kwantitatieve inhoud (zoals engineering of wiskunde).

Als u een Britse student bent en uw bachelordiploma in het buitenland hebt voltooid, moet uw kwalificatie gelijk zijn aan een 2: 1 of hoger.

We kunnen een aanbieding doen op basis van een lagere rang als u bewijs kunt overleggen van uw geschiktheid.

Werkervaring

In sommige gevallen kunt u de werkervaring vervangen door onze vereiste diploma. Uw ervaring moet relevant zijn en niet langer dan drie jaar zijn.

Europese en internationale studenten

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze toelatingseisen voor uw land, toepassingshulp en financieringsdetails.

de Engelse taal

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u slagen voor een taaltest in het Engels.

Je hebt een International English Language Test System (IELTS) -score van ten minste 7,0 overall nodig . Je scores voor lezen, schrijven, luisteren en spreken moeten minstens 6.5 zijn .

Deze resultaten mogen niet meer dan twee jaar oud zijn vanaf de startdatum van je MSc-opleiding.

IELTS alternatieven

We accepteren ook andere taaltesten, waaronder PTE Academic, TOEFL. iBT, CPE en CAE.

Als je al een test hebt gedaan maar nog niet aan de vereiste norm hebt voldaan, kun je een aanvraag indienen om een ​​pre-sessiecursus bij de universiteit te volgen.

Als je al in het VK studeert

Als je al je niet-gegradueerde studies hebt afgerond in:

 • het VK
 • een land waar Engels de officiële eerste taal is

Mogelijk bent u vrijgesteld van onze Engelse taalvereisten.

Gecombineerde aanbieding

Als u een algemene IELTS-score van 6,5 of 6,0 hebt, komt u mogelijk in aanmerking voor een gecombineerde aanbieding.

 • Vijf weken durende cursus: een algemene IELTS-score van 6,5 geeft je de mogelijkheid om een ​​cursus Engels van vijf weken voor je master te volgen. Elk van uw scores voor luisteren, lezen, schrijven en spreken moet minimaal 6.0 zijn.
 • Tien weken durende cursus: met een algemene IELTS-score van 6,0 kun je een cursus van tien weken volgen voor je master. Elk van uw scores voor luisteren, lezen, schrijven en spreken moet minimaal 5.5 zijn.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We are one of the UK's leading business schools. We are ranked 1st for Marketing, 2nd for Business and Management Studies (the Complete University Guide 2018) and 3rd for Business Studies (The Times a ... Lees meer

We are one of the UK's leading business schools. We are ranked 1st for Marketing, 2nd for Business and Management Studies (the Complete University Guide 2018) and 3rd for Business Studies (The Times and Sunday Times University Guide 2017). Lees Minder