MSc in Business Analytics- STEM

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Big Data is big business geworden. En naarmate het veld van bedrijfsanalyses groeit, neemt ook de vraag naar gekwalificeerde professionals met diepgaande analytische ervaring toe. De Master of Science in Business Analytics (MSBA) zet Bentley's lange traditie voort van het trainen van analytics-professionals op graduate niveau, en biedt de waardevolle tools die nodig zijn om te slagen in dit opkomende gebied.

Bentley's Business Analytics-programma rangschikt # 12 van de beste Big Data Grad-programma's

Value Colleges heeft de Top 50 residentiële big data-afstudeerprogramma's van 2016 gerangschikt en Bentley's Master of Science in Business Analytics-programma staat op nummer 12. Value Colleges kiest voor topprogramma's door het salarisverslag van Payscale's College, US News en World Report Rankings te bekijken. kosten.

Value Colleges - Big Data Graduate Programs Top 50 Programs

Bedrijven gebruiken big data om meer te weten te komen over hun klanten en hun behoeften. Onderzoekers in de gezondheidszorg bijvoorbeeld, zijn in staat ziektepatronen te volgen, patiëntinformatie te organiseren en de beste behandelingen te bepalen. Geografen kunnen beide landeigenschappen analyseren om architecten en wandeltrends te helpen bij het helpen van reddingsteams.

Binnen de komende drie jaar zullen er ongeveer twee miljoen vacatures in data-analyse zijn, maar van slechts een derde van hen wordt verwacht dat ze worden ingevuld. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de aanvangssalarissen voor bedrijfsanalysespecialisten uitzonderlijk hoog zijn.

Via ons curriculum neemt u zes vereiste statistische cursussen. Door keuzecurven te kiezen, kunt u uw expertise verder verfijnen door deze toe te passen op een van de zes professionele disciplines, wat waarde toevoegt voor u en uw huidige of toekomstige werkgever. Je neemt zes vereiste statistische cursussen en je kunt je studies specialiseren door je te concentreren in een van de zes clusters: data science, economie, informatiebeheer, management, marketing en financiën. Je kunt ook rechtstreeks samenwerken met professoren en ons onderzoeksteam voor gegevensanalyse voor onderzoeksprojecten.

Studentenprofiel

Het Masters of Business Analytics-programma verwelkomt aanvragers die analytics-expertise willen ontwikkelen en gebruiken op vele bedrijfsdomeinen, evenals in overheidsbeleid (zoals gezondheidszorg) en sociale wetenschappen (zoals economie). Over het algemeen zijn full-time studenten 1,5 tot 2 jaar nodig om te voltooien. Voltijdstudenten kunnen hun status wijzigen in deeltijd en omgekeerd, behalve internationale studenten met een F1-visum. Voor informatie over internationale studentenreglementen, bezoek het Center for International Student

Potentiële studenten kunnen beginnende kandidaten zijn die onlangs een vierjarige undergraduate-graad hebben behaald met enige kwantitatieve analyseachtergrond of computerwetenschapservaring en die dieper willen graven in hun vakgebied door geavanceerde analytische technieken en de creatieve mindset te leren die nodig is om deze technieken toepassen in complexe situaties. Andere kandidaten zijn mogelijk al meerdere jaren in het personeelsbestand werkzaam na het behalen van een bachelordiploma en willen hun professionele succes vergroten door geavanceerde analytische technieken en een creatieve mindset toe te passen op complexe problemen die kenmerkend zijn voor hun werkomgeving.

Met een solide kwantitatief curriculum is ons programma een STEM-programma (Science, Technology, Engineering en Math). Daarom hebben internationale studenten meer flexibiliteit in dit programma. Voor meer informatie over internationale STEM-voordelen voor studenten en de STEM-aangewezen programma's, bezoekt u de Amerikaanse immigratie- en douanediensten.

Carrière resultaten

In de bedrijfswereld is er een grote vraag naar bedrijfsanalisten of gegevensanalisten in veel zakelijke gebieden.

Binnen de komende drie jaar zullen er ongeveer twee miljoen vacatures in data-analyse zijn, maar van slechts een derde van hen wordt verwacht dat ze worden ingevuld. Als gevolg hiervan zal de aanvangssalaris voor afgestudeerden van Masters of Business Analytics-programma's naar verwachting uitzonderlijk hoog zijn. Werkgevers zijn het erover eens dat een goede kennis van algemene bedrijfsgebieden, in combinatie met sterke blootstelling aan analytische technieken en hulpmiddelen voor databasemanagement, de sleutel zijn tot succes bij het belonen van data-analytics-carrières. Typische werkgevers zijn onder meer:

 • Financiële instellingen zoals Bank of America en Fidelity Investments,
 • Zorginstellingen zoals Partners HealthCare,
 • Database marketing en marktonderzoeksbureaus zoals Digitas, Epsilon, Calexus en Predilytics,
 • Analytics-groepen in toonaangevende bedrijven zoals Deloitte,
 • Adviesbureaus zoals de Boston Consulting Group, D50 Media, Chadwick, Martin en Bailey,
 • Retailers zoals Staples en grote supermarktketens.

Vereisten

 • Aanvraagkosten
 • Afschriften
 • Hervat
 • 2 Essays
 • GMAT- of GRE-scores (kan worden afgewezen voor gekwalificeerde studenten)
 • TOEFL / IELTS Scores voor internationale studenten (mogelijk afzien van gekwalificeerde studenten)
 • Twee aanbevelingsbrieven

aanmeldingsdeadlines

Applicatie opent 1 september van het voorgaande jaar.

Herfst (Fulltime en parttime)

 • 15 november: ronde 1
 • 15 januari: Ronde 2
 • 15 maart: Ronde 3
 • Mei tot augustus: Rolling Admission *

Lente (Fulltime en parttime)

 • 1 november: Prioritaire deadline voor voltijdstudenten
 • September tot december: Rolling Admission voor deeltijdstudenten

* Studenten die op zoek zijn naar een visum voor de herfsttermijn, moeten vóór 1 juli een aanvraag indienen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Bentley University is one of the nation's leading business schools, dedicated to preparing a new kind of business leader and one with the deep technical skills, the broad global perspective and the hi ... Lees meer

Bentley University is one of the nation's leading business schools, dedicated to preparing a new kind of business leader and one with the deep technical skills, the broad global perspective and the high ethical standards required to make a difference in an ever-changing world. Lees Minder