Lees de Officiële Beschrijving

Geaccrediteerd door: CIBSE

Als je een bachelordiploma hebt afgerond en je wilt je kennis blijven uitbreiden en je vaardigheden wilt verbeteren, dan is GC Engineering MSc Building Services Engineering iets voor jou. Beheers deze levendige, essentiële discipline en bereik de status van Chartered Engineer.

Er is veel vraag naar gecharterde installateurs met de meest uiteenlopende vaardigheden om complexe technische uitdagingen aan te pakken. Hun werk brengt expertise samen in zowel constructie als engineering en biedt uitstekende carrièrekansen. Met de geavanceerde postdoctorale studie aangeboden door GCU's MSc Building Services Engineering, bent u voorbereid op een succesvolle carrière op dit belangrijke gebied.

Het programma is goedgekeurd door de Chartered Institution of Building Services Engineers (CIBSE) en het Energy Institute. Samen met een geaccrediteerde BEng Honours-graad biedt de MSc een educatieve basis voor u om de volledige CEng-status te bereiken.

  • Verbreed uw kennis van alle technische aspecten van het ontwerpen van gebouwdiensten
  • Krijg meer ervaring met het aanpakken van verschillende technische uitdagingen
  • Meer informatie over gebouwbeheer
  • Voortgang richting volledige CEng-status

Bij GCU vindt u een gastvrije gemeenschap van beroepsgerichte professionals die toegewijd zijn aan het algemeen welzijn. Terwijl u uw vaardigheden ontwikkelt en uw expertise vergroot om een ​​positieve impact op uw werk te hebben, zullen uw gastvrije klasgenoten, collega's en docenten bij GCU u zowel uitdagen als ondersteunen.

Graduate prospects

De MSc Building Services Engineering geeft je de voorbereiding die je nodig hebt voor een succesvolle carrière. Met een gediplomeerd werkgelegenheidspercentage van 96% voor GCU-alumni, kun je rekenen op uitstekende vooruitzichten.

Afgestudeerden van dit programma hebben veel opties, zowel in het VK als met bedrijven over de hele wereld. Ze ontwerpen mechanische en elektrische diensten voor allerlei soorten gebouwen, werken als adviseur of worden lid van een constructiebouwteam. Ze beheren gebouw- of verzendfaciliteiten. Ze werken ook aan de technische of managementzijde van de installatie en inbedrijfstelling van apparatuur en systemen.

Wat ga je studeren

Het ingenieursberoep voor bouwdiensten is een levendig en belangrijk onderdeel van zowel de bouw- als de technische sector van de industrie. De MSc Building Services Engineering is gericht op engineering afgestudeerden om hen in staat stellen om verder te gaan in de richting van de volledige chartered (CEng) -status.

Er is een sterke vraag naar kwalitatief goede gecharterde ingenieurs voor bouwdiensten die over de brede en multidisciplinaire kennis beschikken die hen in staat stelt doeltreffend te werken aan projecten met uiteenlopende technische uitdagingen. Ingenieurs hebben nu een periode van postdoctorale studie nodig na het behalen van een Honours diploma op een erkend BEng-programma voordat ze in aanmerking komen voor de gecharterde (CEng) status. Het MSc Building Services Engineering-programma is primair ontworpen voor een periode van verder leren om een ​​onderscheiding te volgen in engineering van gebouwen of milieutechniek.

Het programma biedt u de mogelijkheid om uw kennis en ervaring met betrekking tot alle technische aspecten van het ontwerp van bouwservices uit te breiden en een goed begrip van gebouwbeheer te bieden.

Toelatingseisen

Het VK honoreert graad 2: 2 (of gelijkwaardig) in elke discipline die verband houdt met bouwtechnische diensten, werktuigbouwkunde of energiegerelateerde onderzoeken.

  • de Engelse taal
  • Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018. Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen.

accreditatie

Het programma is goedgekeurd door de Chartered Institution of Building Services Engineers (CIBSE) en het Energy Institute (EI). De MSc en een geschikte geaccrediteerde BEng (Hons) -graad vormen samen de educatieve basis voor de volledige CEng-status.

Evaluatiemethoden

Verschillende methoden worden gebruikt om de modules te beoordelen, afhankelijk van de aard van de module. Deze omvatten een schriftelijk examen, cursussen en mondelinge presentatie. Normaal is er in elke module meer dan één beoordelingscomponent.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 15 andere vakken van Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Laatst bijgewerkt op July 31, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,500 GBP
Thuis, RUK en EU-studenten; £ 12600 Internationale studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019