MSc in Building Information Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

De filosofie van de opleiding Building Information Management weerspiegelt de steeds digitalere, multidisciplinaire en geïntegreerde aard van projectlevering, beïnvloed door de vraag van overheden en klanten naar meer efficiëntie bij bouwprojecten. Deze efficiëntiewinst kan worden behaald door nauwkeuriger prototypen, simulatie, kostenberekening, planning, ontwerp, productie en werking, en zal een output zijn van geluidsinformatiebeheer en gegevensinvoer naar Building Information Modeling (BIM) -software.

Het unieke karakter van de Building Information Management MSc van Westminster is de focus op 'Management', dat professionals zal creëren die in staat zijn om het hele bouwproces en de bijbehorende informatie te beheren.

De toekomstige bouwprofessional heeft kennis en begrip nodig van het bouwen van informatiebeheer en hoe een geïntegreerd projectteam een project van start tot voltooiing zal brengen. Samenwerken en gecoördineerde informatie-uitwisseling zullen de efficiëntie van projectlevering en activaprestaties verhogen, wat leidt tot betere duurzaamheid gedurende de levenscyclus van het gebouw en een tevreden klant. Deze benadering van het bouwen van informatiebeheer is een strategisch beeld van geïntegreerde projectlevering dat zowel de vraagzijde (klant) als de aanbodzijde (consultants, aannemers en leveranciers) omvat.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat je op deze cursus studeert.Kernmodules

 • Building Information Management en Integrated Practice
 • Bedrijfsbeheer
 • Bouw proefschrift of werk gerelateerd project
 • Economie van de bouwsector
 • Inkoop
 • Risicobeheer voor projecten
Optionele modules
 • Building Design Management
 • Bouw projectplanning
 • Effectieve projectteams ontwikkelen

Professionele accreditatie

De cursus is geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en het Chartered Institute of Building (CIOB).

Toelatingseisen

Kandidaten voor de voltijdse cursus moeten doorgaans een minimumdiploma van de Upper Second Class Honours hebben in een verwant onderwerp zoals constructie, architectuur of civiele techniek of een minimale onderscheiding voor lagere tweede klas in een verwant onderwerp, en zijn in of hebben zijn geweest, relevante tewerkstelling in een professionele of leidinggevende hoedanigheid.

Je kunt ook lid worden van een erkende bouwgerelateerde professionele instantie die je bereikt via examens en / of een professioneel interview en professionele of bestuurlijke ervaring hebt in een bouwgerelateerde functie. Bij wijze van uitzondering zal rekening worden gehouden met aanvragers die niet over standaardkwalificaties beschikken, maar over aanzienlijke relevante professionele of bestuurlijke ervaring beschikken.

Als uw eerste taal geen Engels is, hebt u een IELTS-score van minstens 6,5 (of equivalent) nodig met een minimumscore van 6,0 voor elke component.

CareersCarriere

Veel van onze studenten zijn al begonnen aan een carrièrepad in de bouwsector. Of het nu architecten, interieurontwerpers, landmeters, ingenieurs, bouwmanagers of projectontwikkelaars zijn, wat ze gemeen hebben, is dat ze streven naar hogere managementfuncties in de bouwsector. Sommigen willen Chartered Surveyor of Chartered Builders worden.Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder