MSc in Biotechnology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biotechnologie is een vakgebied dat technologische competentie combineert met het vermogen om levende organismen te gebruiken bij de productie van dieren en planten, milieubescherming, voedselverwerking en -productie, de productie van biomaterialen en vele andere domeinen. Tijdens je studie verwerf je uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van biochemie, microbiologie, milieubescherming, genetische manipulatie en vele andere technische en natuurlijke velden. Wij garanderen dat u veel tijd in de laboratoria zult doorbrengen, niet alleen tijdens de lessen, maar ook bij het uitvoeren van uw eigen projecten, dwz het leren kennen van de praktische kant van uw toekomstige beroep.

Na het afstuderen kun je complexe biotechnologieprocessen beschrijven en verklaren, je hebt kennis die nuttig is bij het ontwikkelen en optimaliseren van biotechnologische processen en hun omstandigheden. U verwerft informatie over cellulaire engineering, genetische modificatie van organismen en het belang ervan voor de mens en de natuurlijke omgeving. Je leert de technieken die worden gebruikt bij de analyse en modificatie van nucleïnezuren en proteomica. Je begrijpt de principes van de moderne fokkerij en de rol van biotechnologie bij de verbetering ervan.

De afgestudeerde krijgt de mogelijkheid om zich professioneel te ontwikkelen op het gebied van biotechnologie zoals toegepast in internationale of buitenlandse bedrijven, bedrijven of instellingen. De afgestudeerde is in staat om processen uit te voeren die gericht zijn op het verkrijgen van producten met gewenste eigenschappen en om onderzoek uit te voeren met betrekking tot de bescherming van de natuurlijke omgeving. De afgestudeerde kan basis- en geavanceerde analyse- en onderzoeksapparatuur en technologische apparaten toepassen in overeenstemming met de principes van veiligheid en ergonomie van het werk in het laboratorium. Ze zijn in staat om onafhankelijk biotechnologisch onderzoek te plannen en uit te voeren, inclusief innovatief onderzoek dat nuttig is bij de ontwikkeling van vele takken van industrie en landbouw, en om de verkregen resultaten te interpreteren. De afgestudeerde weet hoe hij de juiste statistische methoden gebruikt die in de biotechnologie worden gebruikt, evenals moderne computerprogramma's die worden gebruikt bij het modelleren, bioinformatische analyses en gegevensverwerking. Ze kennen de ethische, bio-ethische en wettelijke voorwaarden, evenals die met betrekking tot de implementatie van biotechnologische processen. Ze hebben kennis van de principes van bescherming van intellectueel eigendom. De afgestudeerde heeft een grondige professionele kennis en vaardigheden, evenals competenties die nodig zijn om professioneel werk met betrekking tot biotechnologie uit te voeren.

De afgestudeerden zijn bereid om te werken in entiteiten, die zich bezighouden met biotechnologische processen die worden gebruikt in dierlijke productie en omgevingsvorming, evenals in entiteiten die verband houden met de agrovoedingsindustrie. Bovendien zijn ze bereid om te werken in overheidsinstanties en in onderzoeks- en ontwikkelingseenheden die zich bezighouden met biotechnologische en aanverwante industrieën, evenals in onderzoeks-, controle- en diagnostische laboratoria.

Inschrijvingsprincipes

De inschrijving voor de studies aan de West Pomeranian University of Technology , Szczecin wordt tweemaal per jaar gehouden:

 • Zomerinschrijving (mei - juli) - voor studies, beginnend in het wintersemester.
 • Winterinschrijving (januari - februari) - voor studies vanaf het zomersemester (alleen van toepassing op tweedegraads studies).

Kandidaten voor de tweedegraads studies worden gekwalificeerd op basis van de graad van universitair onderwijs.

Inschrijving in studies bestaat uit verschillende fasen:

 1. Registratie in het online registratieplatform.
 2. Eerste verificatie van bewijsstukken ter bevestiging van vooropleiding.
 3. Indiening van een set vereiste documenten.
 4. Bevestiging van de resultaten van de kwalificatie.

Online registratie

Het online registratieplatform (ISR) is het eerste en noodzakelijke element van inschrijving voor studies in het hoger onderwijs. Elke kandidaat moet zich registreren bij de ISR volgens het voor een bepaalde inschrijving gepubliceerde schema.

In de ISR vullen kandidaten de informatie in over:

 • Persoonlijke gegevens.
 • Schooldocumenten (einddiploma middelbare school, diploma's, enz.) Samen met de cijfers die worden aangevuld.

Taalvereisten

 • Voor de programma's die in het Engels worden gegeven, moet de kandidaat een document overleggen waarin zijn kennis van het Engels wordt bevestigd op een minimumniveau van B2.
 • Buitenlandse documenten over onderwijs.
 • Buitenlandse schoolverlaters / diploma's worden naar behoren gelegaliseerd of voorzien van een apostille.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its education ... Lees meer

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its educational offer and location make it an attractive place of study for ambitious young people ready to invest in their career and willing to build an innovative, knowledge-based society in the future. Lees Minder