MSc in Biology, Animal Ecology

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In het masterprogramma in Animal Ecology leer je hoe je evolutionaire processen op het niveau van genen, individuen en populaties kunt analyseren en begrijpen.

Je zult vaardigheden verwerven in het analyseren en begrijpen van hoe evolutionaire en ecologische processen uiterlijk, fysiologie en gedrag bij dieren vormen. Je leert ook hoe je de kosten en baten van verschillende eigenschappen kunt analyseren en hoe deze worden geoptimaliseerd om reproductieve en overlevingsstrategieën te vormen.

We bieden een uitstekende onderzoeksomgeving, met name op het gebied van migratie van dieren, moleculaire ecologie, wisselwerking tussen levensgeschiedenis, ziekteweerstand in natuurlijke populaties en interacties tussen gastheer en parasiet. Je zult moderne veld- en laboratoriummethoden gebruiken in studies van ecologische en evolutionaire vraagstukken die bij dieren worden toegepast in fundamenteel onderzoek, evenals toegepast conserveringsgerelateerd onderzoek. Speciale nadruk ligt op vogels als modelsystemen.

Speciale kenmerken van het programma:

  • Evolutietheorie toegepast op ecologische problemen
  • Nauwe banden met onderzoek in een internationale omgeving
  • Integratie van theoretische analyses met sterke training van laboratoriumvaardigheden en ervaring in veldwerk
  • Testen van evolutionaire hypothesen

Carriere vooruitzichten

De kennis en vaardigheden die u tijdens dit programma opdoet, openen deuren naar werkgelegenheid binnen vele sectoren in de academische wereld en de publieke sector. Het programma biedt u een solide basis voor promotieonderzoek.
Werkgelegenheid kan worden gevonden binnen agentschappen die zich bezighouden met milieubescherming, onderwijs en binnen de academische wereld via onderzoeksfinanciering.

Meer informatie is te vinden op https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-NABIO-EKZO

Waarom Lund University ?

Lund University werd opgericht in 1666 en is een van de oudste, breedste en beste universiteiten van Noord-Europa. De universiteit behoort tot de top 100 van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings 2020 en is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - een van 's werelds meest innovatieve, duurzame en democratische landen.

Als u wilt beginnen met het opbouwen van uw internationale netwerk in een globale klasomgeving, is Lund University een geweldige optie. Ervaar een andere manier van leren in een land dat gerangschikt is als een van de beste ter wereld op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leerkracht-leerlingrelaties maken diepgaand leren mogelijk.

De universiteit is gevestigd in Lund, een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken. De stad staat bekend om zijn levendige studentenleven en is ook de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Lees meer over Lund University op www.lunduniversity.lu.se

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school