MSc in Bioengineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het Bioengineering-masterprogramma biedt een breed engineering- en biotechnologiecurriculum en biedt een focus op een specifiek engineeringtraject dat het best past bij de interesses en beroepskeuze van studenten. Deze combinatie geeft onze bioengineering afgestudeerden professionele flexibiliteit, een duidelijk concurrentievoordeel in het steeds veranderende veld van bio-engineering.

Het bioengineering-masterprogramma biedt zowel parttime als full-time schema-opties. Het programma heeft zes tracks:

 • Bio-informatica
 • biomaterialen
 • Biomechanische systemen en apparaten
 • Cel- en bioprocestechniek
 • Milieubiotechnologie
 • Signalen en systemen

Curriculumoverzicht

Het bio-ingenieur-masterprogramma bestaat uit twee componenten: een interdisciplinair kerncurriculum, inclusief een klas buiten de door de student gekozen subspecialisatie om de breedte van bio-ingenieurskennis te vergroten; en cursussen die door de afdeling worden vereist voor het gekozen traject van de student.

Sporen

Bio-informatica

De bioinformatica track kijkt naar computationele benaderingen van biomedische problemen. Studenten kunnen zich concentreren op computationele data-analyse, systeembiologie, datamining, simulatie en modellering, visualisatie of andere gebieden waarin informatica en wiskunde deel uitmaken van biologisch onderzoek. Voor dit nummer is een aantal niet-gegradueerde computerwetenschappen een vereiste (Comp 15 of het equivalent). Studenten zullen samenwerken met een adviseur om een ​​samenhangend programma te ontwerpen met inbegrip van informatica-keuzevakken en vakken in computationele biologie, wiskunde en biotechnologie.

biomaterialen

De track Biomaterials omvat de studie van de interactie van biomaterialen met hun omgeving in de context van biomedische toepassingen. Studenten zullen worden aangemoedigd om hun studies te concentreren op een van de verschillende bio-medisch relevante onderwerpen, waaronder tissue engineering, biologische levering of de interactie van biomaterialen met zoogdierweefsels. De aard van deze track vereist dat studenten cursussen van een aantal afdelingen selecteren.

Biomechanische systemen en apparaten

De track Biomechanical Systems and Devices onderzoekt de toepassing van technologie op menselijke biologische systemen. Studiegebieden omvatten de mechanica van harde en zachte weefsels, menselijke biomechanica, de dynamiek van mens-machine-interactie en het ontwerp van ondersteunende technologie en medische apparaten. Studenten ontwikkelen een basis met kerncursussen in thermische vloeistofprocessen, mechanica en materialen, of dynamische / robotachtige systemen, en zijn gespecialiseerd in een bepaald studiegebied door middel van de juiste selectie van keuzevakken.

Cel- en bioprocestechniek

Het vak Cell and Bioprocess Engineering kijkt naar bioprocesontwerp en -optimalisatie met de nadruk op moleculaire en cellulaire processen. Onze belangrijkste educatieve doelstelling voor studenten is het bereiken van kernkennis in zowel upstream als downstream engineering aspecten van moderne biotechnologie. De kernonderwerpen integreren toegepaste biologie, chemische reactie-engineering en systeemanalyse. Onderwerpen omvatten enzym- en Pathway engineering; fermentatie en bioreactoren; en modellering en analyse van cellulaire systemen.

Milieubiotechnologie

De Environmental Biotechnology track onderzoekt de ontwikkeling, controle en karakterisering van biologische processen voor water- en afvalwaterzuivering en herstel van het milieu. De nadruk ligt op biologische transformaties in complexe systemen met microbiële gemeenschappen. Toepassing en integratie van huidige moleculaire hulpmiddelen voor het bewaken en beoordelen van deze systemen worden geïntegreerd in het kader van procesontwerp en implementatie.

Signalen en systemen

Het spoor Signal and Systems leidt biotechnologie-ingenieurs op in (1) analyse en verwerking van signalen met de nadruk op biomedische beeldverwerking en beeldvorming en (2) ontwerp, controle en synthese van systemen voor biotechnologie (bijv. Ontwikkeling van geminiaturiseerde apparaten, circuits en systemen, controllerontwerp voor bioreactoren).

Applicatievereisten

 • Aanvraagkosten
 • CV / CV
 • Persoonlijke verklaring
 • Officiële GRE-scores
  • GRE niet vereist voor huidige Bosjesstudenten
  • Er kan worden afgezien van GRE-scores voor deeltijdstudenten met vijf jaar ervaring in de industrie, die Amerikaanse staatsburgers of vaste inwoners zijn. Ga naar go.tufts.edu/engmasters voor volledige informatie. Als u meent dat u in aanmerking komt voor vrijstelling van de GRE op basis van deze vereisten, neem dan contact op met gradadmissions@tufts.edu met de onderwerpregel "Engineering deeltijd Master GRE vereiste"
 • Officiële TOEFL of IELTS, indien van toepassing
 • Afschriften
 • Drie aanbevelingsbrieven
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university ... Lees meer

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university with the strengths of a top-ranked liberal arts college. Lees Minder