MSc in Big Data en Business Analytics

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Doel van het programma

Het aanzienlijke volume aan gegevens dat vandaag door bedrijven wordt gegenereerd, heeft het tot de kern van het strategische besluitvormingsproces gemaakt.

De Master in Big Data en Business Analytics leiden u op tot een expert in Business Analytics . Het primaire doel is om inzicht te geven in de betekenis van gegevens in de hedendaagse bedrijfswereld. Het programma biedt een interdisciplinair curriculum waarmee studenten de gevraagde technische, analytische en communicatieve vaardigheden kunnen opbouwen die nodig zijn om grote gegevenssets te beheren en organisatorische veranderingen te stimuleren.

Deze Master wordt ondersteund door een uitgebreid netwerk van gerenommeerde academische en professionele partners in Europa, die deel uitmaken van de Internationale Adviesraad die uitmuntendheid in het programma ondersteunt. Het werd op de campussen Parijs en Berlijn in het Engels afgeleverd en omvat ook een internationaal seminar in China.

Ruimdenkendheid en diversiteit

Studenten van de ESCP Europe Master in Big Data

Toelatingseisen

  • Houders van een bachelor- of masterdiploma in een studiegebied (minimaal 180 ECTS-credits)
  • Engelse test

vergoedingen

De kosten voor het academische jaar 2019/2020 zijn vastgesteld op € 19.200 (inclusief kosten van het internationale seminar - transport

Vergoedingen zijn verschuldigd:

  • in één aflevering aan het begin van het academisch jaar
  • of 6 maandelijkse termijnen van november tot april.

Beurzen

Mastersbeurzen, afhankelijk van zowel financiële behoefte als verdienste, zullen worden toegekend aan de studenten in het Master-programma.

Beurzen worden toegekend op basis van de volgende criteria:

  • studenten die de afgelopen twee jaar een beurs hebben gekregen op basis van financiële behoefte;
  • studenten die zijn toegelaten (niet op de wachtlijst staan).

Het beursbedrag is 10% van het collegegeld. De aankondiging van de toekenning wordt gemaakt in September.

ESC Europe Foundation-beurzen, beschikbaar voor alle studenten, worden toegekend op basis van zowel verdienste als financiële behoefte. Het bedrag van de award is € 2.000. Er zijn 10 beurzen beschikbaar.

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder