MSc in Big Data en Business Analytics

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Geef uw gegevens betekenis

Het aanzienlijke volume aan gegevens dat vandaag door bedrijven wordt gegenereerd, heeft het tot de kern van het strategische besluitvormingsproces gemaakt.

De MSc in Big Data en Business Analytics leidt je op tot een expert in Business Analytics . Het belangrijkste doel is om inzicht te geven in de betekenis van data in de hedendaagse zakenwereld. Het programma beschikt over een interdisciplinair curriculum dat studenten helpt de gevraagde technische, analytische en communicatieve vaardigheden op te bouwen die nodig zijn om grote datasets te beheren en organisatorische veranderingen te stimuleren.

Deze Master of Science wordt ondersteund door een uitgebreid netwerk van gerenommeerde academische en professionele partners in Europa die samen de Internationale Adviesraad vormen die excellentie in het programma ondersteunt. Het wordt in het Engels gegeven op de campussen in Parijs en Berlijn en omvat ook een internationaal seminar in China.

Ruimdenkendheid en diversiteit

Studenten van de ESCP MSc in Big Data & Business Analytics komen uit verschillende landen en hebben verschillende onderwijsachtergronden. Ze komen uit 15 verschillende landen en vormen een groep multiculturele deelnemers, waardoor discussiëren en werken in groepen des te verrijkender wordt.

Toelatingseisen

  • Houders van een bachelor- of masterdiploma in een studiegebied (minimaal 180 ECTS-credits)
  • Engelse test

vergoedingen

De tarieven voor studiejaar 2020/2021 zijn vastgesteld op € 20.000 (inclusief kosten van het internationale seminar - vervoer & accommodatie - en boeken).

Vergoedingen zijn verschuldigd:

  • in één aflevering aan het begin van het academisch jaar
  • of 6 maandelijkse termijnen van november tot april.

Beurzen

Mastersbeurzen, afhankelijk van zowel financiële behoefte als verdienste, zullen worden toegekend aan de studenten in het Master-programma.

Beurzen worden toegekend op basis van de volgende criteria:

  • studenten die de afgelopen twee jaar een beurs hebben gekregen op basis van financiële behoefte;
  • studenten die zijn toegelaten (niet op de wachtlijst staan).

Het beursbedrag is 10% van het collegegeld. De aankondiging van de toekenning wordt gemaakt in September.

ESCP Foundation-beurzen, beschikbaar voor alle studenten, worden toegekend op grond van verdienste en financiële behoefte. Het bedrag van de prijs is € 2.000. Er zijn 10 beurzen beschikbaar.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder