MSc in Big Data Technologies

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Recente technologische ontwikkelingen hebben geleid tot lagere hardwarekosten en het 'internet der dingen' heeft geleid tot een snelle explosie van de hoeveelheid gegevens die is gegenereerd in een groot aantal verschillende domeinen, waaronder gegevensgestuurde wetenschap, telecommunicatie, sociale media, grootschalige e-commerce, medische records en e-health. Big data verwijst naar het vermogen om deze enorme hoeveelheden uiterst heterogene structuur- en inhoudsgegevens te exploiteren die routinematig op een ongekende schaal worden gegenereerd uit een steeds groter wordende verscheidenheid aan gegevensbronnen. Het bedrijfsleven en de industrie gebruikten hun big data om een beter inzicht te krijgen in de behoeften en het gedrag van klanten, om gerichte nieuwe producten te ontwikkelen en om de operationele kosten te verlagen. De concurrentievoordelen en productiviteitswinsten die big data opleverden leidden tot een groot aantal big data-projecten en een tekort aan mensen met de vereiste vaardigheden.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen doorstromen naar dit snel groeiende en opwindende gebied; het heeft een sterke beroepssmaak omdat het is ontworpen om uw kennis en begrip van big data-systeemarchitecturen te vergroten en om u uit te rusten met de reeks zeer verhandelbare, praktische vaardigheden die worden gebruikt door de kerntechnologieën die worden gebruikt in big data-projecten.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat u in deze cursus gaat bestuderen.Kernmodules

 • Big Data-theorie en praktijk
 • Business Systems Postgraduate Project
 • Gegevensopslagplaatsen Principes en hulpmiddelen
 • Data Warehousing en OLAP
 • Onderzoeksmethoden en professionele praktijk
Optionele modules
 • Geavanceerde Big Data Analytics
 • Cloud computing-applicaties
 • Datavisualisatie en Dashboarden
 • Web- en sociale media-analyse
 • Web-enabled database-applicaties

Professionele accreditatie

Dit programma is geaccrediteerd door BCS, het Chartered Institute for IT, voor het volledig voldoen aan de verdere leervereiste voor de status van Chartered IT Professional (CITP) en voor het gedeeltelijk voldoen aan de ondersteunende kennisvereisten van de Engineering Council in de UK Standard for Professional Engineering Competence (UK-SPEC) en de Science Council voor Chartered of Incorporated Engineer (CEng of IEng) status. Merk op dat er aanvullende vereisten zijn, waaronder werkervaring, om de volledige CITP-, CEng- of IEng-status te bereiken. Afgestudeerden van deze geaccrediteerde graad komen ook in aanmerking voor het professionele lidmaatschap van BCS (MBCS).

De BCS-accreditatie is een indicator voor de kwaliteit van het programma voor studenten en werkgevers; het is ook een belangrijke maatstaf voor de standaard van het programma bij het aanbieden van computeronderricht van hoge kwaliteit en inzet voor de ontwikkeling van toekomstige IT-professionals die het potentieel hebben om de status Chartered te behalen. Het programma zal waarschijnlijk ook worden erkend door andere landen die internationale akkoorden hebben ondertekend.

Toelatingseisen

Er wordt van u verwacht dat u enige basisblootstelling hebt voor technologieën die worden gebruikt door moderne en datagedreven bedrijfsapplicaties, met een interesse in het ontwikkelen van verdere vaardigheden en kennis ter ondersteuning van postdoctorale activiteiten met betrekking tot data science, big data en / of gegevensbeheertechnologieën op een scala van real-world data-gestuurde problemen. Je hebt een goed Honours diploma (tenminste een Lower Second) van een Britse universiteit (of een ander equivalent in het buitenland) in een IT of computer discipline, of in een andere discipline die een belangrijke onderbouwing voor of inzicht in IT en computing biedt, of het is er nauw mee verbonden zijn (bijv. wetenschappen of techniek, bedrijfskunde). Als u niet over de vereiste formele kwalificaties beschikt, kunt u overwegen of u al in dienst bent en dat uw rol betrekking heeft op het gebruik of de ondersteuning van de modelleringstechnieken en technologieën die in de cursus worden behandeld.

Als uw eerste taal geen Engels is, hebt u ook een IELTS-score van ten minste 6,5 nodig, met 6,0 of hoger in elk testonderdeel of equivalent.

CareersLoopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder