MSc in Big Data Technologies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Begin aan een carrière op een toonaangevend gebied en beheer de spannende en uitdagende wereld van big data!

Big data-technieken brengen een revolutie teweeg in de manier waarop organisaties en industrieën gegevens verzamelen en analyseren, en waardevolle inzichten bieden in hoe mensen leven, werken, spelen, reizen, winkelen en sporten. Deze inzichten zijn waardevol voor marketeers, onderzoekers, ontwerpers, stadsplanners, app-ontwikkelaars, opvoeders en nog veel meer.

GCU's MSc in Big Data Technologies helpt studenten bij het bouwen van de fundamentele kennis en praktische vaardigheden voor succes in dit snelgroeiende veld. Je ontwikkelt competentie in een reeks opkomende technologieën: big data, cloud computing en internet of things. Je leert van de experts; GCU is internationaal erkend voor de kracht van zijn onderzoek in deze opwindende onderwerpen, en stimuleert 21e-eeuwse innovatie.

Met zowel full-time als part-time studie beschikbaar, is het programma ideaal voor iemand met een achtergrond in informatica, software engineering, webtechnologieën of computer engineering die zijn vaardigheden willen verbeteren of updaten. Degenen met een achtergrond in wiskunde en elektronica zijn ook goed geschikt.

Het up-to-date curriculum behoudt een carrière-gerichte aanpak, zodat je waardevolle vaardigheden opdoet die je meteen in de industrie kunt inzetten.

  • Pas toonaangevende tools en technologieën toe van bedrijven zoals IBM, Microsoft en SAS
  • Verken industriestandaard open-source ontwikkelingsplatforms zoals Hadoop
  • Bereik branchebekendheid met de gezamenlijke certificering van SAS in de Data Analytics-module van het programma

Uw expertise in big data stelt u in staat nieuwe inzichten te verschaffen in menselijk gedrag en psychologie, wat ons kan helpen om sterkere en gelukkiger samenlevingen over de hele wereld op te bouwen. Je werk zou slimme, duurzame steden kunnen vormen; belemmeringen voor het onderwijs wegnemen; mensen helpen gezondere keuzes te maken van dag tot dag; de volksgezondheid verbeteren ... en nog veel meer. Alle zinvolle manieren om bij te dragen aan het algemeen welzijn.

Graduate prospects

Wanneer je afstudeert, ben je een competitieve kandidaat voor rollen als systeemontwikkelaar, architect of beheerder in gegevens en analyses. U vindt kansen in een breed scala van industrieën: engineering, farmaceutica, financiën, gezondheidszorg, detailhandel, beveiliging, slimme omgevingen en meer.

Wat ga je studeren

Voltijdstudenten voltooien zes ingeleerde modules; drie in trimester A en drie in trimester B en een MSc-dissertatieproject in trimester C. Deeltijdstudenten voltooien zes modules in opleiding; drie in jaar 1, drie in jaar 2 en een MSc-project in jaar 3.

Cloud Computing en Web Services

Deze module biedt een analytische en praktische dekking van cloud computing en webservices. Het richt zich op de technologie, frameworks en bijbehorende standaarden: cloudmodellen, cloudplatforms en schaalbaarheid. Het biedt ook dekking van de huidige webservice-technologie en datatransportrepresentaties en geïntegreerde ontwikkeling van cloud- en webserviceapplicaties. Huidige voorbeelden van industriële technologie worden overal gebruikt.

Big Data-landschap

Deze module behandelt het proces van het beheren van Big Data gedurende de gehele levenscyclus, van vereisten tot pensionering. De levenscyclus kruist verschillende applicatiesystemen, databases en opslagmedia. Studenten krijgen inzicht in de volledige waardeketen van Big Data. Ze zullen in staat zijn om de uitdagingen en kansen te analyseren die gepaard gaan met de verschillende stadia waar Big Data doorheen gaat.

Gegevensanalyse

Deze module behandelt de basisconcepten van statistieken die nodig zijn om de kritische concepten van datamining, machine learning en voorspellende analyses te begrijpen die worden gebruikt bij de visualisatie en analyse van gegevens, met name Big data. Studenten krijgen inzicht in de voorbereiding van de gegevens, de procesmodellen die worden gebruikt in de analyse, de algoritmen en hun vereisten, de implementatie van deze algoritmen met behulp van de huidige technologieën, en hun toepasbaarheid op verschillende soorten scenario's. Ze zullen ook geavanceerde praktische vaardigheden verwerven bij het ontwerpen, implementeren en evalueren van analytische oplossingen voor problemen met Big Data.

Big Data Platforms

Deze module behandelt de platforms die gegevensopslag, -verwerking en -analyse ondersteunen in Big Data-scenario's. Het richt zich op zeer schaalbare platforms die operationele mogelijkheden bieden voor realtime, interactieve verwerking en op platforms die analytische mogelijkheden bieden voor een retrospectieve, complexe analyse. Studenten zullen een goed begrip krijgen van de principes waarop deze platforms zijn gebaseerd, en hun sterke en zwakke punten en toepasbaarheid op verschillende soorten scenario's. Ze zullen ook geavanceerde praktische vaardigheden verwerven bij het ontwerpen en implementeren van schaalbare Big Data platformoplossingen.

internet van dingen

Deze module biedt fundamentele en praktische dekking van de reeks convergerende technologieën die bekend staat als het internet der dingen (IoT). Het richt zich op representatieve IoT-applicaties, technologieën, frameworks en bijbehorende standaarden die IoT-applicaties ondersteunen en ondersteunen, zoals sensornetwerken, berichtenprotocollen, beveiliging, gegevensopslag, analyses, services en menselijke interactie. De module biedt een diepgaande praktische dekking van representatieve IoT-implementatiekaders, inclusief cloud-gebaseerde serviceleveringsmodellen.

IT-professionele problemen en projectmethoden

Deze module tracht begrip en praktische vaardigheden te ontwikkelen in geavanceerde projectmethoden die in overeenstemming zijn met industrieregels, normen en werkwijzen en zijn van toepassing op complexe IT-projecten. De studie wordt op een geïntegreerde manier uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de professionele kaders waarin dergelijke projecten worden ontwikkeld, ingezet en beheerd volledig worden begrepen.

Masters Dissertation

Studenten zullen een actueel of opkomend thema in Cloud Computing of verwante technologieën onderzoeken. Het proefschrift fungeert als een middel voor het uitbreiden van de kennis en het begrip van de student en de technische gemeenschap op een bepaald technisch vakgebied. Het dient zijn lengte, complexiteit en striktheid als een geschikt middel om het scala aan persoonlijke, interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden van studenten uit te breiden. Daarnaast dient het om een ​​reeks denkvaardigheden op hoog niveau te ontwikkelen en uit te breiden, waaronder het analyseren en synthetiseren van vaardigheden en biedt het de mogelijkheid voor de student om initiatief en creativiteit aan te tonen in een groot stuk technisch werk.

Toelatingseisen

UK Honours degree 2: 2 (of equivalent) in computer- of computertechniek / elektronica of verwante discipline

Andere academische en beroepskwalificatie

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

  • de Engelse taal
  • Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

Data Lab Scholarship

De Data Lab Scholarship biedt voltijds thuis- of EU-studenten volledige financiering voor hun collegegeld en ook deelname aan de The Data Lab-trainingsevenementen gedurende het hele jaar. Deze worden aangeboden in samenwerking met de Scottish Funding Council en het Europees Sociaal Fonds voor de ingang van september 2018. Beurzen zullen gebaseerd zijn op academische verdiensten, motivatie en financiële omstandigheden. De deadline voor aanmelding is maandag 25 juni 2018. Bezoek onze website voor meer informatie.

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij hun vestiging in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van algemene inductie en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Meer informatie is verkrijgbaar bij onze bekroonde Visa Immigration Support

Waarom kiezen voor dit programma?

Dit programma zal studenten voorzien van de fundamentele kennis en vaardigheden van de kerntechnologieën voor het benutten van de big data-uitdagingen, waaronder capture, curation, storage, integratie, sharing, search, analyse, mining van grote gedistribueerde ongestructureerde datasets. Studies over dit programma worden op unieke wijze ondersteund en verbeterd door de internationaal uitstekende onderzoekssterkten van de universiteit, vooral op het gebied van cloud computing, cybersecurity, Internet of Things en cyberfysische systemen.

Van even groot belang in ons programma is het cultiveren van de professionaliteit die wordt verwacht binnen de industrie. Met alle toekomstbestendige capaciteiten op een coherente manier samengevoegd, zullen afgestudeerden van de MSc in Big Data Technologies behoren tot de meest bekwame ICT-afgestudeerden en vol vertrouwen reageren op de behoeften en uitdagingen in verschillende grote datatoepassingsdomeinen.

Stages

Studenten zullen op de hoogte worden gesteld van de plaatsingsmogelijkheden die door onze industriepartners worden geboden. Typisch een plaatsing zou worden ondernomen na het behalen van de MSc-programma, maar kansen kunnen soms beschikbaar worden gesteld voor studenten om hun MSc Dissertation in samenwerking met een commercieel bedrijf te ondernemen.

Evaluatiemethoden

Beoordeling wordt gebruikt om het behalen van leerresultaten aan te tonen. De beoordelingsmethoden omvatten klassentests, cursussen, praktische tests en technische rapporten. Praktische implementatie en evaluatie vormen een belangrijk onderdeel van de beoordeling voor de aangeleerde modules en voor het werk van het MSc-proefschrift.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder