MSc in Big Data Science and Technology

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt voor een carrière in dit snel opkomende veld van data science.

Dit programma zal uw kennis van geavanceerde softwareontwikkeling, systemen voor big data-analyse, statistische gegevensanalyse, datamining, gegevensprivacy en -veiligheid, gegevensvisualisatie en -verkenning verdiepen.

Het is een interdisciplinair programma, ontworpen voor studenten met een eerste graad in vakken zoals:

 • Computertechnologie
 • Elektrotechniek
 • Wiskunde
 • Fysica
 • Economie

Ons onderwijs is nauw verbonden met onderzoek binnen de faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatica, dat aspecten van toegepaste informatica, theoretische informatica en communicatie en netwerken omvat. Statistische analyse van gegevens over verschillende disciplines is een centraal thema van ons onderzoek.

Je kunt je studies afstemmen op specifieke interessegebieden of loopbaanambities via ons scala aan optionele modules en in het laatste proefschrift (wat een belangrijk stuk projectwerk is).

Na je afstuderen ben je klaar en in staat om oplossingen te ontwikkelen voor uitdagingen in big data-analyse en big data-systemen.

Toelatingseisen

 • 2: 2 of hoger in de informatica, computertechniek, informatica of andere computergerelateerde onderwerpen (met inbegrip van managementdisciplines zoals financiën, economie, bedrijfskunde enz.) Van een erkende graadverlenende instantie
 • Kandidaten die niet voldoen aan de normale toelatingseisen maar over een uitgebreide industriële ervaring in een gerelateerd gebied beschikken, worden op individuele basis behandeld.

Engelse taalvereisten

 • Minimaal IELTS 6.0 of gelijkwaardig

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Het programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met de allernieuwste kennis en vaardigheden om in de industrie te werken als Data Scientist, Big Data Architect of Big Data Analyst.

modules

Kern

 • Softwareontwikkeling (COS7009-B)
 • Big Data Systems en Analytics (COS7006-B)
 • Statistische gegevensanalyse (COS7005-B)
 • Datamining (COS7028-B)
 • Dissertatie (COS7004-E)

Keuze

 • Informatietheorie en datacommunicatie (COS7007-B)
 • Bedrijfssystemen Beveiliging (COS7035-B)
 • Mobiele applicatie-ontwikkeling (COS7025-B)
 • Gelijktijdige en verdeelde systemen (COS6012-B)
 • Datavisualisatie PG (GAV7021-B)

Leren en beoordelen

Je leert door een mix van formele lezingen, praktische practica, tutorials en seminars.

Sommige modules hebben betrekking op groepswerk onder toezicht, meestal met een toegewezen academisch personeelslid voor elke groep.

De meeste modules houden verband met onderzoek op school.

Alle modules vereisen dat studenten zelfstandig studeren, ondersteund door afstandsonderwijstechnologieën zoals onze virtuele leeromgeving. Leeslijsten en voorgestelde bronnen voor onafhankelijk onderzoek bieden verdere aanwijzingen voor studenten om dit werk te ondernemen, en regelmatige contacturen en informele feedback tijdens de cursussen bieden mogelijkheden voor verdere begeleiding voor studenten.

Beoordelingen voor modules hebben meestal de vorm van praktische cursussen, laboratoriumtests en schriftelijke examens, waarbij alle vormen goed vertegenwoordigd zijn in alle modules.

uitrusting

Onze faciliteiten zijn indrukwekkend, met verschillende laboratoria gevuld met dual-screen, dual boot (Windows en Linux) systemen boordevol standaard software.

Onze gespecialiseerde laboratoria, zoals het Ethical Hacking-lab en het Internet of Things-lab, stellen studenten in staat om hun vaardigheden binnen deze belangrijke groeigebieden op te bouwen, op een gestructureerde manier door middel van aangeleerde modules.

We bieden een scala aan online faciliteiten om onafhankelijk leren te ondersteunen, inclusief onze virtuele leeromgeving die je 24/7 toegang geeft tot leermaterialen en hulpmiddelen voor samenwerking, overal ter wereld. We bieden ook virtuele servertechnologie met interne hardware om studenten in staat te stellen onze besturingssystemen op afstand te gebruiken.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Home / EU: £ 8570 per jaar
 • Internationaal: £ 19,890 per jaar

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt om plannen te verduidelijken door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal ingerichte workshops.

Carriere vooruitzichten

Big data is een belangrijk gebied voor toekomstige groei en investeringen. Omdat de wereldwijde big data-industrie jaar na jaar blijft groeien, blijven we ons programma uitbreiden en blijven we toekomstige leiders produceren op een opwindend en lonend gebied.

Studieondersteuning

We hebben een engagement voor sterke pastorale zorg voor al onze studenten, waaronder een persoonlijke begeleider voor alle studenten, regelmatige contacturen voor privégroepen en onze ondersteunende studentenserviceteams die altijd klaar staan om te helpen met eventuele vragen en het advies geven dat u nodig hebben.

Naast standaardondersteuning door middel van aangeleerde sessies, biedt onze virtuele leeromgeving studenten de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bronnen, deel te nemen aan groepswerk en werk van overal ter wereld in te dienen, 24/7.

Universitaire centrale diensten zijn rijk aan ondersteuningsteams om studenten te helpen bij elk aspect van hun reis door onze opleidingen. Van onze Career and Employability Service, via onze sterke studentenvakbond tot ons professionele en efficiënte team voor studentenfinanciering, er zijn altijd vriendelijke gezichten klaar om u te ondersteunen en u de antwoorden te geven die u nodig hebt.

Onderzoek

Er vindt veel onderzoek plaats aan de faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatica met betrekking tot deze masteropleiding. Dit omvat aspecten van toegepaste computertechnologie, theoretische informatica en communicatie en netwerken. Statistische analyse van gegevens over verschillende disciplines is een centraal thema van ons onderzoek.

Onderwijs geïnspireerd door onderzoek vormt de kern van dit programma. Afgestudeerden laten ons goed voorbereid om academisch onderzoek of op industrie gebaseerde onderzoeks- en ontwikkelingsposities na te streven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder