MSc in Big Data Analytics: toegepaste modellering en kwantitatieve methoden

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Duik in het snelgroeiende veld van data science.

Trent is een van de eerste universiteiten in Canada die heeft gewerkt aan het opvullen van de opleidingskloof voor professionals in data science. Je wordt op een unieke manier voorbereid met de tools en technieken die je nodig hebt om mee te werken en analyseert de steeds complexere datasets van vandaag in alle gebieden van de wetenschappen, evenals de bedrijfswereld. Dit professionele programma kan in 16 maanden worden voltooid en legt de nadruk op praktische vaardigheden op het gebied van visualisatie, datamining, cloudgebaseerde benaderingen en parallelle programmeervaardigheden. Bereid je voor op een carrière als Chief Data Officer, Data Scientist, Data Solutions Architect, Business Manager en Business Analyst.

Programma

Er zijn drie hoofddoelen van het programma:

  • Het onderwijzen van fundamentele en gemeenschappelijke analytische modelleertechnieken die nodig zijn voor onderzoek op een groot aantal kwantitatieve gebieden.
  • De kruisbestuiving die voortkomt uit het delen van ideeën met onderzoekers in andere disciplines, en de ontwikkeling van de communicatieve vaardigheden die hiervoor nodig zijn.
  • Voldoende training van de student in zijn / haar gekozen discipline, inclusief cursussen en een onderzoeksscriptie, om progressie mogelijk te maken tot een disciplinaire Ph.D. programma bij een andere instelling.

Voor de scriptie-gebaseerde stroom, studenten zijn betrokken, zowel in scriptie-onderzoek en cursussen in hun "thuis" -discipline en in interdisciplinaire studie. Ze voeren cursussen uit in de grondslagen en methoden van kwantitatieve modellering en nemen deel aan een interdisciplinair seminarie. In dit seminar bespreekt de student, op een voor het publiek begrijpelijke manier, het systeem dat wordt gemodelleerd, het model dat is ontwikkeld en de wijze van validatie van het model; hier ligt de nadruk meer op het modelleringsproces zelf dan op de relevantie van de resultaten voor de discipline van het onderzoek. Via dit seminar ontwikkelen de studenten de vaardigheden die nodig zijn om met onderzoekers buiten hun eigen discipline te communiceren en een perspectief te ontwikkelen op hun eigen en andere disciplines die niet te verkrijgen zijn vanuit een enkele discipline.

De ervaring

Grensoverschrijdende grenzen terwijl u modelleringstechnieken onderzoekt en toepast op uw onderzoek

Thesis-gebaseerd: Verdien een MA of een M.Sc. in de modelleringstheorie en de toepassing van technieken in de natuurwetenschappen of sociale wetenschappen. Interdisciplinaire samenwerking vormt de kern van dit programma, omdat studenten met een achtergrond in economie en informatica samenkomen met studenten uit wiskunde en psychologie en daarbuiten. Naarmate je je studie voltooit en je onderzoek doet, zul je ideeën delen met klasgenoten uit verschillende disciplines. Ondergedompeld in deze multidisciplinaire omgeving, ontwikkel je nieuwe perspectieven die je goed zullen positioneren voor de toekomst.

  • Werk samen aan geïndividualiseerd, interdisciplinair onderzoek met docenten in een breed scala van disciplines.
  • Kies uit Biologie, Bedrijfskunde, Scheikunde, Computerwetenschappen, Economie, Aardrijkskunde, Geesteswetenschappen, Wiskunde, Filosofie, Natuurkunde
  • Bouw een solide basis van modelleervaardigheden waarmee je naar een Ph.D. programma in jouw discipline.

Op twee gangen gebaseerde opties:

  • Big Data Analytics
  • Financiële analyse
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

One of Canada's top universities, Trent University was founded on the ideal of interactive learning that's personal, purposeful and transformative.

One of Canada's top universities, Trent University was founded on the ideal of interactive learning that's personal, purposeful and transformative. Lees Minder
Oshawa , Peterborough + 1 Meer Minder