MSc in Bedrijfspsychologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het programma is bedoeld voor mensen die al een baan hebben in, of willen streven naar, een loopbaan in management of human resources-gerelateerde gebieden binnen elke sector. Het biedt ook training voor diegenen die gespecialiseerd advieswerk in de bedrijfspsychologie willen nastreven. Dit programma biedt een gedetailleerd inzicht in verschillende aspecten van psychologie die relevant zijn voor de werkplek. Studenten kunnen enkele vakken vinden die bekend zijn uit eerdere studies in bedrijfsbeheer. Op alle gebieden, echter, is de bedrijfspsychologische benadering om primaire onderzoeksgegevens en psychologische principes te gebruiken om situaties te analyseren en evidence-based beleid te ontwikkelen.

Januari nieuwkomers

Studenten die het programma in januari starten, moeten opmerken dat het full-time werkt voor een proefschrift van 2 semesters (12 maanden) (februari tot april, 3 maanden) (totaal 16 maanden), of part-time loopt voor 4 semesters (24 maanden) proefschrift ( Maart tot augustus, 6 maanden) (totaal 30 maanden).

Studenten die zich inschrijven voor de intake-programma's van januari hoeven tijdens de zomervakantie niet op de campus te zijn.

Cursusinhoud

MSc-studenten volgen alle cursussen op een rij van een of twee jaar. Het Postgraduate Diploma wordt uitgereikt aan studenten die alle gedoceerde vakken met goed gevolg hebben afgelegd, maar niet doorgaan naar de masterproef. Om het Postgraduate Certificate te behalen, moeten studenten vier van de acht onderwezen elementen doorgeven.

Het curriculum Bedrijfspsychologie wordt aangevuld met een reeks professionele ontwikkelingsactiviteiten om academische en persoonlijke vaardigheden op te bouwen, met organisaties te overleggen en extra geaccrediteerde certificaten te verwerven (indien beschikbaar).

Kern vakken

  • Sociale en organisatorische verandering - de processen van individuele en groepsverandering en het concept van weerstand.
  • Psychologie van coaching - Introductie van de praktijk van coaching en zijn achtergrond in counseling theorie.
  • Psychology for Marketing - onderzoek naar consumentengedrag, waaronder cognitie en perceptie in retailomgevingen en de sociale psychologie van overreding.
  • Inleiding tot menselijke factoren en ergonomie - het belang van werkruimteontwerp en de impact van de omgeving op menselijke fouten en prestaties.
  • Organisatiecultuur - analyse van het concept van cultuur en de impact ervan op medewerkers.
  • Leiderschap - introductie van het begrip macht en hoe dit zich verhoudt tot leiderschap in de zakelijke omgeving.
  • Diversiteit - kijken naar diversiteit vanuit een individueel identiteitsperspectief en het onderzoeken van het succes van programma's voor diversiteitsbeheer.
  • Onderzoeksmethoden - onderzoeksontwerp, zowel kwalitatief als kwantitatief, relevant voor de masterproef.

Proefschrift

Een MSc-proefschrift wordt door studenten uitgevoerd nadat ze alle vakken die ze hebben gegeven hebben voltooid en zijn geslaagd. Studenten werken individueel samen met een projectbegeleider om een ​​formeel project te ontwerpen, uit te voeren en te presenteren, waarbij psychologie op hun werkplek wordt toegepast. Studenten moeten blijk geven van academische prestaties in de onderwezen cursussen om in aanmerking te komen voor het project.

Carrière

Bedrijfspsychologen kunnen intern in dienst zijn of als adviseur om advies te geven over kwesties met betrekking tot personeelsprestaties en gedrag van werknemers. Bovendien is een beter begrip van het gedrag van mensen op de werkplek een belangrijke vaardigheid voor managers in elke branche. Deze graad verbetert dus rechtstreeks het potentieel van afgestudeerden die een loopbaan nastreven in management, training en human capital-rollen, evenals in het snelgroeiende veld van de bedrijfspsychologie zelf. De kennis kan ook worden toegepast op elke rol waarin de relaties tussen werknemers of klanten belangrijk zijn voor succes.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie was tijdens het voorgaande onderwijs, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5. Aanvragers moeten er rekening mee houden dat eisen voor de Engelse taalvaardigheid vooral gericht zijn op geschreven Engels.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad