MSc in Bedrijfspsychologie met Coaching

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Coaching Psychologie is een bloeiend gebied van de toegepaste psychologie dat professionele en persoonlijke kwesties op een praktische manier behandelt. Er is een groeiende vraag naar experts op het gebied van evidence-based coaching die effectieve niet-klinische interventies kunnen bieden om individuen en teams te helpen door de productiviteit te verhogen, talent te beheren en om te gaan met conflicten, stress en verandering. Deze vraag bestaat in een aantal sectoren en prestatiegebieden, waaronder beroep, onderwijs, gezondheid, counseling, sportpsychologie, leiderschap, management, organisatieontwikkeling en menselijke hulpbronnen.

Januari nieuwkomers

Studenten die het programma in januari starten, moeten opmerken dat het full-time werkt voor een proefschrift van 2 semesters (12 maanden) (februari tot april, 3 maanden) (totaal 16 maanden), of part-time loopt voor 4 semesters (24 maanden) proefschrift ( Maart tot augustus, 6 maanden) (totaal 30 maanden).

Studenten die zich inschrijven voor de intake-programma's van januari hoeven tijdens de zomervakantie niet op de campus te zijn.

Cursusinhoud

MSc-studenten volgen alle cursussen op een rij van een of twee jaar. Het Postgraduate Diploma wordt uitgereikt aan studenten die alle gedoceerde vakken met goed gevolg hebben afgelegd, maar niet doorgaan naar de masterproef. Om het Postgraduate Certificate te behalen, moeten studenten vier van de acht onderwezen elementen doorgeven.

Het curriculum Bedrijfspsychologie wordt aangevuld met een reeks professionele ontwikkelingsactiviteiten om academische en persoonlijke vaardigheden op te bouwen, met organisaties te overleggen en extra geaccrediteerde certificaten te verwerven (indien beschikbaar).

Kern vakken

  • Sociale en organisatorische verandering - de processen van individuele en groepsverandering en het concept van weerstand.
  • Psychologie van coaching - Introductie van de praktijk van coaching en zijn achtergrond in counseling theorie.
  • Psychology for Marketing - onderzoek naar consumentengedrag, waaronder cognitie en perceptie in retailomgevingen en de sociale psychologie van overreding.
  • Inleiding tot menselijke factoren en ergonomie - het belang van werkruimteontwerp en de impact van de omgeving op menselijke fouten en prestaties.
  • Organisatiecultuur - analyse van het concept van cultuur en de impact ervan op medewerkers.
  • Leiderschap - introductie van het begrip macht en hoe dit zich verhoudt tot leiderschap in de zakelijke omgeving.
  • Diversiteit - kijken naar diversiteit vanuit een individueel identiteitsperspectief en het onderzoeken van het succes van programma's voor diversiteitsbeheer.
  • Onderzoeksmethoden - onderzoeksontwerp, zowel kwalitatief als kwantitatief, relevant voor de masterproef.

Proefschrift

Een MSc-proefschrift wordt door studenten uitgevoerd nadat ze alle vakken die ze hebben gegeven hebben voltooid en zijn geslaagd. Studenten werken individueel samen met een projectbegeleider om een ​​formeel project te ontwerpen, uit te voeren en te presenteren, waarbij psychologie op hun werkplek wordt toegepast. Studenten moeten blijk geven van academische prestaties in de onderwezen cursussen om in aanmerking te komen voor het project.

Carrière

De praktische en theoretische focus van het programma zorgt ervoor dat afgestudeerden in staat zijn om een ​​positieve en effectieve bijdrage te leveren via de coachingpraktijk met het leren van Bedrijfspsychologie. Dit kan zijn door het behalen van de graad in een carrière in coaching op de werkplek of als een stap om een ​​geaccrediteerde coach te worden in andere contexten zoals onderwijs, counseling of sport. De vaardigheden die door het programma worden ontwikkeld, kunnen op de werkplek worden toegepast via verschillende bredere rollen, bijvoorbeeld management, consultancy, HR, maar ook via specifieke coachingrollen, zoals Executive Coach, Talent Management, Career Coaching, Mentoring.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie was tijdens het voorgaande onderwijs, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5. Aanvragers moeten er rekening mee houden dat eisen voor de Engelse taalvaardigheid vooral gericht zijn op geschreven Engels.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad