MSc in Aviation Management - parttime

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

We werken op afstand en zijn beschikbaar om u te helpen met al uw vragen - stuur een e-mail naar Brandon op brandon.mclean@portobelloinstitute.ie of bel hem op 01-8920035.
Onze academische leveringsteams werken allemaal ook op afstand en ondersteunen onze studenten om hun studie voort te zetten via online leren of om aan de slag te gaan voor degenen die net aan hun leerreis beginnen.

De MSc in Aviation Management is een innovatief masterprogramma dat zich richt op e-commerce en e-strategieën voor management in de luchtvaartwereld. Dit programma zal kritische en praktische vaardigheden ontwikkelen die worden toegepast op het gebied van luchtvaartbeheer. Je bent uitgerust voor management en leiderschap binnen de luchtvaartsector, variërend van operationeel management, strategisch overzicht en planning, regelgeving en compliance tot financieel management.

Dit MSc-programma bouwt voort op de kennis die is opgedaan met niet-gegradueerde studies en / of ervaringsleren op de werkplek, en plaatst je ook in een sterke positie voor loopbaanontwikkeling in deze sector.

MSc biedt u de mogelijkheid om uw kennis, begrip en professionele praktijk te vergroten en geeft u een platform om uw carrière verder te ontwikkelen.

Wat leer ik tijdens deze MSc in Aviation Management?

Tijdens dit Masters-programma leer je over de nieuwste systemen en technologieën van de luchtvaart, zodat je de meest up-to-date kennis hebt, in een sector die voortdurend in ontwikkeling is. Je leert over het concept van e-commerce binnen luchtvaartbeheer en de impact die het digitale tijdperk zal blijven hebben op de strategische activiteiten van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. Je leert over theorieën over leiderschap en strategisch management en ontwikkelt je leiderschapsvaardigheden verder door de toepassing van theorie op de praktijk.

Het bestuderen van projectmanagement en het ontwikkelen van het vermogen om projecten effectief te creëren, beheren en sluiten is een belangrijke vaardigheid die tijdens dit programma wordt ontwikkeld. Het gebruik van software voor projectbeheer is een andere belangrijke vaardigheid die u zult ontwikkelen. U maakt kennis met de verschillende theorieën, methodologieën en gegevensbronnen waarmee u de logistieke strategieën van de grote wereldwijde producenten en tussenpersonen voor consumptiegoederen kunt volgen en begrijpen.

Het verkennen van de duurzaamheidscontext en hoe zakelijke praktijken moeten evolueren om de realiteit van het werken binnen een geglobaliseerd handelssysteem dat ernaar streeft duurzaamheidsprincipes toe te passen, weer te geven, is een belangrijk voordeel van het bestuderen van dit programma. Dit is een belangrijk aandachtspunt voor luchtvaartmaatschappijen en luchthavens.

Leren om de complexe reeks financiële kwesties te evalueren die managers van luchtvaartmaatschappijen moeten aanpakken om een duurzaam bedrijf op de lange termijn te garanderen en hoe de kritieke aspecten van negatieve financiële risico's die in de sector gebruikelijk zijn, te beheren.

Waarom zou ik de MSc in Aviation Management studeren?

Na je afstuderen heb je verschillende carrièremogelijkheden tot je beschikking, zowel in Ierland als internationaal. Je bent uitgerust voor management en leiderschap binnen de luchtvaartsector, variërend van operationeel management, strategisch overzicht en planning, regelgeving en compliance tot financieel management.

Als postdoctoraal kun je een spannende carrière ontwikkelen in promotieonderzoek, luchtvaartadviesbureaus en grote luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. Andere carrière Pathways omvatten het werken voor instellingen zoals National Air Traffic Control en de Civil Aviation Authority.

De gebieden van luchtvaartbeheer waarin u zou kunnen werken, zijn onder meer:

 • Beheer van passagiersafhandeling
 • Beheer van luchtvaartactiviteiten - onder de vleugels
 • Beheer van luchtvracht
 • Beheer van de verkoop van luchtvaartmaatschappijen
 • Beheer van luchtvaartmarketing
 • Revenue management
 • Engineering management
 • Beheer van cabinepersoneel
 • Stuurhutbeheer

De specialistische luchtvaartgebieden waarin u zou kunnen werken zijn:

 • Financiering en inkoop van luchtvaartmaatschappijen
 • Luchtvaartstrategie
 • Branding van luchtvaartmaatschappijen
 • Airline IT-ondersteuning
 • Luchtvaartmaatschappij Juridische diensten
 • Aankoop van luchtvaartmaatschappijen

wanderlust

Verworven kwalificaties

MSc Aviation Management uitgereikt door London Metropolitan University (LMU). Dit wordt erkend als een niveau 9-onderscheiding op het nationale kwalificatiekader.

Studenten worden geregistreerd als postdoctorale studenten van London Metropolitan University en ontvangen een studentenkaart die hun studentenstatus bevestigt.

Kwalificatieraamwerken in Ierland en het VK

De Ierse en Britse kwalificatieautoriteiten hebben samengewerkt aan initiatieven die de transparantie, erkenning en mobiliteit van kwalificaties tussen onze respectieve rechtsgebieden bevorderen. De kwalificatieautoriteiten in het VK en Ierland hebben overeenstemming bereikt over de kwalificatiekaders die van kracht zijn. Brexit heeft geen invloed op deze overeenkomst.

Toegangsvereisten en aanvraagproces

Toelatingseisen

Toegang is via directe aanvraag bij Portobello Institute U moet beschikken over:

 • minimaal een 2.2 (of equivalent) in een gerelateerde vakdiscipline

De cursus staat ook open voor professionals die al werkzaam zijn in de luchtvaartindustrie en die niet noodzakelijkerwijs een bachelordiploma hebben. Je moet echter minimaal twee jaar gerelateerde werkervaring hebben op managementniveau binnen de branche. Dit moet worden bevestigd door twee referentiebrieven. U moet ook een cv indienen ter ondersteuning van uw aanvraag.

Als je ervaring hebt die buiten deze specificatie valt en niet standaard is, nodigen we je graag uit voor een interview / Skype-interview voor een meer gedetailleerde bespreking van je aanvraag.

Aanmeldingsprocedure

 • Stap 1 - Vul het online boekingsformulier in.
 • Stap 2 - Er wordt contact opgenomen met de aanvragers voor bevestiging / bewijs van het voldoen aan de toelatingscriteria en de aanmelding wordt bevestigd.
 • Stap 3 - Bevestiging van een plaats wordt gegeven aan aanvragers die onmiddellijk aan de criteria voldoen.

Let op: plaatsen voor deze cursus zijn beperkt en plaatsen worden pas bevestigd nadat het collegegeld is ontvangen. Vroege toepassing wordt geadviseerd.

Cursusstructuur

Al het cursusmateriaal wordt bijgehouden op Moodle, een gemakkelijk te gebruiken online platform dat je lessen ondersteunt. Om deze cursus af te ronden, moeten studenten een basiskennis hebben van het gebruik van een computer en het zoeken op internet voor onderzoeksdoeleinden.

137560_pexels-photo-912050.jpeg

Cursusmodules en beoordelingen

Koersdoelen

Studenten zullen vaardigheden zoals kritisch analyseren en probleemoplossing verder ontwikkelen in de context van strategische besluitvorming. Praktische industriële inzichten en presentaties zorgen ervoor dat studenten theorie relateren aan real-life werkscenario's.

Deze MSc-opleiding is ontworpen om de interactie en bijdrage van studenten aan te moedigen door hun vermogen om zelfstandig te werken te ontwikkelen, oplossingen voor problemen op een systematische en effectieve manier voor te stellen en te ontwikkelen en zowel zelfverzekerd als duidelijk te communiceren zowel schriftelijk als mondeling.

Cursusmodules

De modules staan hieronder vermeld. Moduletitels en modulegegevens worden voortdurend bijgewerkt om wetswijzigingen enz., Onderzoeksresultaten enz. Weer te geven. Daarom kunnen deze in de loop van de tijd veranderen.

Jaar 1-modules omvatten:

Business Research Project (kern, 40 studiepunten)

Studenten zullen een begrip van de sector en de betekenis van problemen daarin aantonen door middel van analyse op hoog niveau, assimilatie en interpretatie van belangrijke informatie en statistieken.

E-commerce voor luchtvaartbeheer (kern, 20 studiepunten)

Deze module zal focussen op het concept van e-commerce binnen luchtvaartbeheer en de impact van het digitale tijdperk zal blijven hebben op de strategische activiteiten van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens.

E-systemen en nieuwe technologieën in luchtvaart- en luchthavenactiviteiten (kern, 20 studiepunten)

Deze module evalueert hoe managers gebruik kunnen maken van innovatie en nieuwe technologieën om de productiviteit, klantenservice door middel van digitalisering te verbeteren en ook hoe trainingsefficiëntie en veiligheid kunnen worden verbeterd door technologie. Er zal ook worden gekeken hoe technologie luchtvaartmaatschappijen en luchthavens betere controle biedt over de klantervaring en het serviceaanbod.

Financierings- en prognosemethoden voor luchtvaart- en luchthavenactiviteiten (kern, 20 studiepunten)

Deze module introduceert de essentiële waardering van het beheer van de luchtvaartkosten als een belangrijke managementvaardigheid voor commerciële luchtvaartmaatschappijen. De module is bedoeld om de complexe reeks financiële kwesties te evalueren die managers van luchtvaartmaatschappijen moeten aanpakken om een duurzaam bedrijf op de lange termijn te garanderen en hoe de kritieke aspecten van negatieve financiële risico's die in de sector gebruikelijk zijn, te beheren.

Onderzoeksmethoden voor luchtvaartbeheer (kern, 20 studiepunten)

De module is bedoeld om studenten voor te bereiden om onderzoek binnen hun gekozen vakgebied kritisch te lezen en te evalueren en vervolgens een onderzoeksvoorstel te ontwerpen voor hun zakelijke onderzoeksproject.

Strategie, leiderschap en e-nnovation voor luchtvaartmanagers (kern, 20 studiepunten)

Deze module heeft tot doel het kritische bewustzijn van de student en de toepassing van de belangrijkste theorieën over leiderschap en strategisch management in hun eigen praktijk te stimuleren en hun vermogen te ontwikkelen om de huidige praktijk te evalueren in het licht van relevante academische theorieën.

Duurzaamheid in wereldwijde luchtvaartbedrijven (kern, 20 studiepunten)

Deze module behandelt de cruciale vraag hoe het huidige denken over duurzaamheid van invloed zal zijn op luchtvaartbedrijven en -organisaties. Het onderzoekt de duurzaamheidscontext en hoe zakelijke praktijken moeten evolueren om de realiteit van het werken binnen een geglobaliseerd handelssysteem dat ernaar streeft duurzaamheidsprincipes toe te passen, te weerspiegelen.

Internationale logistiek (optie, 20 studiepunten)

Deze module zal de student in staat stellen de feitelijke processen van de uitwisseling van goederen en diensten tussen partners in de wereldhandel en de logistieke regelingen binnen transnationale ondernemingen over staats- en regionale grenzen te begrijpen.

International Project Management Practice (optie, 20 studiepunten)

Deze module behandelt de kernactiviteiten van projectmanagement zoals uiteengezet in APM BOK versie 7, waarbij vergelijkingen worden gemaakt met PMBOK en PRINCE. Studenten ontwikkelen de mogelijkheid om projecten effectief te creëren, beheren en sluiten en om gebruik te maken van projectbeheersoftware.

Mensen leiden, managen en ontwikkelen (optie, 20 studiepunten)

Deze module is bedoeld om studenten een rigoureus raamwerk van kennis en begrip te bieden met betrekking tot people management dat ze nodig hebben, ongeacht de mate van specialisme die ze kiezen binnen hun loopbaan in HRM / HRD. Het is bedoeld om leerlingen vertrouwd te maken met belangrijke hedendaagse onderzoeksgegevens over werkgelegenheid en effectieve benaderingen van de HRM- en HRD-praktijk.

Marketing, marketingcommunicatie en operations (MMCO) (optie, 20 studiepunten)

Deze kernmodule behandelt de belangrijkste dimensies van marketingmanagement, waaronder marketingonderzoek, marketingstrategie, marketingcommunicatie en bedrijfsvoering, en hoe ze met elkaar samenhangen.

Cursuskosten, eenvoudig betalingsplan

 • Cursusprijs: € 4.795, - per studiejaar
 • LMU Beoordelingstarief € 305, - te betalen per studiejaar 14 dagen voor aanvang van de cursus.
Laatst bijgewerkt op jul 2020

Over de school

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continu ... Lees meer

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continuously advanced by her daughter Rebekah Lyons, another forward-thinking and hard-working woman. Lees Minder