MSc in Automotive Engineering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De cursus is opgericht voor meer dan 50 jaar met uitstekende industriële banden en een uitstekend record voor de werkgelegenheid van zijn afgestudeerden. Deze cursus is ontwikkeld om de industrie te voorzien van hoog gekwalificeerde ingenieurs die zijn uitgerust met de nodige vaardigheden om voertuigtechnologie te bevorderen om aan de eisen van de toekomst.

Voor wie is het?

De MSc in Automotive Engineering is geschikt voor afgestudeerden in techniek, natuurkunde of wiskunde, en bereidt je voor op een carrière in dit opwindende vakgebied, van motorontwerp tot hybride en elektrische voertuigen, chassis en remactiviteiten, en nog veel meer.

Waarom deze cursus?

Deze cursus is bedoeld om afgestudeerden te voorzien van de technische kwaliteiten, overdraagbare vaardigheden en zelfstandig leervermogen om ze effectief te maken in organisaties die autoproducten ontwerpen en ontwikkelen. Onze strategische banden met de industrie zorgen ervoor dat al het cursusmateriaal relevant en actueel is en voldoet aan de behoeften van organisaties die concurreren in de automobielsector. Deze door de industrie geleide opleiding maakt Cranfield graduates enkele van de meest wenselijke in de wereld voor automotive bedrijven om te werven.

Wij bieden studenten de mogelijkheid om te studeren in een post-doctorale enige omgeving waar afgestudeerden van Masters veilige functies kunnen bekleden in een fulltime dienstverband op het door hen gekozen vakgebied, of die academisch onderzoek kunnen verrichten. Je wordt onderwezen door vooraanstaande academici en industriële beoefenaars, en werkt samen met een sterk onderzoeksteam aan de Cranfield University . Stages worden aangeboden tijdens onderzoekswerkzaamheden.

Cursus details

Deze cursus bestaat uit acht verplicht gegeven modules die worden beoordeeld via een combinatie van schriftelijke examens en individuele cursussen opdrachten, een groepsproject en een individueel onderzoeksproject.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Voertuigontwerp aandrijflijn en prestaties
 • Motorbrandstoffen en smering
 • Automotive besturing en simulatie
 • Voertuigstructuren en crashbestendigheid
 • Voertuigdynamica, rijden en bediening
 • Voertuigelektrificatie en -hybridisatie
 • Motorsimulatie en prestaties
 • Vehicle Dynamics en Suspension Design

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma of equivalent in techniek, wiskunde of toegepaste wetenschappen en aantoonbare motivatie voor een carrière in de automotive.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Onze postacademische cursus Automotive Engineering biedt u de nodige vaardigheden voor een carrière in de auto-industrie. De afgestudeerden in de auto-industrie van Cranfield hebben een uitstekende staat van dienst op het gebied van werkgelegenheid en bekleden momenteel posities met een hoge verantwoordelijkheid in de industrie, zoals managers van onderzoekscentra, hoofdingenieurs, machinemanagers van motoren en voertuigen. Sommige van onze afgestudeerden besluiten om hun opleiding voort te zetten door middel van PhD-studies aan de Cranfield University .

Bedrijven die afgestudeerden van deze cursus hebben geworven omvatten:

 • Jaguar Land Rover
 • Lotus
 • Millbrook Proving Ground
 • McLaren
 • Ricardo.

We organiseren ook bedrijfsbezoeken en loopbaantijden met belangrijke werkgevers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder