MSc in Artificial Intelligence

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Onze MSc in Artificial Intelligence wil het inzicht en de vaardigheden bijbrengen om intelligente softwaretoepassingen te ontwikkelen, zoals die met betrekking tot evolutionaire berekening en leren.

Studenten ontwikkelen vaardigheden op specialistische gebieden met duidelijke toepassingen in de industrie, waaronder datamining, patroonherkenning en machine learning. Het MSc-project kan in sommige gevallen worden uitgevoerd in samenwerking met een externe industriële of academische organisatie.

Dit programma is geaccrediteerd door het BCS, het gecharterde instituut voor IT.

Cursusinhoud

Voltijdstudenten volgen elk semester 4 cursussen en moeten normaal gesproken alle hoofdvakken volgen.

Kern vakken

 • Biologisch geïnspireerde berekening
 • Data Mining en Machine Learning
 • Onderzoeksmethoden en projectplanning
 • Masters-project en proefschrift

Optionele cursussen

 • 3D-graphics en -animatie
 • Geavanceerd interactieontwerp
 • Geavanceerde software-engineering
 • Kunstmatige intelligentie en intelligente agenten
 • Programmeren van computergames
 • Software Engineering Foundations
 • Big Data Management
 • Intelligente robotica

Na semester 2 blijven studenten fulltime aan het MSc-project werken.

project

In het derde semester (mei-augustus) nemen studenten een gespecialiseerd MSc-project op dat is geschreven als een proefschrift van 15000 woorden. Dit project maakt de verdere ontwikkeling en consolidatie mogelijk van vaardigheden die in de cursussen worden geïntroduceerd en past deze toe op een uitdagend praktisch probleem op dit gebied.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad