MSc in Aquaculture: Sustainable Aquaculture (Named Degree-uitkomsten)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Invoering

Als onderdeel van de zeer flexibele methode van leren worden de volgende graadresultaten aangeboden, die allemaal een route bieden naar een MSc, Postgraduate Diploma en Postgraduate Certificate-kwalificatie. Alle studenten zullen zich in eerste instantie inschrijven voor de opleiding Sustainable Aquaculture en krijgen de kans om de uitkomst van een graad te veranderen aan het einde van de Foundation-modules. Alle wegen om uw kwalificatie te bereiken zijn mogelijk op een full-time of discontinue basis om aan uw individuele behoeften te voldoen.

  • Aquacultuur bedrijfsbeheer
  • Aquacultuur en ontwikkeling
  • Aquacultuur en het milieu

Aquacultuur bedrijfsbeheer

Aquaculture Business Management biedt geschikte en flexibele leermogelijkheden om studenten inzicht te geven in de economie van aquacultuur en bedrijfsplannen op te stellen die nodig zijn om nieuwe en bestaande aquacultuurbedrijven op te zetten en te consolideren. De cursus legt de nadruk op investeringen, financieel beheer en marketingoverwegingen, fundamenteel voor het succes van commerciële aquacultuuroperaties in elke operationele context.

De cursus is gemodulariseerd, dus SCQF-credits kunnen worden verzameld (aan het einde van elke beoordeelde module) naar een postgraduate kwalificatie. Als student van Aquaculture Business Management zijn er twee verplichte geavanceerde studievragen: bedrijfs- en financieel management en beleid, planning en management. De student moet ook een onderzoeksproject voltooien op een gebied dat relevant is voor de uitkomst van de opleiding.

Aquacultuur en ontwikkeling

De cursus Aquacultuur en ontwikkeling biedt studenten de mogelijkheid vaardigheden aan te scherpen die nodig zijn om aquacultuurontwikkelingsprojecten te plannen, te beheren en te evalueren. Deze cursus legt de nadruk op het waarborgen van de duurzaamheid van initiatieven voor de ontwikkeling van aquacultuur op milieu-, sociaal en economisch vlak.

De cursus is gemodulariseerd, dus SCQF-credits kunnen worden verzameld (aan het einde van elke beoordeelde module) naar een postgraduate kwalificatie. Als student Aquacultuur en Ontwikkeling zijn er drie verplichte geavanceerde studievragen: milieubeheer; Levensonderhoud en beheer en beleid van aquatische hulpbronnen; en planning en beheer. De student moet ook een onderzoeksproject voltooien op een gebied dat relevant is voor de uitkomst van de opleiding.

Aquacultuur en het milieu

Milieubeheer van aquacultuur om duurzaamheid te bevorderen, wordt steeds belangrijker. De MSc-cursus Aquacultuur en het milieu biedt flexibele leermogelijkheden om kennis en expertise te verwerven en uit te breiden om milieubeoordelingsstrategieën, beheersystemen en regelgevingskaders voor de aquacultuurindustrie of ontwikkelingsprojecten over de hele wereld te ontwikkelen.

De cursus is gemodulariseerd, dus SCQF-credits kunnen worden verzameld (aan het einde van elke beoordeelde module) naar een postgraduate kwalificatie. Als student Aquacultuur en Milieu zijn er twee verplichte geavanceerde studievragen: modellering van milieubeheer en milieusystemen. De student moet ook een onderzoeksproject voltooien op een gebied dat relevant is voor de uitkomst van de opleiding.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Een minimum van een tweedeklas Honours diploma of equivalent in een relevant onderwerp. Kandidaten zonder deze formele kwalificaties, maar met significante relevante / relevante werk / levenservaring worden aangemoedigd om te solliciteren.

Engelse taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van je Engelse taalvaardigheid:

  • IELTS: 6.0 met minimaal 5.5 in elke vaardigheid
  • Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): Grade C
  • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): Grade C
  • Pearson-test van het Engels (academisch): 54 met 51 in elke component
  • IBT TOEFL: 80 zonder een subtest van minder dan 17

Als u niet voldoet aan de vereiste score, kunt u zich mogelijk aanmelden voor een van onze pre-sessiecursussen Engels. Om te registreren moet u een voorwaardelijke aanbieding voor uw cursus hebben en een IELTS score van 0,5 of 1,0 hebben onder de vereiste norm. Bekijk ons ​​aanbod aan pre-sessiecursussen.

Beurzen

SAAS Postgraduate Leningen

De Student Awards Agency for Scotland (SAAS) biedt nu een genereuze leenregeling aan in aanmerking komende Schotse en EU-gedomicilieerde studenten die een Masters volgen aan de University of Stirling in 2018/19. Lees meer over SAAS Postgraduate Loans

Postgraduate collegegeld lening

Deze cursus is momenteel goedgekeurd voor financiering door PTAS (Postgraduate Tuition Fee Loan) van SAAS.

Levering en beoordeling

Naast colleges, tutorials en seminars moeten een aantal opdrachten worden voltooid. Op practica gebaseerde practica en veldwerk zijn ook belangrijke elementen van de cursus. Gedoceerd met modulebeoordeling is continu, met korte tests, seminars, essays, praktische rapporten, kritische en computationele analyse, veldopdrachten en projectrapporten. De onderzoeksprojectmodule wordt onderzocht door schriftelijke dissertatie en seminarpresentaties door zowel examinatoren als de externe examinator.

Sterke punten

Het instituut is in eerste instantie nauw betrokken geweest bij de wereldwijde uitbreiding van de aquacultuur door de ontwikkeling en verbetering van de bestaande productiesystemen en de ontwikkeling van nieuwe gekweekte soorten.

De afgelopen jaren heeft ons onderzoek zich gericht op het verhogen van de duurzaamheid en het verminderen van de milieu-impact van deze activiteiten.

Dit geeft studenten de unieke mogelijkheid om met deze activiteiten geassocieerd te worden en inzicht te krijgen in alle aspecten van de aquaculturele wetenschappen en ontwikkeling wereldwijd.

Carrièremogelijkheden

90,5% van de afgestudeerden van Stirling heeft zes maanden na afstuderen werk of studeert verder.

De resultaten van de aquacultuur en het milieudecreet zijn met name geschikt voor studenten die carrière willen maken bij milieu-regelgevende instanties, milieuconsultancy en -diensten, of als milieumanagers in aquacultuurproductiebedrijven, alsook bij milieuonderzoek.

De uitkomst van de Aquacultuur Business Management-opleiding kan leiden tot managementrollen bij aquacultuurbedrijven, advies over aquacultuur, aquacultuurfinanciering en -verzekeringen, of bedrijfsgerelateerd onderzoek.

De resultaten van Aquaculture and Development zijn met name geschikt voor toekomstige carrières bij overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties en adviesbureaus die zich bezighouden met de ontwikkeling en het beheer van de aquacultuursector.

Kosten

2018/2019

  • Overzeese £ 18.970
  • Home / EU £ 6,300
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder