MSc in Animal Science

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over de cursus

De cursus wordt gegeven in het University Centre Myerscough en uitgereikt door de University of Central Lancashire. MSc Animal Science ontwikkelt een systematisch begrip en een kritisch bewustzijn van actuele kwesties in de voorhoede van de dierwetenschap. De cursus vergroot het begrip van de student van wetenschappelijke technieken die van toepassing zijn op de praktijk, het onderzoek en de wetenschap in de dierwetenschappen, en moedigt de originele toepassing van kennis aan om complexe kwesties aan te pakken.

Deze MSc Animal Science, uitgereikt door de University of Central Lancashire, erkent de multidisciplinaire benadering van de onderwerpen. De cursus heeft tot doel de bestaande expertise van de student uit te breiden tot het volledige scala aan vaardigheden en kennis die nodig is om de ontwikkelingen in de sector te informeren en te leiden. De MSc zal het debat en de kritische evaluatie van industriële praktijken en wetenschappelijk onderzoek op dit gebied stimuleren. De cursus stelt studenten ook in staat om na te denken over actuele problemen en om probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen die originaliteit van het denken bevorderen.

138656_MScAnimalScience.jpg© University Centre Myerscough

Cursus modules

Jaar 1

 • Animal Bioscience
 • Toegepast diergedrag en welzijnswetenschappen
 • Vergelijkende dierfysiologie
 • Huidige problemen en innovatie in de dierenindustrie
 • Op bewijs gebaseerde dierhouderij
 • Masters Dissertation
 • Onderzoeksmethodologie en ontwerp

Toelatingseisen

Aanvragen worden aangevraagd bij personen met een minimum van Lower Second Class (2.2) Honours Degree (of equivalent) in een verwante discipline.

Kandidaten die geen Honours Degree hebben behaald in de bovengenoemde rang maar met relevante professionele kwalificaties en ervaring zullen worden verwelkomd. Alle niet-standaard aanvragers kunnen worden geïnterviewd om de geschiktheid voor de cursus te beoordelen.

Loopbaanervaring plus bewijs van studievaardigheden kunnen ook worden overwogen. Er zal aandacht worden besteed aan niet-traditionele kwalificaties en relevante werkervaring. Aanvragers worden aangemoedigd om bewijs te leveren van hun potentieel om van de cursus te profiteren. Kandidaten die van mening zijn dat ze in aanmerking komen voor accreditatie van eerdere ervaring / leren (APE / L) voor bepaalde modules, zullen op individuele basis in overweging worden genomen.

Aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, moeten een Engelse kwalificatie hebben voor IELTS 6.5 of gelijkwaardig.

Alle aanbiedingen kunnen worden onderworpen aan een succesvol interview.

Leren en beoordelen

Leeromgeving:

De leeractiviteiten op de cursus zijn divers, waaronder lezingen, seminars, tutorials, praktische sessies en workshops.

Van studenten wordt verwacht dat ze uitgebreide onafhankelijke studie en onderzoek uitvoeren ter ondersteuning van lezingen, seminars en beoordelingen. Groepswerk en groepspresentaties vormen een belangrijk onderdeel van de cursus. Studenten krijgen toegang tot gespecialiseerde IT-hardware en -software, een online leeromgeving en referentiefaciliteit.

Beoordeling:

Studenten zullen een verscheidenheid aan beoordelingen uitvoeren, inclusief examens en tests, praktische beoordelingen, essays, presentaties, rapporten en groepswerk.

Extra informatie:

De cursus kan betrekking hebben op bezoeken of lezingen door externe sprekers die de werk / onderzoeksinteresses van de verschillende organisaties die zij vertegenwoordigen, schetsen. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over de technische kwesties en ontwikkelingen die worden besproken en over de kansen op werk en carrière die beschikbaar zijn op de verschillende gebieden.

Welke werkervaring kan ik krijgen?

Er is geen formele stageplaatsing bij deze cursus, maar het programma biedt wel de flexibiliteit om extra ervaring op te doen tijdens de cursus, waar studenten de mogelijkheid hebben om extra-curriculaire werkervaring op te doen of stages bij werkgevers in het VK en het buitenland.

Progressie

Na succesvolle afronding van de cursus kunnen studenten promoveren.

Speciale vereisten

Extra kosten

Bijkomende kosten voor items die essentieel zijn voor de cursus zijn onder meer:

 • Zwarte pakhuisjas, £ 12
 • Zwarte combat-stijl broek £ 15
 • Laboratoriumjas - £ 15
 • Sterke laarzen of Wellingtons en waterdichte broek - £ 50

Bijkomende kosten voor opportunities en items die optioneel zijn voor de cursus zijn onder meer:

 • Verrekijker £ 30
 • Excursies en bezoeken - optioneel Zuid-Afrika £ 3.500
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Myerscough is one of the UK’s largest land-based and sports colleges, offering degrees in more than 20 exciting subjects. We work in partnership with the University of Central Lancashire and are among ... Lees meer

Myerscough is one of the UK’s largest land-based and sports colleges, offering degrees in more than 20 exciting subjects. We work in partnership with the University of Central Lancashire and are amongst the top UK institutions in the sector for student satisfaction - helped by exceptional resources and a unique countryside location. Our QAA Higher Education Review puts us amongst the top institutions in the country for quality learning opportunities and good practice teaching. We are very proud that 97% of Myerscough degree students progress to further study or employment. Lees Minder