MSc in Aerospace Materials

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus behandelt hoe u materialen voor luchtvaarttoepassingen kunt verbeteren en ontwikkelen, inclusief materialen voor vliegtuigrompen, aeroengine en het toegenomen gebruik van slimme en functionele materialen. Plus de ontwikkeling van nieuwe materialen, verbetering van de huidige materialen en toepassing in nieuwe en nieuwe structuren.

Voor wie is het?

Er is behoefte aan technische afgestudeerden met specialistische vaardigheden om nieuwe materialen te ontwikkelen voor de volgende generatie vliegtuigen en de toekomstige lucht- en ruimtevaartindustrie. Tijdens deze cursus behandelt u de verbetering en ontwikkeling van materialen voor luchtvaarttoepassingen, waaronder materialen voor vliegtuigrompen, aeroengine en het toegenomen gebruik van slimme en functionele materialen.

Waarom deze cursus?

De cursus combineert de jarenlange expertise van Cranfield voor het leveren van hoogwaardige Masters-programma's in zowel lucht- en ruimtevaart als materialen. Onze cursussen worden sterk ondersteund door de wereldwijde lucht- en ruimtevaartindustrie, zowel de Original Equipment Manufacturers (OEM), zoals Airbus, BA-systemen, Safran en Rolls-Royce, als ook hun lagen van de leverancier. Er is een sterke nadruk op het toepassen van kennis in de industriële omgeving en alle onderwijs is in de context van de industriële toepassing.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

  • Introductie in Materials Engineering
  • Materiaaleigenschappen en -verwerking van vliegtuigen
  • Composietenproductie voor hoogwaardige structuren
  • Functionele materialen
  • Mislukken van materialen en structuren
  • Finite Element Analysis
  • Materiaalkeuze
  • Surface Science and Engineering
  • Ontwerp Duurzaamheid en integriteit van composiet vliegtuigconstructies

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma of equivalent in een relevante discipline. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Deze kwalificatie neemt u mee naar senior engineering posities in de luchtvaartindustrie met een focus op het gebruik van materialen van de volgende generatie. Veel afgestudeerden vinden werk bij een van hun projectsponsors.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder