MSc in Aerospace Computational Engineering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze nieuwe en unieke cursus bestrijkt een breed scala aan toepassingen die zijn gericht op aerospace-computationele aspecten. Zoals de ontwikkelingen in de motorsportindustrie weerspiegelen, zal er binnen de komende vijf jaar een vraag zijn naar ingenieurs en leiders die 100% digitale technieken zullen gebruiken voor het ontwerpen en testen van vliegtuigen.

Voor wie is het?

Met zijn mix van competentiegericht en vakspecifiek materiaal, is deze cursus bedoeld om studenten te voorzien van generieke praktische vaardigheden en geavanceerde kennis die kan worden aangepast aan de grote verscheidenheid aan toepassingen op het gebied van aerospace-computationele engineering.

De deeltijdoptie is geschikt voor gekwalificeerde ingenieurs om hun kennis uit te breiden en CFD op te nemen in hun vaardigheden.

Waarom deze cursus?

Deze cursus is bedoeld om je vaardigheden te verbeteren door middel van een gedetailleerde inleiding tot de nieuwste computationele methoden en hun toepassingen voor toepassingen in de luchtvaarttechniek voor de luchtvaart in de ouderdom. Het biedt een unieke mogelijkheid voor multidisciplinair onderwijs en kennisoverdracht in de computationele engineering van vloeibare en vaste mechanica voor industriële toepassingen in de ruimtevaart. Door te focussen op volledig geïntegreerd digitaal ontwerp voor ruimtevaarttoepassingen zult u numerieke methoden op verschillende computerplatforms voor ruimtevaarttoepassingen kunnen begrijpen en implementeren. U zult in staat zijn om aan de vraag van een zich ontwikkelende werkplek te voldoen die hooggekwalificeerde ingenieurs vereist die over fundamentele softwareontwikkelingstechnieken beschikken, samen met competentie in wiskundige analysetechnieken.

Delen van modules met de MSc in Computational Fluid Dynamics en de MSc in Computational en Software Techniques in Engineering deze cursus geeft je de mogelijkheid om te communiceren met studenten uit andere disciplines.

Cursus details

De onderwezen modules worden geleverd van oktober tot april via een combinatie van gestructureerde lezingen en computer-gebaseerde laboratoria. Veel van de lezingen worden gegeven in combinatie met een of andere vorm van programmeren, je krijgt tijd en praktische hulp bij het ontwikkelen van je softwarevaardigheden.

Studenten van het part-time programma voltooien alle verplichte modules op basis van een flexibel schema dat wordt afgesproken met de cursusleider.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

  • C Programmeren
  • Computationele methoden
  • Numerieke modellering voor samendrukbare stromen
  • Numerieke modellering voor onzegbare stromen
  • Analyse en visualisatie van Big Data System en High-Performance Computing
  • Modelleringsbenaderingen voor lucht- en ruimtevaarttoepassingen
  • CAE geavanceerde toepassingen
  • Validatie en verificatie voor lucht- en ruimtevaarttoepassingen

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma of equivalent in wiskunde, natuurkunde, informatica of technische discipline, of die met relevante industriële ervaring, zoals gekwalificeerde ingenieurs die werken met computationele methoden die hun kennis willen uitbreiden.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

De MSc in Aerospace Computational Engineering is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden die vereist zijn om een ​​succesvolle carrière na te streven die in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland werkt op het gebied van computational aeronautic design and engineering.

Onze cursussen trekken vragen aan van bedrijven in de snelgroeiende technische IT-sector over de hele wereld die hooggekwalificeerde afgestudeerden willen werven met sterke technische programmeervaardigheden in standaardtalen en -tools. Ze zijn gewild bij CAD-leveranciers, ontwikkelaars van commerciële engineering software, ruimtevaart, automotive en andere industrieën en onderzoeksorganisaties, en zijn met name succesvol in het vinden van werk.

Sommige van onze afgestudeerden gaan naar PhD-graden. Projectonderwerpen worden meestal door individuele bedrijven aan interne problemen geleverd met het oog op werk na het afstuderen - een aanpak die actief wordt gestimuleerd door een groeiend aantal industrieën.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder