MSc in Advanced Software Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

De Advanced Software Engineering MSc is een nieuw vernieuwde cursus die afgestudeerden in staat stelt studenten in staat te stellen hun kennis van, en waardevolle ervaring op te doen met, software-engineering als deze van toepassing is op een aantal nieuwe en belangrijke gebieden van IT en computing.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om een flexibel studieprogramma te volgen dat is ontworpen om een carrière in software-engineering te leiden en te verbeteren, met een focus op nieuwe technologieën en toepassingsgebieden, zoals cyberbeveiliging, big data of ontwikkeling van mobiele applicaties.

Het snelle tempo van technische veranderingen in de ontwikkeling van software is berucht en dit is gepaard gegaan en verergerd door een toename van de complexiteit van de systemen die zijn ontwikkeld. Onlangs was dit het meest merkbaar in de toename van mobiel computergebruik en het gebruik van geavanceerde hardware waarvoor ontwikkelaarkennis van nieuwe paradigma's vereist is.

De sterke toename van cyberbeveiligingsproblemen en bedreigingen voor bedrijven en organisaties die afhankelijk zijn van IT-systemen, heeft ertoe geleid dat softwaretechnici een grondig inzicht in de beveiliging nodig hebben bij het bouwen en onderhouden van softwaretoepassingen en -systemen.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat u in deze cursus gaat bestuderen.Kernmodules

 • Geavanceerd softwareontwerp
 • Enterprise-ontwikkeling
 • Concurrency en Parallelism
 • Onderzoeksmethoden en professionele praktijk
 • Geavanceerde software engineering project
Optionele modules (maximaal 3)
 • Big Data-theorie en praktijk
 • Geavanceerde big data-analyse
 • Cloud computing-applicaties
 • Data Mining en Machine Learning
 • Cyberbeveiligingsbedreigingen en -maatregelen
 • Internet beveiliging
 • Mobiele applicatie-ontwikkeling
 • Mobiel en alomtegenwoordig computergebruik
 • Usability en User Experience Design
 • Vrije keuzemodule

Professionele accreditatie

Dit programma is geaccrediteerd door BCS, het Chartered Institute for IT, voor het volledig voldoen aan de verdere leervereiste voor de status van Chartered IT Professional (CITP) en voor het gedeeltelijk voldoen aan de ondersteunende kennisvereisten van de Engineering Council in de UK Standard for Professional Engineering Competence (UK-SPEC) en de Science Council voor Chartered of Incorporated Engineer (CEng of IEng) status. Merk op dat er aanvullende vereisten zijn, waaronder werkervaring, om de volledige CITP-, CEng- of IEng-status te bereiken. Afgestudeerden van deze geaccrediteerde graad komen ook in aanmerking voor het professionele lidmaatschap van BCS (MBCS).

De BCS-accreditatie is een indicator voor de kwaliteit van het programma voor studenten en werkgevers; het is ook een belangrijke maatstaf voor de standaard van het programma bij het aanbieden van computeronderricht van hoge kwaliteit en inzet voor de ontwikkeling van toekomstige IT-professionals die het potentieel hebben om de status Chartered te behalen. Het programma zal waarschijnlijk ook worden erkend door andere landen die internationale akkoorden hebben ondertekend.

Toelatingseisen

Er zal rekening worden gehouden met alle aanvragers met een minimale graad van tweede klasse (2.2) van een Britse universiteit of een equivalent in het buitenland in een onderwerp dat verband houdt met informatica of software-engineering. Geschikte onderwerpen kunnen omvatten Computing, Computer Science of Software Engineering, joint degree waaronder een van deze onderwerpen, of mogelijk andere wetenschap of wiskundig-gebaseerde onderwerpen die aanzienlijke hoeveelheden informatica materiaal bevatten.

Bij het toelaten van individuele studenten voor de cursus, is echter een belangrijke overweging het vermogen van de student om te profiteren van de cursus en deze naar tevredenheid te voltooien. Dientengevolge kan ook rekening worden gehouden met aanvullende factoren zoals voortdurende professionele ontwikkeling, opleiding en de huidige rol van aanvragers of recente werkervaring in individuele gevallen.

Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder