MSc in Advanced Mechanical Engineering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze MSc is een algemene, geavanceerde opleiding machinebouw die met name relevant is voor de energiesector en die werktuigbouwkundig ontwerp en beoordeling omvat. Studenten leren projectmanagement, ontwerp, computerondersteunde engineering, bediening en optimalisatie van machines, structurele mechanica en integriteit, waardoor ze geschikt zijn voor een toekomstige carrière in de industrie, overheid of onderzoek.

Cursus structuur

Het onderwezen programma voor de Advanced Mechanical Engineering Masters wordt over het algemeen afgeleverd van oktober tot februari en bestaat uit acht verplichte modules. Studenten van het deeltijdprogramma voltooien alle verplichte modules op basis van een flexibel schema dat wordt afgesproken met de cursusdirecteur.

Individueel project

Het individuele onderzoeksproject vindt plaats van mei tot augustus. Het doel van het individuele onderzoeksproject is om u directe ervaring te bieden bij het uitvoeren van een onderzoeks- / ontwikkelingsproject in een relevant industrieel of onderzoeksgebied. Je maakt een formele presentatie van je bevindingen aan een panel van academici en branchedeskundigen en dient een onderzoeksthese in.

Groepsproject

Het groepsproject, dat is gestart tussen februari en april, stelt je in staat om de vaardigheden en kennis die tijdens de lesmodules is ontwikkeld, in de praktijk te brengen in een toegepaste context met behulp van praktijkanalytische en numerieke vaardigheden. Je krijgt ook overdraagbare vaardigheden in projectmanagement, teamwerk en onafhankelijk onderzoek.

Toekomstige carriëre

Industriegedreven onderzoek maakt onze afgestudeerden tot de meest wenselijke ter wereld voor werving. De MSc in Advanced Mechanical Engineering kan je meenemen naar een uitdagende carrière in de industrie, overheid of onderzoek. De cursus weerspiegelt de sterke punten en reputatie van Cranfield, met name in de sectoren energie en management. Afgestudeerden van deze cursus zijn succesvol geweest in het verkrijgen van een baan, waaronder in de volgende rollen:

  • Mechanical Design Engineer bij Siemens,
  • Productielijn Supervisor
  • Staff Engineer bij BPP Technical Services
  • Ltd werkt aan offshore olie- en gasindustrie,
  • Engineer bij Det Norske Veritas,
  • Management Associate bij BMW Group UK Limited,
  • Project Engineer bij BASF Coatings SA

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevant onderwerp of een gelijkwaardige internationale kwalificatie of relevante werkervaring. Je kunt ook in aanmerking komen voor ons Pre-Master Engineering-programma.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder