MSc in Advanced Mechanical Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deelname aan deze cursus biedt de mogelijkheid om een breed scala aan intellectuele, praktische en overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen waarmee studenten een loopbaan in onderzoek, industrie en andere professionele gebieden van de economie kunnen volgen. Afgestudeerden van cursussen zullen zich bewust zijn van de stand van de techniek van werktuigbouwkunde en zullen uitgerust zijn om leidende rollen als professionele ingenieurs in een breed scala van de werktuigbouwkundige industrie op zich te nemen.

Beschrijving van de cursus

De cursus biedt afgestudeerde werktuigbouwkundigen de mogelijkheid om hun kennis over een scala aan belangrijke onderwerpen te verbreden en te verdiepen. Het is een breed opgezet programma waarmee deelnemers hun kennis van traditionele werktuigbouwkundige vakken kunnen vergroten en de grenzen van hun expertise kunnen uitbreiden naar onderwerpen die de specialistische onderzoeksinteresses van Cardiff School of Engineering weerspiegelen. De studiemethode zal alleen voltijds zijn. Aanvragers die een deeltijdstudie wensen, worden doorgestuurd naar het Professional Engineering-programma van de School dat specifiek is opgezet om aan dergelijke vereisten te voldoen.

Het programma bereidt studenten voor op deelname aan een carrière op basis van onderzoek of engineering. Het is de bedoeling dat het programma wordt voorgelegd aan de Institution of Mechanical Engineers om te worden goedgekeurd voor verder leren, en een voorbeeldige academische onderscheiding voor de status van Chartered Engineering te zijn. Naast technische vaardigheden, zullen studenten professionele vaardigheden verwerven, zoals effectieve communicatie met technische, management- en niet-technische doelgroepen, projectplanning, evaluatie en prioritering.

Werktuigbouwkunde bij Cardiff

Het programma stelt afgestudeerde ingenieurs in staat om lid te worden van de Cardiff School of Engineering, die behoort tot de top tien van gecombineerde technische scholen in het VK. Ze zullen worden geïntegreerd in een omgeving waar onderzoek wordt gezien als een collaboratieve en innovatieve onderneming waarbij studenten, industriële partners, onderzoeksorganisaties en andere universiteiten zijn betrokken. Binnen de school bieden multidisciplinaire onderzoeksinstituten een sterk kader om onze dynamische, toonaangevende onderzoekscultuur in stand te houden. Dit weerspiegelt de behoeften van een moderne samenleving waar kunstmatige grenzen tussen technische disciplines onbelangrijk zijn en wat nodig is zijn ingenieurs met de visie en vaardigheden die nodig zijn om problemen aan te pakken en oplossingen te bieden.

Werktuigbouwkundig onderzoek in Cardiff is gericht op de ontwikkeling van innovatieve, geavanceerde en milieuvriendelijke technologie, samen met de effectieve en duurzame implementatie ervan. Onderzoeksgebieden ontwikkelen momenteel hardware-, software- of beheersystemen voor toepassingen in de transport-, energieopwekking- en productie-industrie. Nauwe betrokkenheid bij de industrie zorgt ervoor dat onderzoek zowel relevantie als betekenis heeft, in samenwerking met enkele van 's werelds meest gerenommeerde ingenieursbureaus. Partners zijn onder meer Airbus, BAe Systems, Bosch, Tata Steel, Daimler, EADS, Fiat, Hewlett-Packard, IBM, Messier-Dowty, Mitutoyo, Network Rail TWI, Parametric Technology, Physical Acoustics, Renault, Rolls-Royce, SAP, Siemens, Silicon Graphics, Stile Bertone, The Highways Agency, TRL, Microchip en WS Atkins. Dit onderzoek heeft geprofiteerd van belangrijke strategische investeringen, waaronder £ 2,4 miljoen in het Cardiff University Structural Performance (CUSP) laboratorium en industriële samenwerkingsverbanden. Dit maakt deel uit van de zeer indrukwekkende onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten die binnen de school beschikbaar zijn en die de kernelementen van deze cursus zullen zijn.

Deelnemers aan dit programma krijgen de mogelijkheid om deel uit te maken van dit opwindende en relevante onderzoek dat zal worden gepresenteerd tijdens de uitvoering van de cursusmodules en zal worden uitgebreid door de voltooiing van een masterproject op een onderzoeksgebied van hun keuze. Dit zal een uitstekende basis vormen voor een toekomstige carrière in onderzoek en als voorbereiding op succesvolle rollen in de industrie.

Toelatingscriteria

Een 2: 2 honours degree in Werktuigbouwkunde of een soortgelijk veld van een Britse universiteit, of een gelijkwaardige internationale diplomakwalificatie. Als u een relevante industriële ervaring hebt, zullen wij uw aanvraag individueel in overweging nemen.

Toegang tot cursussen in Engineering is onderworpen aan de universiteitseisen voor de Engelse taal.

Collegegeld

  • Britse en EU-studenten: £ 9.700
  • Studenten van buiten de EU: £ 21,950
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder