MSc in Advanced Internetwork Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Als je al een succesvolle netwerkprofessional bent die je carrière naar een hoger plan wil tillen, is deze unieke éénjarige masteropleiding voor jou ontworpen. Het enige programma in zijn soort ter wereld, GCU's MSc Advanced Internetwork Engineering, bereidt je voor op het Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) -examen.

Het programma biedt een gestructureerd, ondersteund pad, zodat u expertisenetwerken voor netwerktechniek kunt ontwikkelen en CCIE-certificering kunt behalen. Met deze elite-kwalificatie bent u een competitieve kandidaat voor senior-level- en leiderschapsrollen in netwerkengineering.

We hebben samengewerkt met Internetwork Expert Inc. (INE), de leiders in CCIE-voorbereiding, om dit programma te ontwikkelen. Studenten leren over INE's CCIE Routing and Switching Workbook en remote rack management systemen, de wereldwijde goudstandaard in CCIE prep materialen.

Hoorcolleges en practica brengen theorie en praktijk samen, integreren hands-on demonstraties en ervaringsleren met behulp van de live apparatuur. Met GCU's carrière-gerichte sfeer en ondersteunende omgeving, heb je een ideale gelegenheid om waardevolle vaardigheden op te bouwen.

  • Ontwikkel je vermogen om steeds complexere netwerkuitdagingen aan te gaan
  • Beheers de werking van netwerktechnologieën op expertniveau
  • Oefen het nemen van de grootschalige, volledige dagscenario's die u zult tegenkomen in het CCIE lab-examen

Met de focus op praktische relevantie en vaardigheden, die u vandaag in uw carrière kunt gebruiken, ondersteunt dit programma GCU's bredere missie van het produceren van afgestudeerden die zowel succesvol als sociaal gedreven zijn. We moedigen afgestudeerden aan om hun vaardigheden te gebruiken om echte veranderingen aan te brengen en het algemeen welzijn te ondersteunen. We hopen dat u nieuwe manieren zult vinden om uit te blinken in uw vakgebied en nieuwe manieren om een ​​positieve impact te hebben op uw werkplek en uw gemeenschap.

Graduate prospects

Afgestudeerden van GCU's MSc Advanced Internetwork Engineering-programma ontwikkelen de technische, commerciële en presentatievaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle loopbaan op senior niveau in de netwerkindustrie. U vindt kansen op het gebied van netwerkengineering, netwerkadviesontwerp en netwerkverwerkingscentra.

Wat ga je studeren

Leer de werking en het gedrag van technologieën op expertniveau. Ontdek de methoden om hun correcte werking te verifiëren en begin met het oplossen van problemen met vertrouwen. Met behulp van deze unieke syllabus kunt u beginnen met het voorspellen van het gedrag van technologieën en een expertkennis ontwikkelen van de interacties tussen deze technologieën.

Layer 2-technologieën

De theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om de juiste ontwerpkeuzes voor netwerkoplossingen van laag 2 te bepalen, deze te implementeren en hun werking te verifiëren. Deze module behandelt zowel campus- (LAN) als wide area netwerktechnologieën.

Layer 3-technologieën 1

De theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om de juiste ontwerpkeuzes voor laag 3 netwerkoplossingen te bepalen, deze te implementeren en hun werking te verifiëren. Deze module behandelt problemen met IPv4-adressering, interne routeringsprotocollen, bijvoorbeeld statisch, RIP, EIGRP, OSPF, ODR; Layer 3 ontwerpproblemen, zoals adresoverzicht en filtering.

Layer 3-technologieën 2

De theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om de juiste ontwerpkeuzes voor laag 3 netwerkoplossingen te bepalen, deze te implementeren en hun werking te verifiëren. Deze module richt zich op externe routing (BGP); IPv6-routering en grootschalige Layer 3-ontwerpkwesties, zoals adresaggregatie, filtering en verkeerskunde door de implementatie van routeringsbeleid in een multi-autonome systeemomgeving.

Multicast en WAN-technologieën

IP multicast-technologieën, waaronder multicast-adressering, IP-multicast-routering met behulp van PIM (sparse-modus, dichte modus, statische en dynamische RP-toewijzingen, enz.), De relatie tussen unicast- en multicast-routering, het belang van RPF-controles, Anycast RP, bronspecifieke multicast. Het leveren van multicast-services aan eindhosts (IGMP v1 / 2/3). WAN-technologieën worden behandeld met een focus op PPP.

VPN- en beveiligingstechnologieën

De kennis / vaardigheden die nodig zijn om virtuele privénetwerkoplossingen te ontwerpen en te implementeren, hetzij voor het oplossen van routeringsproblemen, beveiligingsproblemen of beide. Deze module behandelt tunnelingtechnologieën die ontworpen zijn om de connectiviteit te verbeteren, bijv. MPLS, GRE, 6 tot 4 en beveiliging (IPSec). Methoden voor het beveiligen van infrastructuurapparatuur en datanetwerken worden ook onderzocht.

Infrastructure Services

Een breed scala aan systeembeheertechnieken (bijv. SNMP, beheer op afstand, logging, monitoring van gebeurtenissen), netwerkdiensten en prestatie-optimalisatie (quality of service) technologieën die afhankelijk zijn van een solide kernnetwerk voor hun werking.

Integratie van netwerktechnologieën

Tekent scenario's van de andere technologiemodules, dienovereenkomstig zul je het vermogen ontwikkelen om geleidelijk complexere internetwerken te integreren en op te lossen naarmate het jaar vordert. Studenten ondernemen activiteiten die hen helpen het soort klantgerichte vaardigheden en commercieel bewustzijn te ontwikkelen dat nodig is voor een carrière op hoog niveau in de netwerkindustrie.

Onderzoeks- en projectmethoden

Achtergrondkennis en vaardigheden die, in combinatie met de technische vaardigheden die zijn verworven in andere lesmodules, u in staat zullen stellen om een ​​succesvolle MSc-dissertatie uit te voeren. Tegen het einde van de module hebt u een haalbaar voorstel voor een proefschriftproject opgesteld.

MSc Project

Een voertuig om de kennis en het begrip van de student en de technische gemeenschap uit te breiden in een gekozen vakgebied. Het dient, door zijn lengte, complexiteit en nauwgezetheid, als een geschikt middel om een ​​scala aan persoonlijke, interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden uit te breiden.

onderscheiding

Toelatingseisen

2e klas Hons Degree of hoger in een computer / netwerkgerelateerde discipline. Netwerkmodules met 2de klas (of equivalent) zijn van jaar 3 en hoger vereist.

Andere academische en beroepskwalificatie

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

  • de Engelse taal
  • Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018. Deze tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Waarom kiezen voor dit programma?

Dit programma bouwt het vertrouwen en de kennis op die nodig zijn om het soort grootschalige, volledige dagscenario's aan te gaan die men tegenkomt in het CCIE-laboratoriumexamen. Voor het volledige programma gaat u naar de MSc Advanced Internetworking Engineering-microsite. De MSc pakt het ontwerp en de configuratie van een aantal technologieën aan. Steeds complexere opdrachten worden geïntroduceerd als nieuwe technologieën worden toegevoegd tijdens de duur van de cursus. Lezingen, practica en tutorials worden gebruikt om je een veilige oefenomgeving te bieden ter voorbereiding op het CCIE-lab.

GCU is een partnerschap aangegaan met de leiders in CCIE-voorbereiding, Internetwork Expert Inc. (INE) om u een unieke kans te bieden om de uitstekende hands-on vaardigheden te ontwikkelen die door werkgevers worden gewaardeerd en die nodig zijn voor het CCIE laboratoriumexamen. Met behulp van het gerenommeerde INE CCIE Routing and Switching Workbook en externe rackbeheersystemen, gebruiken we toonaangevende materialen in de meest flexibele omgeving om uw vaardigheden te ontwikkelen.

Wijze van studie

Het postdoctorale diploma (PgD) duurt negen maanden om full-time te voltooien en de Masters (MSc) duurt twaalf maanden full-time. Deeltijdstudie is ook beschikbaar op basis van een dagrelease, dit duurt twee jaar. Modules kunnen ook afzonderlijk worden bestudeerd.

Evaluatiemethoden

Gedoceerde modules worden beoordeeld op een mix van cursussen en praktische klassentests. Praktische netwerkvaardigheden vormen een belangrijk onderdeel van de beoordeling. Modules bevatten ook waar nodig formele onderzoeken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder